ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Quote (Diama)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">А кусок до Барышевки - это вот тот убойно грязевой?

нє-нє...там все без фанатізма...
на саму "покатушку" тре розраховувати години так 2-2,5 маршрут скоротив, а там далі?
Питання, хто на що розраховує по часу?..тобто як до пізна?..

тобіш варіантів два:
1.Виїзд 19-20 година - паті 22.....
2.Виїзд вже по темному 21-22 ну і тоді відповідно паті 24+...

прошу озвучити учасників прийнятні варіанти і тоді будемо визначатися...
Quote (jazzec)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">1.Виїзд 19-20 година - паті 22.....
+1
із світлом (сонцем =)) краще їхати і збирати дрова =)
Quote (jazzec)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">прошу озвучити учасників прийнятні варіанти
я еще пока не знаю или буду, но я за 19,00
Оскільки назва теми Мунлайт-МТБ-сосіч-паті то я за намба 2Quote (jazzec)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">2.Виїзд вже по темному 21-22 ну і тоді відповідно паті 24+...
Quote (Саня)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Оскільки назва теми Мунлайт-МТБ-сосіч-паті то я за намба 2Quote (jazzec)2.Виїзд вже по темному 21-22 ну і тоді відповідно паті 24+...

вот-вот!...і я такої думки..."мунлайт" імєєт мєсто бить!
Quote (Iluminat)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">я не убьюсь, если у меня нет фонаря??
підсвітимо...+у мене є "резервний"фонарь з акумом...якшо буде необхідність можу "позичити" для такого діла
By Mart
Вітя, вирішуй (на правах керівника) вже якось із часом остаточно. Мені також цікавіше на 21-шу. Збори типу біля драмтеатру, наприклад. Купляємо сосиджи... та на місячні гульки ))

Добавлено (14 Июль 2011, 16:56)
---------------------------------------------
З.І. Раніше врядче встигну
Quote (Mart)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Вітя, вирішуй (на правах керівника) вже якось із часом остточно.

УСЬО! Збір 21:00 на стоянці "Екомаркета"(читай ДАСТОРА) на розі Домбровського-Пермоги...там же закупка провізії...21:30 Старт!

як добратися до місця збору для kubikkubik2006

[\–] карта'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' [+] карта'; }" /> [+] карта
By ViX
Полтавские велосипедисты в лице меня, Анатолия и других товарищей солидарны с вами: мы также собираемся в 21оо, чтобы под сиянием полной луны рассекать на велосипедах по просторам ночных полей и жутких лесов, вооружившись против голодных вурдалак сосисками.
Если у кого есть лайф или ютел - перезвоните мне после 21оо на 093-341-37-81 или 091-941-81-01 - устроим теле-мост между нашими городами.
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Если у кого есть лайф или ютел
тримаємо зв*язок через "Місяць"! до связі...
Quote (eville)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">так а что ж тогда через луну держать связь
так то ж на шару!!!
направляєш фонарь на Місяць і "моргаєш" морзянкою - на на тому боці телемосту Вікс "зчитує" інфу!!!

питання до учаснегів : "Хтось вміє "вити" на Місяць під гітару? чи "рвати струни"?

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!