Не знаєш куди катнути?
Ділимося своїми улюбленими маршрутами для нетривалих покатушок, що підходять під формат вечірніх покатух (20-60км), а також покатушок вихідного дня (до 100км). Детальніше
форум велосипедистів м.Житомира
могут привезти?Egor_Goodman писав:DIESEL писав:
Vanda писав:
Отакі варіанти дуже подобаються
я намагався суперфлай замовити, який 2.5 кілобаксів стїть, сказали, що не возять такі, а ви хочете 5 тищщ
отоно че.

А яка саме траса?_rоadrunner писав:Трасса за киевом ) И на ней чистый воздух и 3 метра свободной обочины с идеальным асфальтом. На шоссере до неё пол-часа из центра киева )
це в Житомирі? шось мені здається шо ні...Vanda писав:там десятки велофутбілок і штанів/трусів з памперсами новесеньких

еххх... я б подивився... якраз таке шукаю...Vanda писав:L-ки і ХL-ки валом, це про велоштани.
Потому что я более чем уверен, что в ассортименте магазина представленны в наличии двухподвесы за $700, масимум $1000.Vanda писав:Так мене консультанти дуже сильно відмовляли від варіантів з заднім амортизатором. От цікаво чому?

Якби їх не потрібно було міряти, я б могла б купити і Новою поштою переслати. Але ж розміри - це така фігня, я штук 10 переміряла, поки знайшла те, що мені справді підходитьjazzec писав:еххх... я б подивився... якраз таке шукаю...Vanda писав:L-ки і ХL-ки валом, це про велоштани.
Дякую за професійну думку)))formazon писав: Norco Fluid 7.2
У них и навеска получше, и вилки поприличнее.

два памперси одночасно не пробував...Vanda писав:Вистачить пару велосипедних штанів/шортів з памперсами?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!