Не знаєш куди катнути?
Ділимося своїми улюбленими маршрутами для нетривалих покатушок, що підходять під формат вечірніх покатух (20-60км), а також покатушок вихідного дня (до 100км). Детальніше
форум велосипедистів м.Житомира
то ты звони мне если что все порешаем)watson писав:я немножко не это имел в виду,
патаму шо оставался час до старта, вродеwatson писав:Почему мы в прошлом году на него не сели?

я тут такий прикол згадав http://bit.ly/TCzyqHvelmin писав: Що собою представляє цей захід, окрім того, що це повязано з військовими діями.

так, і ще є пункти піїданя і підпивання між пунктами реєстрації, але від волонтерів, в основному там вода і фруктиvelmin писав:Тобто реєстрація вартістю в 50 грн передбачає їдло та питво?! я правильно зрозумів?!
Саня писав:вроде на русском\украинском все ясно?

та купа звітів ж є про це дійство, якщо кратко та лаконічно-пожерти та попити дадуть,особливо настирним також дадуть по....сь, ну якщо гарно запитати))) (йа вже знаю у кого про це запитати так що не сци-пробємося -можливо і ...))velmin писав:я щось не те запитав? напиши от і до... і питань не буде.. Ясно! Чітко! Лаконічно!Саня писав:вроде на русском\украинском все ясно?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!