ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By Snumsmumrik
krecc, велостанок надо в ванну, под душ ставить. Чтоб, когда запаришься, прохладные омовения устраивать ж)
By krecc
Snumsmumrik писав:krecc, велостанок надо в ванну, под душ ставить. Чтоб, когда запаришься, прохладные омовения устраивать ж)
Цей велчік в вану не влізе, требі аист брать :D
By roadrunner
кстати да, уже жарковато на станке вкручивать. Не спасают даже вентилятор и настежь открытые окна. А вот зимой при -20 было в самый раз, я балдел просто.. :so_happy:
By krecc
У мене немає такої проблеми. В моєму будинку вранці завжди прохолодно.
By 3DSchuminator
Часами ехать в кафель? Круто, чо. Слухай, а может плейстейшн подключить к нему? На нее есть даже игра "тур де франс", и даже не одна :)
By krecc
В комікс! :lol:

Добавлено спустя 3 минуты 39 секунд:
Комікс! :D

Добавлено спустя 3 минуты 58 секунд:
Комікс! :D :velo:

Добавлено спустя 16 минут 43 секунды:
Зображення
Шо пеша!? Лох?
Зображення
Я тоже лох!)
Зображення
Не, не лохі!)

Добавлено спустя 26 секунд:
Зображення
Шо пеша!? Лох?
Зображення
Я тоже лох!)
Зображення
Не, не лохі!)
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
By Egor_Goodman
krecc писав:-Да, велостанок!
а где плазма перед велостанком? какой же это велостанок без плазмы?

Добавлено спустя 1 минуту 18 секунд:
а, ну и вентилятор еще нужен, а то вижу колесо поставил на возвышенность как буд то в гору едешь, а если ветер встречный? без вентилятора и плазмы - не закончен.
By krecc
Всім привіт.
На останній гонці швидко "здох", до гонки готувався виключно на станку. Це підштовхнуло зробити додаткові заміри для виявлення відміностей в посадці, між змієм і велостанком, і така відмінність була знайденна, інша рама... тому- viewtopic.php?f=49&t=3169&p=51153#p51153
By eville
krecc, интересно, о чем ты думал когда покупал его?))) рама это первое что ты подбираешь под себя, как по мне )))
By krecc
eville писав:krecc, интересно, о чем ты думал когда покупал его?))) рама это первое что ты подбираешь под себя, как по мне )))
не задавай складних питань! :stid: :lol:
By roadrunner
krecc писав: і така відмінність була знайденна, інша рама...
для станка пофиг какая рама, главное выставить размеры и углы такие же как на боевом веле. Кроме того, при работе в станке некоторые узлы рамы испытывают знакопеременные изгибающие нагрузки, на которые они не рассчитаны, что сильно укорачивает жизнь люминевых рам. Имхо, отдельный вел для велостанка - лучший вариант.
By krecc
roadrunner писав:
krecc писав: і така відмінність була знайденна, інша рама...
главное выставить размеры и углы такие же как на боевом веле.
Не вийде, інша геометрія рами! Складно уявити, які заміри треба робить шоб точно виставить, і взагалі чи вийде так зробить!?
By roadrunner
krecc писав:Не вийде, інша геометрія рами!
Лобачевского? Римана? :kazyavki: В Евклидовой не вижу никаких сложностей - линейка и транспортир рулят! :D Есть конечно более продвинутые методы
By Snumsmumrik
krecc, слуш, пора завести личный блог — ибо содержимое этой темы уж больно смахивает на упомянутый ))
By formazon
Snumsmumrik, блог, это когда что-то интересное... а тут так, трепалка по теме и без нее. Так-что все ок.
By Snumsmumrik
formazon, как там в песне, "блоги бывают разные..." )
By roadrunner
о чём вы? :stid: Это самая популярная тема на форуме :so_happy:
By krecc
roadrunner писав:о чём вы? :stid: Это самая популярная тема на форуме :so_happy:
Флуд по теме,- це мистецтво! :so_happy: :D
By krecc
roadrunner писав:и тем не менее ждём обещанный отчёт :viktory:
Пятниця 11-го числа, я дізнаюсь про відміну гонки від Матковського. Якось стало сумно, трохи пізніше пусто, а ще трохи пізнеше напрягла думка про втрачені вихідні. Байкпортал :kazyavki: ... в календарі було знадено гонку в Сумах 12.0414. Ознайомлення з положенням залишало багато питань, ясно було шо стартовий внесок 20 гривень, потрібна медсправка і відоме число, час старту і все :shock: Легковажно було прийнято рішення їхати, і в цей момент я зрозумів шо буде весело :ua:
В коментарях до положення знайшов людей які просились шоб їх забрали на гонку з Київа, вийшовши на звязок з одним із них, виявилось що у людини ситуація подібна до моєї- прийняти рішення в останній момент, відсутність інформації про гонку, зате є головне- бажання! :so_happy: Цією людиною виявився наш земляк з Радомишля Сергій, котрий працює і проживає в Київі в однокімнатній квартирі з подругою. Домовились про мою ночівлю в нього, а в ранці 12-го поїдемо в Суми. В мене одразу закралися думки що перед гонкою я не висплюсь :D Пятниця вечір, людина робить мед справку, я пакуюсь і їду до Сергія. О 23.00 під підїздом мене зустрічає гарна дівчина Каміла, знайомимся і піднімаємось на поверх, заходим в квартиру... перше шо я бачу це Спеш картоний- красень, друге кравать на підвісних пружинах, ну все... точно не висплюсь. Знайомлюсь з господарем і лягаємо спати, на сон залишалось 6 годин. Я розмістився на підлозі, досить комфортно, але не дома, тому не сплю... через пів години чмокання і скрип пружини підтвердим моє побоювання про недосип :lol: Закінчилось це через хв. 30 в разунком 2-1 на користь господаря. :lol: Нормально, я сам в таких ситуаціях полюбляю бути, екстримально :) Всю ніч я тільки періодично дрімав.
Ранок, перевірка систем показала задовільний стан, як для такої ночі. Зібрались за 40хв. і в дорогу. Шлях з Київа в Суми вузький, розбитий, хвилястий і з купою населених пунктів. Проїхавши перші 50км. я зробив заяву що моя гонка на сьогодні вже почалась. Швидкість піднялась до 110, в населених пунктах не зкидав. Через три години зупинились поїсти, а це мінус 15хв., часу кретично мало, швидкісь піднялась до 120. В одному із останніх сіл нас ловить ДАІ за перевищення швидкості. Розмова з ними показала шо хочуть грошей(постійно нагадували мені про те що я запізнююсь :oppa: ), виписали протокол і ми помчались, тепер вже 130 км\г. Каміла телефонує оргам і просить затримати старт, вони погоджуються. Влітаєм в м. Суми і воно нас зустрічає просторими проспектами і малою кількістью машин, щастить... Так зухвало я навіть в Житомирі не їзжу :stid: Їхали по координатам, і вони нас привели до лісу з трьома стежками і ні душі, паніка... телефонуємо оргу, він їде за нами , а ми складаємо велікі до купи. З запізненням на 15 хв. ми підїзжаємо на старт де нас всі чекають, орги вішають нам номери і відразу оголошують старт!
Зображення
Гонка, перше коло для нас розвідка і прогрів, я в кінці Сергій десь в середині. Бачу я що траса складна, ознайомлення з нею віднімає купу часу, їду останнім.
Зображення
Захожу на останнє коло і згадую що я куртку залишив десь на старті, а він десь в іншому місті, поки знайшов і передав куртку оргам то по часу це провал. Друге коло, я вже нагрівся і ознайомився з трасою, Третє, валю, помічаю одного гонщика з порватим ланцюгом. Четверте коло я останній :stid: їду в своє задоволення. Наздоганняють двійка лідерів,на кейлісах місцеві, хекають.
Зображення
А от третім з невеликим відривом їде Сергій. Цій парочці я трохи завадив, а це пара десятків секунд, пропускаю Сергія, і на фініші я дізнаюсь що він приїхав першим! :ua:
Зображення
Ну а я останнім, зате головна гонка в той день мною була виграна! :)
Зображення
Траса- складна, але від того драйвова. Багато спусків з тряскою, трамплінами, різними поворотами(задня втулка розкрутилась). І багато ригальників, у Сергія Спеш найнер 10.4кг., от він суперників і друкав на підйомах і не тільки на них.
В той день проводилось багато гонок, ХС, XC Eliminator і тріал поруч. В ХС гоняло купа людей, дуже бігато молоді та дітей, і всі вони їздили по тій складній трасі. А на наступний день проводилась гонка для Профіків(не Еліти). Для них окрема траса, дуже складна Зображення
Зображення
Є постраждалі- "Гонщица велокоманды Х-ZONE Надежда Коваленко травмировалась на гонке. Это произошло в борьбе за высокие места на этапе Кубка Украины по кросс-кантри в г.Сумы. Гонка проходила на одной из самых сложных трасс в Украине.

Со слов Надежды, все произошло так:

"Так получилось что на "вертолетах" спуск как стена и сразу подъем. Не заехала на подъем и назад улетела, избежать падения не получилось!!! 1ый круг не доехала, улетела на верталете в дерево! Ушыб позвоночника и голова не много! На больничном!"
Уже домой приехала!!!)-)))"
Пожелаем Наде скорейшего выздоровления)" https://vk.com/clubxzone

Організація гонок на найвищому рівні, велика подяка їм!
Зображення
Додому дістались благополучно!
Трохи фото!
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
By roadrunner
Класс! :so_happy: Вот это я понимаю приключения :lol: Как так, что не догнал ни одного ардиса келлиса? Там в Сумах реально такие лоси? :shock:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!