Мдя...читаю - плачу...Добре шо я не встиг -з роботи через міст проїжджав о 20-10, думав тож проїдусь, подивлюсь на цей мега маршрут...Там би я й поліг, своїми костями, а залізяки вєліка мене б зверху прикопали . Моя жорстка "безпідвісна коняка" дуже Брикається на пересічній та викидає на коренях дерев любих горе-їздунів .
Товарісчі, в подальшому точно позиціонуйте тип маршрута, бо я старий дядько і в мене тестостерон так сильно не кіпить та й дома є чим заняцЦо, та й дочка жде шо я приїду , а не привезуть мене . Позиціонуйте точніше, а як не влазить хтось в рамки визначеного типу покатушки, то стримуйте себе, поважаючи інших учаснигГів, от.
Лакмусу та Восходу: як казав Жванецький " Ходите одни-вы увидите и услышите, двое видят мало, трое не видят ничего"...шось таке
Квану : Імхо некоректно висловлюватись про недостатню фізичну підготовку враховуючи оголошену іншою людиною задачу, при тому шо темп, я впевнений, задавав Кван. Для чого це ? Я особисто не сумніваюсь, шо Кван найсильніший лісапедист в нашому краю...Чесно-пречесно...Без сарказму. І Шура десь там же.
Плюс, врахуй, Кван, шо твій топовий( ще й проапгрейчений ) Хвішер валить на рівні середнього шосейника вже сам по собі. а як ще зверху такий Орел...,тобто ти маєш скинути кілька км/год іншим,біднішим учаснигГам ^_^