- 21 травня 2011, 07:43
b]Добавлено[/b] (15 Май 2011, 20:18)
---------------------------------------------
Ітак, півторарічна сесія екскурсій Кмитівських дітей до музеїв та проча сьогодні благополучно закінчилася! 44 Дєтішег відвідали БЕЗКОШТОВНО надану екскурсію в Музей ВВВ що понад могутнім Дніпром який всіх дуже вразив та пройняв -проектувальники та так скаать розробники ідеї музею вишибали сльозу у всіх дєтішег і дорослих хто крок за кроком від екскурсовода дізнавався про хід ВВВ . Дуже сильний музей! Потім ми на жаль поїхали в Ботанічний сад -де нам тож БЕЗКОШТОВНО надали квитки на ці зелені скульптури -газони, вазони та інші тюльпани "На жаль", тому що такої давки я навіть на Житньому в 90-ті не бачив.Затор машин та людей -ми всіх дітей погубили за 5хв, та вирвавшись звідти ще годину пробивались 1км з того затору Ніякого задоволення -в Ботсаді власне не розгледіли.Як я і обіцяв ВелоЖижикам за надану допомогу ПАСІБА від всіх хто сьодні їздив, а також Віті Петровні з турфірми "Віта" що все це заоргила за "пасібчик"
Ну і канешна і власне і главне засновнику цієї ідеї -пану Квану!
Він той ще шалун -не охололо це собитіє -а він нове затіває, ішь
Як я і обіцяв -поділюсь хвотками -поки шо однією
І ще трошки хвоток
Музей ВВВ -з кількох залів по етапам протікання військових подій.Самий грусний зал -окремий зал присвячений тортурам німців над полоненими, кісткодробилками,мило з людського жиру, дуже багато грусних ескпонатів -а ще, ось ця хвотка -одна на всю стіну
Невтомно працювали діти й підлітки на спустілих евакуйованих заводах Совєтчини на Побєду!
Електровелогенератори використовували партизани для запітки своїх радіоящиків.Це прототип велотренажера, імхо
Вєлік часів ВВВ
Дуже багато експозицій шо з різних боків висвітили ВВВ. Особливо запамняталась там де зібрано в кучку матеріал, як поети-співаки та інша інтелігенція воювала на рівних у війну, відмовляючись залишатися в тилу, серед них один відомий поет на моє позорище забутий, який всю ВВВ відвоював в укр.вишиванці , як виключення.
патаму і дойшли ми до передостанньої зали - Гітлер-капут!
Остання зала - суцільна фотопам`ять полеглих за Побєду
Мне кажется порою, что солдаты,
С кровавых не пришедшие полей,
Не в землю нашу полегли когда-то,
А превратились в белых журавлей...
.........Летит, летит по небу клин усталый,
Вершечок музею- шо є основою для монументу "Родіна-мать" (фото №1 вище) - світлий і білий шо символізує Побєду Стіни розписані іменами -чи то полеглих, чи то ще когось.
Ривок крізь затори в Бот.сад -мене чуть не втоптали в клумбу -пока я одну лиш криву хвотку робив Довелось звідти евакуюватись
На цьому всі дяки за допоможамс-тему закрить
Добавлено (21 Май 2011, 07:43)
---------------------------------------------
ап (не апнулось)