ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By kolu4iy
+1
By valerchik
watson писав:я немножко не это имел в виду,
то ты звони мне если что все порешаем)
By ViX
Моя девушка решила меня поддержать в желании пройти на "железного человека" и вместе со мной сделать вызов невозможному - стать "железной леди". Будем стараться, чтобы у нас получилось!
By TsiMaxim
Я тоже хочу повторить подвиг! Запишите меня и сына.

Добавлено спустя 27 секунд:
На велопробег.
By ViX
До уваги пасажирів! Змінено графік курсування поїзду №105/106 Одеса – Київ
http://uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/326219/

Так что приедете в Одессу раньше, чем обычно. Теперь Житомир встречает Полтаву в Одессе, а не наоборот, как в прошлом году.
By jazzec
ViX писав:приедете в Одессу раньше, чем обычно
супер!

єсть варіант С.Петербург-Одеса(11/01-24/05/2013 по 4, 5, 1 днях тижня) ....але прибуває 9:11! старт о 10:00! трохи стрьомно, але можна встигнути
By watson
Питерский поудобнее будет. В Житомире в 23 часа. И никаких проблем с добиранием до Бердичева, а потом Козятина, чтобы сесть на киевский.
Почему мы в прошлом году на него не сели? Ходил по другим дням?
Еще в киевском, вроде бы, нет плацкартных вагонов, зато будет приличная группа велокиевлян.
By jazzec
watson писав:Почему мы в прошлом году на него не сели?
DIESEL писав:патаму шо оставался час до старта, вроде
вродь його в п*ятницю не було...
By INSPIRE
Запишить і мене попередньо. Треба все ж таки туди потрапити хоч раз в житті. :stid:
Записуйте в вЄло, бо якщо побіжу, то по дорозі згублю легені. :salo:
By immart
добавте мене теж, будь-ласка, в список вєложелающих. дуже хочу з вами, і, попередньо, можливість є.
By TsiMaxim
Можно как в прошлом году. До Беричева маршруткой, затем электричкой Шепетовка-Казятин в 22:46 - 23:16, а там Киевским поездом 0:25 - 6:55, ждать теперь меньше, да и с работы все к 19 часам успеют. А на Питерский поезд заранее билеты не продают. :( А нас все-таки толпа нешуточная будет
By velmin
Доброго часу доби форумчанам! Також виявив бажання поїхати на сотку. Заходив на офіційний сайт сотки, прочитав всю інформацію, однак вважаю інформацію неповною. Тому є деякі питання. звертаюся до бувалих, прошу пояснити. Що собою представляє цей захід, окрім того, що це повязано з військовими діями. Дякую.

З.І. До речі сайт не оновлювався, може він був кинутий?? Немає фото з подій 2012, а також планів на 2013. Можливо вони займуться цим питанням пізніше.
By DIESEL
velmin писав: Що собою представляє цей захід, окрім того, що це повязано з військовими діями.
я тут такий прикол згадав http://bit.ly/TCzyqH

сам захід представляе таке: приїхали на реєстрацію, потім настарт , потім пиляєш 100 км асфальту, на яких є 4 точки де тобі ставлять мітку і там же мона поїсти попити та відпочити, приїжаєш на фініш, тебе вітають і все..
By velmin
Дякую. Тобто реєстрація вартістю в 50 грн передбачає їдло та питво?! я правильно зрозумів?!
By Саня
:stid: вроде на русском\украинском все ясно?
By DIESEL
velmin писав:Тобто реєстрація вартістю в 50 грн передбачає їдло та питво?! я правильно зрозумів?!
так, і ще є пункти піїданя і підпивання між пунктами реєстрації, але від волонтерів, в основному там вода і фрукти

Добавлено спустя 2 минуты 29 секунд:
Саня писав:вроде на русском\украинском все ясно?
СпойлерВідобразити
By velmin
Саня писав::stid: вроде на русском\украинском все ясно?
я щось не те запитав? напиши от і до... і питань не буде.. Ясно! Чітко! Лаконічно!
By Саня
velmin писав:
Саня писав::stid: вроде на русском\украинском все ясно?
я щось не те запитав? напиши от і до... і питань не буде.. Ясно! Чітко! Лаконічно!
та купа звітів ж є про це дійство, якщо кратко та лаконічно-пожерти та попити дадуть,особливо настирним також дадуть по....сь, ну якщо гарно запитати))) (йа вже знаю у кого про це запитати так що не сци-пробємося -можливо і ...))
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!