ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Все про велотуризм та велоподорожі

Какую максимальную дистанция вы проежали без ночевки :).

10-50км
2
6%
50-80км
7
19%
80-120км
12
33%
120-150км
4
11%
150-200км
4
11%
200-250км
2
6%
больше 250км
5
14%
Просто интересно узнать приделы человеческих возможностей :).
Можете также отписываться в теме о этих днях поездки :).
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Люди Їздють супермарафони по 1200 км ..Брест-Париж-Брест happy ...Хотів знать прєдєли ? - а немає їх . неізвєдані ми творіння
хАчу марафон на 200 км
так сказать для почину.
Quote (lakmus)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Однодневка?..

200 км - не медленее, чем за 13ч 30 мин,
300 км - за 20 ч,
400 км - за 27 ч
600 км - за 40 ч.
1000 км - за 75 ч.
1200 км - за 90 ч.

http://www.balticstar.spb.ru/first.htm
есть желающие покатать веломарафон?

Добавлено (26 Май 2009, 16:42)
---------------------------------------------
ПРАВИЛА МЕРОПРИЯТИЙ BREVET RANDONNEURS MONDIAUX от 200 км до 1000 км
ну вот, значит марафоны -
Quote (Egor_Goodman)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">200 км - не медленее, чем за 13ч 30 мин,
300 км - за 20 ч,
вполне вписываются в тему
Вот наверное на 200 км и надо будет сездить только ризину 2.2 свою переодеть на слик или полу слик 1.4-1.8. Да флягу еще надо купить, а то старый фляго держатель и фляга поломались и еще сделать шоколодо или бутербродо держатель :). И можно ехать
А я от думаю, на протязі того місяця 300 взять...тіко б сліки поставить, бо він у мене не накатистий вобсче. а ше вага ...
Є одна біда - на таких дистанціях багато нового в організмі відкривається ..правда не дуже смішно -всі травми та болячки тож вилазять наверх...хочу перестрахуватись, хочу напарника на 300 - " Оно надёжней, да оно и тише..." В.С.В. Правда не в курсі. чи хтось їзде такий формат....Мож представники марафонців підкажуть ?

Добавлено (26 Май 2009, 22:24)
---------------------------------------------
Quote (lakmus)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Максимальная дистанция однодневки. Название темы...
Да, чуть-чуть є протиставлень, тема " одноднєвка", а в опитуванні " Без ночівлі" - як розуміти ? Вирішуємо шо за один заєзд без ночівлі та навіть дрімань по годині-дві ( як у марафонців прийнято на деяких скажених дистанціях) без обмежень однією добою( тобто 24 год)....тобто . скіко людина пропиляла на вєліку за довільний час без всього вищесказаного. Тра додати, шо навіть сон на 1-2 год після 200 км багато додає сил ! Тому , думається малося на увазі за один заєзд без отих мікро реабілітацій.Ясно ,шо із зупиночками, 5-10( макс) хв, перекусом ( я взагалі на ходу жую, в таких поїздках). І вобсче, якшо про себе -ніколи не їздив тупо чистий шосейний марафон на байку на 200+ ! Усєгда то був тур. маршрут !!! Із штативом, фотіком, я лазив, хвоткав, крутився. блукав,трохи бездоріжжя. воД.Вже 2 людини себе не щадять на 200+ ( в опитуванні)
Люди ! Майте на увазі. шо такі дистанси дуже і дуже шкідливі, а подекуди і небезпечні для вашого здоровля та життя !!! ТО не всім фізіологічно дано, тра мать фізіологічну схильність . цілий рід параметрів, шо дозволятимуть легше та відносно впевнено пилять двухсотки+.
Ясно, якшо вам не начхать на свої коліна, всі інші суглоби-сустави, зв`язки, серце. зір....
Один раз мона побалуватись. яле захоплюватись не тра, імхо...Не варто того.
Лично моё достижение на китайском 2-х подвесном велике в июне прошлого года: Высокая Печь-Житомир-Киев-Пирятин-Лубны без ночевки, но с довольно частыми перекусами и привалами, итого 386км за 24 часа.
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">итого 386км за 24 часа.
апупеть--- ViX, в тебе живет скрытый чемпион велодаккар

ну шож --- тож похвастаюсь своими достижениями...7 км в гараж Восход с остановкой возле ларьков для дозаправки пивом
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Люди ! Майте на увазі. шо такі дистанси дуже і дуже шкідливі, а подекуди і небезпечні для вашого здоровля та життя !!! ТО не всім фізіологічно дано, тра мать фізіологічну схильність . цілий рід параметрів, шо дозволятимуть легше та відносно впевнено пилять двухсотки+.
Ясно, якшо вам не начхать на свої коліна, всі інші суглоби-сустави, зв`язки, серце. зір....
Один раз мона побалуватись. яле захоплюватись не тра, імхо...Не варто того.

Да согласен чем больше сейчас ежу убеждаюсь в том что надо быть как минемум подготовленым а как максемум все зависет от того какие физические данные организма обеспечены изначально и какая денамика тренеровки. Ну вот что я хорошо и вовремя прочитал так это то что "Прокачать суставы нелзя", единственое что можно и нужно делать так это следовать всем рекомендациям по уменьшения нагрузки и избежанию разрушительных действий.

Вот пишу для тех кто вдруг не знал и решить поехать на столь длинную дистанцию:
-избегать пересгибания колена ( в частности для этого надо правельно устанавливать седло, его высоту, вынос ).
-держать высокий каденс, не выжимать силой педали...
-ось педали должна быть на уровне начала большого пальца
-стопа должна быть паралельна раме.
-педали лутше не только выжимать ну и дотягивать( для решения этого и 2-вух выше упомянутых проблем существують контакты).
-воду нужно пить постоянно так как при обезвожевании природная "смазка" ваших коленей требует воды
-переохлаждать колени тоже незя так как при переохлаждении смазочной жидкости в них вырабатывается меньше, поэтому колени должны быть в тепле можно закалять себя это улутшить работу коленей в таких условиях...
-При длительной езде с организма вымывается большой запас менералов и микроелементов поэтому питания в дороге и перед такими дистанциями должно быть правельным... советують делать даже специальное пойло ну я думаю оно мало чем поможет...
-перед заездом организм как минимум должен быть в хорошем состоянии к примеру, после отравления или болезни лучше не ехать в дальние походы.
ну и вот статейка: http://www.velocity.kiev.ua/showthread.php?t=455

Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Лично моё достижение на китайском 2-х подвесном велике в июне прошлого года: Высокая Печь-Житомир-Киев-Пирятин-Лубны без ночевки, но с довольно частыми перекусами и привалами, итого 386км за 24 часа.

Да у тебя наверное талант может тебе профисионально занятся вело спортом вон даже на драге всех взул.

Вот есть повод замыслиться говорю шутя ну все же впечетляет :).
Я свое имхо нашкрябав...дивіться нове в розділі Статті. кому цікаво шо я можу сказать з проводу підготовки та взяття цієї висоти- супермарахвона, а точніше своєї власної дистанції в цьому виді вєлобєзпрєдєла
Quote (veloDM)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Да у тебя наверное талант может тебе профисионально занятся вело спортом
а я еще музыку сочиняю, стихи пишу, песни ремиксую, технику ремонтирую... а моя мечта - быть машинистом поезда дальнего следования... а вообще я военный На велике же большие дистанции предпочитаю преодолевать сам, ибо всегда есть спортивный интерес, который не всегда совпадает с попутчиками Просто сомневаюсь, что кто-то бы так просто захотел в такую даль матануть... а я то и на этот год планирую домой (в Полтаву) на веле съездить.
собсно воД, допустили мою писанину про супермарахвони publ/15-1-0-28 ( розділ "Статті")
Вікс, капєц....враховуючи певні фактори ( які ти озвучив) -абсолютно не уявляю як можна було взагалі в твоїй ситуації проїхать 400, а при цьому ще й за 24 години...імхо одні питання... Слухай, ота реєстрація "Армстронг" -певно твоїх пальців діло ?
УРРА, у нас зростає Суперармстронг ....Вікс...я тут на 300 напарничка шукаю, зара одного дядька вмовляю, хоч він і не форумчанин -ти його знаеш..пам`ятаєш перші виїзди після НР ? Правда він ше сумнівається сильно ....Вікс , а візьми мене з собою, як балласт...я спробую, я буду старацЦо. В планах такий маршрут( є кілька моментів на випадок сходження, зриву: Житомир-Радомишль-Ірша-Коростень-Житомир.Орієнтовно кінець наступного місяця..Подумай.Виїзд по результатам "скатки".
MOKRIZZONNI, двойная регистрация - явно не в моих интересах. И вообще это не по теме. А вот я бы катанул треугольник Житомир-Киев-Коростень-Житомир. Но это шоссейный вариант, вряд ли тебе понравится.
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">а моя мечта - быть машинистом поезда дальнего следования...

Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">ибо всегда есть спортивный интерес, который не всегда совпадает с попутчиками
Я уже давно заметил, что в увлечении вело очень много индивидуально-эгоистичного... Оттого и сам часто катаюсь в одиночку, и велопоходы люблю соло...
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> что кто-то бы так просто захотел в такую даль матануть...
вот я тоже сомневался, когда давал идею по замкам ехать))

Quote (lakmus)
Я уже давно заметил, что в увлечении вело очень много индивидуально-эгоистичного... Оттого и сам часто катаюсь в одиночку, и велопоходы люблю соло...

почему, ди, терра, кватра покатушки тож норм..
Нє Вікс..Я 400км не потяну...і вобсче-то даж і не хочу..А найдовші заїзди власне по шоссе і іздю, ну там 250+...Тобто Житомир-Полонне, Жит-староконстянтинів( той шо не проїхав), і отой вар`янт, шо зверху виклав..В принципі можна поїхати..на крайняк мої кості доїдут потягом із Коростеня. Подумай...мона обговорити..на кінець місяця..порахуй Жопсом скіко то вийде...Чекаю.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!