- 03 червня 2011, 18:52
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">azzec, а сколько твоя палатка весит? ибо 14 кг Ванькиной палатки везти для одной ночи тоже не в прикол. А так бы взяли мою, Гудмена и твою.
Якщо тобі в намета влізе 7 велосипедів то все буде добре, а якщо ні то напевно потрібно буде щось вигадати з тім де вони будуть в ночівлі...
Добавлено (02 Июнь 2011, 22:22)
---------------------------------------------
Я гадаю треба зібратися на вихідних і все ще оговорити спокійно в онлайн режимі... я поки що до вихідних прорахую список обладування.
Добавлено (03 Июнь 2011, 18:41)
З тур. обл. вирішенно.
Загальне:
Vix - Super bike: 2+1
jazzec - DOME 3: 2+1
PaRaZiT - hannah 2+1
Egor_Goodman - сигналізація
Велосипеди звалимо до купи, та зв\'яжемо замками у Egor_Goodman сигналізація, покладемо йх разом з нею... й накриємо їх мішками для перевезення...
Кожен повинен мати:
сумка-мішок для перевезення велосипеда (Обовязково!)
Каремат
спальник
Вело багажник
Баул
Велосипедний замок
Рекомендовано:
Мати ліхтар на велосипеді
Заднє габаритне світло, світлоповертаючи елементи вночі майже не видно беріть габаритні блимачі...
Мати крила на велосипеді, не дивлячись на погодні умови, якщо не візьмете будете їсти пісок з дороги, вже не кажучи про дощ. Але дивіться щоб крила були швидко зйомними, чи такими які не пошкодяться при транспортуванні у потязі
В кого не смуглява шкіра, беріть крем від загару, кепку(шолом).
Як вже казали беріть засоби від кліщів, комарів.
Не забувайте про флягу з водую щоб в дорозі не зупинятися для того щоб попити води і тім самим відставати від інших.
Зв\'язок
Потурбуйтеся щоб заряду вашого мобільного вистачило на всі 3 дні, якщо нема змінних батарей, беріть 2 телефона, заощаджуйте.
В якості мобільного оператора бажано мати київстар-билайн чи МТС або 2 картки ціх операторів...
Вся група повинна знати номера один одного, тому я потурбуюся щоб обмін номера був забезпечений.
Добавлено (03 Июнь 2011, 18:52)
Все свою місію по організації обладунку можу поки що рахувати виконаною, якщо будуть якісь суттєві доповнення пишіть, Гадаю вже за неділю до виїзду все це ще раз проміркую.
Тільки прийнявши світ таким як він є, можливо змінити його на краще ...