ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Веталь, INSPIRE, Mart,
ЗачоД ,Друзіа !

Оголошую центр розвитку туризму "Гора" сертифікованою касою в цій справі !
Висококваліфікований персонал,помірні ціни,широкий асорти....
Хто хоче -здає туди.
В кінці тижня я почну приїжджать індивідуально ) (наразі працюю в нічні, тобто незручно для більшості для зустрічі)

Добавлено (28 Окт 2010, 04:08)
---------------------------------------------
В Четверг інкасую центр "Гора" ! Хто хотів (кому зручніше) здати туди -здавайте
Потім поїду особисто.
Прийом платежів буде зупинено та вивішено список "хто та скільки" , шоб не було отого про шо говорив Фрі-Арт. Тобто кожен здавший переконається в своїй та загальній сумі і спатиме спокійно. не то шо я счаз та отут
ShamaNo, а шо такоє? Ви сильно далеко, або я вашу допомогу не довезу по вазі-об'єму, прочая?
Пишіть в лічку, розберемось. Рахунків немає, шота я не додумався

Добавлено (04 Ноя 2010, 19:22)
список зверху із сумою та ніками остаточно сформовано по факту здачі коштів
Якшо шота не так -строчимо сюди!

Дорогі друзіа ! Оголошую суму зібраною а касу,відповідно,закритою. Сьогодні я дозбирав нестачу та здав на турхвірму 245грн за шо й отримав чек(Дизель бачив). Якось потім перефоткаю та додам сюди.
Я вражений такою швидкою реакцією, бажанням декількох товарісчей доздати , шо там не хвататиме, іскрєннє бажання здати у людей. яким мабуть самим жє куди їх подіти, тую десятку, як-то: студенти, сімейні! Вражений не тіко я а й директор турфірми за то шо мі такії є
Всім пасіба. Счаз я пропадаю. а при благополучному вирішенні справи я звітую. Не забуваємо. шо квитків ще немає, тому як воно обернеться. та шо бум робити із зданою сумою у випадку коли "пробивання квитків" вигорить -вирішувати виключно вам на загальній сходці. Бум сподіватися на краще!

Всіх реально в кінці здавших -прохання від адмінів зафіксувати в репутації ( я технічно не можу))). Прохання тов.Валєрчика подвійно нагородити за спробу здати все за всіх і за раз)).
Тему не прикривать! Ішь...
Паша также договаривается о том что бы провести акцию Скворечник 2010 в дет доме.
так что кто не здал но хочет себе плюсик на небесах милости просим, помощь нужна.
для обсуждения в тему Скворечник 2010 forum/21-1061-0-17
MOKRIZZONNI, с тебя всё равно никто не спрашивает. Раз люди дают - значит доверяют твоей порядочности. ИМХО, не стоит афишировать кто и сколько сдал, особенно тех, кто с "нулем"(зачем???). Тем кто сдал - не жалко ведь, тем более для такого доброго дела.
я тоже так считаю, немного отредактировал.
право удалить оставляю за Пауло.
Да, знайшли )
Шо підправили тему- прально. У мну ж нету -нема -то я тіко прописав нашвидкоруч "по-факту" хто скіко здав. так-шо Вікс не сєрчай.
Вставляю хвотку чека, шо дєньги цілеспрямовано пішли по адресу

Бум ждать НР та нужного рішення можновладців

Добавлено (04 Янв 2011, 12:20)
Вибивала директор турфірми "Віта" квиточки для дєтішок в поважних дядьок..вибивала...та й вибила!
Квиточки на президенську ялинку в нас вже були, їх виділило ОблОНо з умовою, якщо веземо та організовуємо їх ми,але от біда дні нашої області -6-8 січня, а дєтішки ще всі на канікулах! Не повезло їм, та й ми ж не знали...
Ставлю до відома, що навесні директор турфірми "Віта" буде вибивать в директорів Київських дєтішечних музеїв-закладів права для безкоштовного їх відвідання...оскільки ж дєньги лише на проїзд.
З вашого дозволу(там же і вклад веложижиків), таким чином ми закриємо цей марафон..е...кванофон 2009-2011
b]Добавлено[/b] (15 Май 2011, 20:18)
Ітак, півторарічна сесія екскурсій Кмитівських дітей до музеїв та проча сьогодні благополучно закінчилася! 44 Дєтішег відвідали БЕЗКОШТОВНО надану екскурсію в Музей ВВВ що понад могутнім Дніпром який всіх дуже вразив та пройняв -проектувальники та так скаать розробники ідеї музею вишибали сльозу у всіх дєтішег і дорослих хто крок за кроком від екскурсовода дізнавався про хід ВВВ . Дуже сильний музей! Потім ми на жаль поїхали в Ботанічний сад -де нам тож БЕЗКОШТОВНО надали квитки на ці зелені скульптури -газони, вазони та інші тюльпани "На жаль", тому що такої давки я навіть на Житньому в 90-ті не бачив.Затор машин та людей -ми всіх дітей погубили за 5хв, та вирвавшись звідти ще годину пробивались 1км з того затору Ніякого задоволення -в Ботсаді власне не розгледіли.Як я і обіцяв ВелоЖижикам за надану допомогу ПАСІБА від всіх хто сьодні їздив, а також Віті Петровні з турфірми "Віта" що все це заоргила за "пасібчик"
Ну і канешна і власне і главне засновнику цієї ідеї -пану Квану!
Він той ще шалун -не охололо це собитіє -а він нове затіває, ішь
Як я і обіцяв -поділюсь хвотками -поки шо однією

І ще трошки хвоток
Музей ВВВ -з кількох залів по етапам протікання військових подій.Самий грусний зал -окремий зал присвячений тортурам німців над полоненими, кісткодробилками,мило з людського жиру, дуже багато грусних ескпонатів -а ще, ось ця хвотка -одна на всю стіну

Невтомно працювали діти й підлітки на спустілих евакуйованих заводах Совєтчини на Побєду!

Електровелогенератори використовували партизани для запітки своїх радіоящиків.Це прототип велотренажера, імхо

Вєлік часів ВВВ

Дуже багато експозицій шо з різних боків висвітили ВВВ. Особливо запамняталась там де зібрано в кучку матеріал, як поети-співаки та інша інтелігенція воювала на рівних у війну, відмовляючись залишатися в тилу, серед них один відомий поет на моє позорище забутий, який всю ВВВ відвоював в укр.вишиванці , як виключення.
патаму і дойшли ми до передостанньої зали - Гітлер-капут!

Остання зала - суцільна фотопам`ять полеглих за Побєду

Мне кажется порою, что солдаты,
С кровавых не пришедшие полей,
Не в землю нашу полегли когда-то,
А превратились в белых журавлей...
.........Летит, летит по небу клин усталый,

Вершечок музею- шо є основою для монументу "Родіна-мать" (фото №1 вище) - світлий і білий шо символізує Побєду Стіни розписані іменами -чи то полеглих, чи то ще когось.

Ривок крізь затори в Бот.сад -мене чуть не втоптали в клумбу -пока я одну лиш криву хвотку робив Довелось звідти евакуюватись

На цьому всі дяки за допоможамс-тему закрить

Добавлено (21 Май 2011, 07:43)
ап (не апнулось)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!