ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Quote (Diama)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">А кусок до Барышевки - это вот тот убойно грязевой?

нє-нє...там все без фанатізма...
на саму "покатушку" тре розраховувати години так 2-2,5 маршрут скоротив, а там далі?
Питання, хто на що розраховує по часу?..тобто як до пізна?..

тобіш варіантів два:
1.Виїзд 19-20 година - паті 22.....
2.Виїзд вже по темному 21-22 ну і тоді відповідно паті 24+...

прошу озвучити учасників прийнятні варіанти і тоді будемо визначатися...
Quote (jazzec)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">1.Виїзд 19-20 година - паті 22.....
+1
із світлом (сонцем =)) краще їхати і збирати дрова =)
Quote (jazzec)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">прошу озвучити учасників прийнятні варіанти
я еще пока не знаю или буду, но я за 19,00
Оскільки назва теми Мунлайт-МТБ-сосіч-паті то я за намба 2Quote (jazzec)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">2.Виїзд вже по темному 21-22 ну і тоді відповідно паті 24+...
Quote (Саня)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Оскільки назва теми Мунлайт-МТБ-сосіч-паті то я за намба 2Quote (jazzec)2.Виїзд вже по темному 21-22 ну і тоді відповідно паті 24+...

вот-вот!...і я такої думки..."мунлайт" імєєт мєсто бить!
Quote (Iluminat)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">я не убьюсь, если у меня нет фонаря??
підсвітимо...+у мене є "резервний"фонарь з акумом...якшо буде необхідність можу "позичити" для такого діла
By Mart
Вітя, вирішуй (на правах керівника) вже якось із часом остаточно. Мені також цікавіше на 21-шу. Збори типу біля драмтеатру, наприклад. Купляємо сосиджи... та на місячні гульки ))

Добавлено (14 Июль 2011, 16:56)
---------------------------------------------
З.І. Раніше врядче встигну
Quote (Mart)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Вітя, вирішуй (на правах керівника) вже якось із часом остточно.

УСЬО! Збір 21:00 на стоянці "Екомаркета"(читай ДАСТОРА) на розі Домбровського-Пермоги...там же закупка провізії...21:30 Старт!

як добратися до місця збору для kubikkubik2006

[\–] карта'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' [+] карта'; }" /> [+] карта
By ViX
Полтавские велосипедисты в лице меня, Анатолия и других товарищей солидарны с вами: мы также собираемся в 21оо, чтобы под сиянием полной луны рассекать на велосипедах по просторам ночных полей и жутких лесов, вооружившись против голодных вурдалак сосисками.
Если у кого есть лайф или ютел - перезвоните мне после 21оо на 093-341-37-81 или 091-941-81-01 - устроим теле-мост между нашими городами.
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Если у кого есть лайф или ютел
тримаємо зв*язок через "Місяць"! до связі...
Quote (eville)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">так а что ж тогда через луну держать связь
так то ж на шару!!!
направляєш фонарь на Місяць і "моргаєш" морзянкою - на на тому боці телемосту Вікс "зчитує" інфу!!!

питання до учаснегів : "Хтось вміє "вити" на Місяць під гітару? чи "рвати струни"?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!