ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Все про велотуризм та велоподорожі
дааа, Тибор известный велобомж ... я как посмотрел его дневной пробег, задался вопросом - когда он фотографировать успевает.
А хто сказав шо то за день - мож вони в отелях ночують ? Взагалі дивні цифри- ніяк не в`їду шо то за кілометраж . шо то пораховано ? При тому що в назві альбому стоїть конкретно один ( ! ) день -14.06.08...тРА РОЗІБРАТИСЬ. Ну от дивлюсь один альбомчик http://tibor.io.ua/album128651....... Зберігаємо першу хвотку -ту шо на вокзалі, по їх приїзду...
вІДКРИВАЄМО НА КОМПІ ТА дивимось Екзіф -початок маршрута був о 6-тій ранку 14 числа.На останній хвотці, де вони, мабуть завершили вже десь в місті - в кадрі годинник -18-36 вечора. Зберігаємо локально та дивимось Екзіф -16 число. Тобто весь маршрут був три дні, тобто кілометраж за три дні. Хоч би вказували в назві ,напр 14.06-16.06.08, тобто триденка.А то я тож Офі... коли побачив пробіги .
Колись 251 км ( 99% по шосейці з мінім.зупинок ! ) я проїхав з 6-20( житомир) до 22..з копійками. А вони там наробили кучу хвоток, де всюди лазять, по скелям, кудись залазять, позують, якісь ще фотоприколи -це ж часу скіко треба ! Потім багато їдуть грунтовками. + рельєф близ Дністра це далеко не рівна шосейка Житомир-Полонне...-.... Проїхати то за один день нереально. Але то дрібниці, правда 90% глядачів альбомів так і не зрозуміють шо то не одноденки , оскільки в його альбомах бівачна битовуха рідка штука .Однозначно їм респкт - стіко наїздити, побачити, заздрю по-чорному
Зверніть увагу на кількість та об`єм снаряги !!! Можна сказати що вони тіко по карємату-спальнику+намет взяли, іншого я не спостерігаю !! Капець, звєрі
я читал несколько его отчетов на велокиеве - 250км за день говорит норма. может конечно врёт....
Думаю шо правду каже - 250 км якшо вкататись мона проїжджати... І більше їздять.Рекорд орла на нашій Неньці - 600 з хвостиком без зупинки - але то на треку Я про цифри там-300-400км, в розглянутому альбомі та в інших то багатоденки, а не за один день ! Просто він в назві не вказує шо то було кілька днів :). Але 250 км можна проїжджати - але шо побачиш при цьому ? . Може кілька фоток зробиш і далі сунеш.Сенс ? Проїхати на відстань, чи просто своїм ходом якоїсь віддаленої точки дістатися,як я колись...хіба шо так.... Але то вже і близько не туризм....
By Tibor
Маршруты делаются по зимней формуле 120+90+70 или летней 170+120+100
Между ними пропорциональные отклонения. Или если двухдневка, то просто нет третьего дня.

Грунта обычно 80% заложено (в понятие "грунт" включается брусчатка и грейдер, ибо не асфальт, но идти часто даже тяжелее, чем по грунту).

Даты ставлю без диапазона. Мнокабукаф. Кому надо и так поймет.

Максимум, сколько ездил за сутки: 305 км
http://tibor.io.ua/album50068

290 по маршруту + доезд к электричке.

Спросить слабо?

З.Ы. Фотаю на ходу. Фотик болтается на груди на карабине. Часто еду в полоборота и фотаю вид сзади Готовность фотоаппарата - секунды 4, убираю быстрее.

З.Ы.Ы.
Quote200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Але то дрібниці, правда 90% глядачів альбомів так і не зрозуміють шо то не одноденки happy , оскільки в його альбомах бівачна битовуха рідка штука happy .Однозначно їм респкт - стіко наїздити, побачити, заздрю по-чорному sad
Зверніть увагу на кількість та об`єм снаряги !!! Можна сказати що вони тіко по карємату-спальнику+намет взяли, іншого я не спостерігаю !! Капець, звєрі biggrin
Моя новая палатка весит 1 кг и занимает размер летнего спальника. В общем палатка, спальник и каремат помещаются в рюкзаке на 35л

Километраж ставлю исключительно для себя, чтобы при просмотре альбомов было понятно какого уровня поездка. Однодневки катать очень не люблю. Даже больше предпочитаю ночной доезд, когда от вокзала отъезжаю километров 15 и останавливаюсь на ночевку. На эти выходные запланирована Винница-Белая Церковь - именно из этой категории. 2 ночевки, чтобы не в напряг прокатить по всей дистанции и покайфовать в палатке, послушать утром птичек, подуплить на рассвете. Романтика

"Из свежих" по две ночевки на дистанции было тут:
http://tibor.io.ua/album202440
http://tibor.io.ua/album161894
http://tibor.io.ua/album148830
By lakmus
Quote (Tibor)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Моя новая палатка весит 1 кг и занимает размер летнего спальника
Можна поинтересоваться, что за палатка? Однослойная?
By Tibor
Самопальная двуслойная палатка, 1+1. Летом можно разделить на 2 тента для 5 тел. Бескаркасная. Как раз идут полевые испытания.

Дорогая зараза по себестоимости.

http://io.ua/9031120p
Я собі таку з поліетилену запланував, на тревелі всі каменти пережував, але зовнішній поліетилен, внутрішник -марля,тож тіко розтяжки. Очікувана вага -700-900 гр.
ЗЫ:А я все таки більше проїжджав ,..майже . Готувався на 308 км..Велік тюнингували -у мене байк жосткий. і я дядько тощий -на двухсотках були поблеми з кістями рук та ...гим...одним місцем , яке ,чесно- набивалося до крові... Маршрут був простий -шосейка Житомир -Староконстантинів -Житомир. Виїхав але під Чудновом зламався глагол, мабуть ту сідуху( ставив іншу) перекрутив...Назад на ногах 60 км "танцівницею" .Так шо і не проїхав ....
Питаннячко до Тібора: І багато в Києві в такому стилі гасає( по кілометражам ) ? До того не натикався на 200+ за день..Може марахвонці які...Але шоб крутити 150-200 заради по суті туристичної ідеї -тобто шось побачити, я такого не зустрічав....Прєвєд на дорогах

Добавлено (23 Апр 2009, 16:00)
---------------------------------------------
Тібор, а загляніть до нас ще раз ..Поділіться секретами..як харчуєтесь, шо берете з собою, як готуєтесь ( якщо....), ну там біг,вело...Може ше щось цікавого розкажете, а то я дивлюсь і балдєю - на три дні з таким багажом . Я все викидаю але все одно тягнеш пудовий рюк ! Як так ?
By lakmus
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> Я все викидаю але все одно тягнеш пудовий рюк
Значить не все викидаєш.
Може пора ступати на стежку Ultralight Backpacking? Ну не відразу звісно, а полегшувати свій багаж поступово...
By Tibor
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Питаннячко до Тібора: І багато в Києві в такому стилі гасає( по кілометражам ) ? До того не натикався на 200+ за день..Може марахвонці які...Але шоб крутити 150-200 заради по суті туристичної ідеї -тобто шось побачити, я такого не зустрічав....

Есть немного, но я их не всегда понимаю. По асфальту "Днепровские кручи" 160 км - это надо ...цца на отличненько. У них это называется "тренировка", только чего перед чем? В гонках эти "шоссейники" ездят очень посредственно.

200+ по грунтам довольно большая дистанция, я так над собой не извращаюсь в основном. Летом может покатаю по Кировоградской. И в Июне "Дорога к морю грунтом" Белая Церковь-Одесса нон стоп попробую. А так 170 максимум за первый день. Больше не хочу.

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Тібор, а загляніть до нас ще раз rolleyes ..Поділіться секретами..як харчуєтесь, шо берете з собою, як готуєтесь ( якщо....), ну там біг,вело...Може ше щось цікавого розкажете, а то я дивлюсь і балдєю - на три дні з таким багажом wacko . Я все викидаю але все одно тягнеш пудовий рюк ! Як так ?
Практически не питаюсь в дороге (ну грамм 400 в день печенья), не готовлюсь перед поездкой. Сел и поехал. В 2006 выезжал практически каждый уикенд и ежедневно на работу, сейчас в лучшем случае раз в месяц. Надеюсь почаще. У меня Винницкая-север Хмельницкой почти не езжены, Закарпатье, Буковина, восточная Украина. Есть еще водные планы большие на http://ducky.com.ua/ducky15.htm
Сегодня тренировался.

Три дня нечасто бывает. Вот я стал практически безработным - время появилось на себя - будут трехдневки чаще если нигде в офис не забьюсь опять)

Добавлено (23 Апр 2009, 16:56)
Quote (lakmus)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Значить не все викидаєш. smile
Може пора ступати на стежку Ultralight Backpacking? Ну не відразу звісно, а полегшувати свій багаж поступово... smile
У меня вінужденная мера. Я сломал раму багажником, решил облегчиться по максимуму, чтобі к нему опять вернуться (если захочу возвращаться)
Над рюком працюю:), Ось і приклад подають -будемо й ми ризикувати...думаю на квітневі склеїти суперлегкий намет з церати..ну..клейонки....Мій майже 3 кг -коли сухий...
Я велобагажників не люблю -ненадійно та дорого їх міняти, а вел доводиться перекидувати перетаскувати, закидати, вбрід..довго не живуть -дядько Партизан казав:)....А не дай боже падіння на бік - і як вибиратися -далеко не всюди є потяги в потрібний час .Виключно Імхо.
Ще питаннячко - в "тапках" їздиш чи як ?Я то бачив кросівки -але ж і там замки мож буть...На фотках бачив шо об`їдаєте місцеві придорожні кафешки :)....Тобто 400 гр це з собою -а в дорозі тож чуть буває, розорюютесь ? Сорі за купу питань...
Quote (Tibor)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Есть еще водные планы большие на http://ducky.com.ua/ducky15.htm
на таком бы через азовское море переплыть :))
когда-то была у меня такая идея - переплыть море, порылся не так уч и много отчетов в инете по этому поводу - по азову нашел аж два отчета, одних ребят выкинуло на косу, вторые удачно переплыли.
By Tibor
Quote (Egor_Goodman)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">на таком бы через азовское море переплыть :))
когда-то была у меня такая идея - переплыть море, порылся не так уч и много отчетов в инете по этому поводу - по азову нашел аж два отчета, одних ребят выкинуло на косу, вторые удачно переплыли.
Долго. У него дневная дистанция километров 70-90, (комфортная скорость 11 кмч, лавировка градусов 120. С попутным ветром разогнался до 18, но уже рыло носом воду. Ночью очень стремно в волнении идти, а если шквалом накроет - вообще габздец. Это не крейсерское судно.

Длительное пребывание на солнце очень вредно для здоровья. Я под Киевом в регате пробежался - повысыпало все что только можно.

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Я то бачив кросівки -але ж і там замки мож буть...
Естественно контактная обувь. Никак не слошу LAKE MX101

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">На фотках бачив шо об`їдаєте місцеві придорожні кафешки :)....Тобто 400 гр це з собою -а в дорозі тож чуть буває, розорюютесь ? Сорі за купу питань...
Люблю на финише что-то цивильное покушать. Очень люблю пельмешки со сметаной.

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Тібор, а загляніть до нас ще раз
If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic. © House m.d.

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Я велобагажників не люблю -ненадійно та дорого їх міняти, а вел доводиться перекидувати перетаскувати, закидати, вбрід..довго не живуть -дядько Партизан казав
Everybody lies. © House m.d.

Багажник разгружает спину. А если ты настолько неподготовлен, что приходится тащить все время вел на горбу - делай что-то со своим опытом и начинай строить беспроблемные маршруты

З.Ы. Как только начнешь ездть регулярно 100+ в день грунтовые многодневки, полюбишь не только багажник, но и двухподвес

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">далеко не всюди є потяги в потрібний час
Маленькая группа или Соло + запас времени до поезда практически исключает проблемы. Да и какие это проблемы? Мир тесен. За последние 20 000 км за пределами Киева (у меня пробег ~30 000) не случалось ни одной фатальной поломки, из-за которой застревал в ж. Следи за своим велом, слушай все его жалобы и он будет у тебя послушный, ломаться будет исключительно возле подъезда
У мене специфіка - я не їзжу дорогами ..бо вони є..іноді тре кудись влізти, добратися,видряпатись.Доводиться пролазити через хащі, де може й люди ще не ходили ( на берегах деяких річок).Справа не в тому, підготовлений чи ні . Ясно шо багажник краще за 120 літровий рюк на горбу, хто б казав...Ще й двухсосісочний це не моє жорстке корито, на якому сустави вибиває на ямах та ухабах+ через то й накат та ефективність їзди по ним ніяка . А багажник+велоштани- 400грн будуть, нормальні...Мені доводиться часто велосипед кидати , шоб шось сфоткати, частенько, а це ж навантаження бокові,: валиш-піднімаєш-валиш....Ви то свій в руках тримаєте...і т.д...Заздрю тим, хто має велоштани та їздить по дорогам і всякі проблеми тож об`їжджає

Добавлено (23 Апр 2009, 19:09)
Розбагатію -тож куплю собі велоштани для норм. маршрутів, а вздовж річок таке не піде.
By Tibor
It's one of the great tragedies of life — something always changes. © House m.d.

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Заздрю тим, хто має велоштани та їздить по дорогам і всякі проблеми тож об`їжджає
Не совсем понимаю мотивов. Зачем завидовать тому, что неинтересно?
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">У мене специфіка - я не їзжу дорогами ..бо вони є..іноді тре кудись влізти, добратися,видряпатись.Доводиться пролазити через хащі, де може й люди ще не ходили
Затра їду в Червоне на два дні...Буду хвоткать - Сподобалось з 35літровим рюком, спробую ще ультралайтить...Думаю може й карімат не брать - хоч він тож лайт :).А може на тент від намета забить, тобто забуть :). Результат буде....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!