ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Трасса за киевом ) И на ней чистый воздух и 3 метра свободной обочины с идеальным асфальтом. На шоссере до неё пол-часа из центра киева )
Горбатый це подобається
Хз, для меня шоссер это медитация, полет, мне никто не нужен.
Мтб - это общение с друзьями и скитание.
Egor_Goodman писав:DIESEL писав:
Vanda писав:
Отакі варіанти дуже подобаються

я намагався суперфлай замовити, який 2.5 кілобаксів стїть, сказали, що не возять такі, а ви хочете 5 тищщ

отоно че.
могут привезти?
_rоadrunner писав:Трасса за киевом ) И на ней чистый воздух и 3 метра свободной обочины с идеальным асфальтом. На шоссере до неё пол-часа из центра киева )
А яка саме траса?
Сьогодні заскочила у веломагазин подивитися велосипед для села і прикупити піфляжник, який я зламала. Так мене консультанти дуже сильно відмовляли від варіантів з заднім амортизатором. От цікаво чому? :shock:
На секонді прикупила абсолютно нові штанці з памперсом, щоб спробувати, що це за фігня. Була вражена асортиметом і цінами - там десятки велофутбілок і штанів/трусів з памперсами новесеньких. Все по 180 грн. Але фішка у тому, що їх оригінальна ціна на цінниках по знижці 4,5 євро, що близько 125 грн. Чому в Європі такий одяг так дешево коштує, якщо у наших веломагазинах такі ж штани стартують від 800 грн? :-?
Я сама ходила і нічого не зустрічала. Я цілу зиму на таке полювала, спочатку почали зявлятися веломайки з довгими рукавами, а потім такий асортимент)) Це Баул, м.Академмістечко, Київ. Тільки не розкупіть там всьо до четверга, мені ще пару веломайок потрібно ))) Зразу скажу, що S-ки мало, М-ки мало, L-ки і ХL-ки валом, це про велоштани.
А щоб не казали, що Ванда бреше чи що Ванди в реалі взагалі немає, ось фото того, що я вполювала сьогодні :ura:
Зображення
_rоadrunner це подобається
Vanda писав:Так мене консультанти дуже сильно відмовляли від варіантів з заднім амортизатором. От цікаво чому?
Потому что я более чем уверен, что в ассортименте магазина представленны в наличии двухподвесы за $700, масимум $1000.
В противном случае, очень хочу поговорить с консультантом, кторый сможет меня аргументированно отговорить от трейл-эндурика за $2500 и дороже.
И дабы дальше не развозить - кидайте конкретные модели.
Я ось цю хотіла подивитися, 38 тис. грн., не тому що я фанат келліса, а тому що треки і канондейли з задніми амортизаторами набагато дорожчі. Крім того, веліків від 1 тис. дол. чомусь майже немає в продажу, їх в Україну не везуть. Що за фігня, не розумію :-?
Якщо є щось у цьому ціновому діапазоні нормальне такого ж плану, кидайте сюди.

Kellys tyke 10

Зображення

Відправлено через 1 хвилину 48 секунди:
jazzec писав:
Vanda писав:L-ки і ХL-ки валом, це про велоштани.
еххх... я б подивився... якраз таке шукаю...
Якби їх не потрібно було міряти, я б могла б купити і Новою поштою переслати. Але ж розміри - це така фігня, я штук 10 переміряла, поки знайшла те, що мені справді підходить :)
что тут непонятного? кто на такой курс позволит себе покупать за такие деньги велосипеды? чтобы стояли на складе и устаревали? это тебе не заграница, что в конце сезона 70-80% скидки чтобы разгрузить склады и сделать завоз новых моделей
Лично у меня к этому тюку(хе-хе-хе :gi: ), одна основная претензия: Хуже этой вилки, только ашанопружинки.
Тормоза, шатуны, переклюки - все простецкое, но, с другой стороны, можно заменить на более дорогое оборудование именно то, что хочется.

Альтернативой вполне может быть:
GT Sensor Elite
Norco Fluid 7.2

У них и навеска получше, и вилки поприличнее.
Vanda це подобається
formazon писав: Norco Fluid 7.2

У них и навеска получше, и вилки поприличнее.
Дякую за професійну думку)))
Останній варіант мені більше всього сподобався ;)

Зображення
На днях зацінила памперс)) Боже, це просто казка. :velo: Хоч і путається під ногами ця хрень, виглядає жахнюче, але ж яка комфортна їзда. Кайф! Я ж більшість часу до того, на ногах їхала, а не в сідлі.. А тут дві години відкатала і оком не моргнула. Може, мені й не потрібен двопідвіс? Вистачить пару велосипедних штанів/шортів з памперсами?
А от цікаво на двопідвісі удари від землі не так же відчуваються? Задній амортизатор їх повністю нейтралізує? Знавці, що ви скажете?
якщо 2-х підвіс тільки для того щоб не настукало попу, то він не потрібен... він трохи для іншого... для більш агресивного катання, контролю байка, керованості...
Vanda писав:Вистачить пару велосипедних штанів/шортів з памперсами?
два памперси одночасно не пробував... :stid:
Vanda це подобається
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 31
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!