Hellmors, а чому ви так? Мене так просили поставити у себе велосипед на деякий час в селі і не раз. І я користувалася люб'язністю інших людей, пам'ятаю, пристебнула велосипед у приватному обійсті до дерева і все. Але потім ще й ключі від велозамка загубила, тож дядечко мені його ще перекушував кусачками
_rоadrunner писав: Но и телефон при падении можно разбить (есть такой печальный опыт)
Тоді можна когось попросити подзвонити. Ну одна якась людина відмовить, а інша залюбки допоможе. Ну не в пустелі ж ми опиняємося під час покатеньок. Якщо навколо є люди, то вже не пропадеш

Мені здається, що не треба завжди покладатися лише на себе і везти увесь інструмент. Тим більше, якщо ним користуватися толком не вмієш. Кризові ситуації на те й кризові, щоб не соромитися просити по допомогу. Я сама завжди допомагаю людям в таких ситуація (підвожу безкоштовно, наприклад, і все таке). І сподіваюся, що й мені допоможуть..
Відправлено через 2 хвилини 20 секунди:
_rоadrunner, але все це, що я написала вище не стосується вашого досвіду у 300 км. Я б ще й більше карточок, телефонів і грошей тягла з собою, якби їздила на такі відстані.
Відправлено через 4 хвилини 7 секунди:
Konstantin.Babintsev писав:Vanda, насос может помочь с пробитым колесом даже без бортировки, если камера просто пробита (не разрезана/взорвана), можно просто подкачать и катить, пока колесо под нагрузкой - оно будет спускацо довольно медлено и вполне позволит добрацо домой без эвакуаторов и оставлений байка в окресных сёлах.
От я дивлюся на ці сучасні ободи і у мене великі сумніви виникають, бо це не ободи, а їх контури. Якщо на ободі України можна катити і катити, якщо сили вистачить і навіть на моїх старих також можна, тільки тяжко дуже. Було таке, що так їхати доводилося - взяло і спустило колесо, але я близько була від дому, км. два. А тут мені задається, що це обід на Ваніті просто складеться вдвоє - такий він тоненький і хліпенький