- 19 квітня 2011, 22:58
Quote (Шура)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">То може розкажеш, що там було? як ти спасся?
Почитуєте втіхаря Тревел.орг, таки?
Ну я скажу - "але єслі шо не так -я не виноват" (с)
Я скажу..я скажу..сьогодні відбулась неконструктивна бесперспективна зважаючи на манеру ізложенія ніфіга не дружня зустріч на якій я пойняв, шо якшо не турклуб в цілому, то як мінімум його прекрасний офф.представник на даний момент не вважає велорух в тій формі та проявах, недоліках та здобутках які в нього є в м.Житомир ВЕЛИКОЮ НАТХНЕННОЮ САМОВІДДАНОЮ ПОЛУМ`ЯНИСТОЮ (ого, тра закруглятись ) працею спільноти "Веложитомир" ! Нам зневажливо було сказано "Катайтєсь собі там дальше, самі по сєбє..." Я вкрай обурений за всіх веложижиків! Безприкольно заявляю , шо кілька тонн описаної офіційної формальщини турклуба "Полісся" в основних напрямках його роботи не дають права його офф.представникам так висловлюватись в тих напрямках нашої віртуальнописаної життєдіяльності вільних учасників громадсько-соціального середовища (ого, ) до яких вони відношення не мають.На жаль, кста.
У виступі делегованої від ЖМСТК "Полісся" докладачки тов.Ірда було проявлено неприкрите упереджене ставлення та зневагу до нашої самодіяльності во блага наших душ, та становлення і позитивного перетворення тих потенційних душ, які ми своєю діяльністю заманюємо в свої нєводи
Всі, хто мав сміливість шибко багато висловлюватись в бік данного делегата цього велоз`їзду були виключені даним делегатом із якихось списків нею ж без голосувалки .
Особливо проявився плохіш тов.Гудман
Наскіко він поганий в велорухові можна пересвідчитись, глянувши його рейтинг та награждамс
Канешна -Гудмана нада убрать! Ішь ти..має тут своє шось...Критикує-аналізує...канешна убрать!
Там же і я.
Докладач не зміг підтвердити висунуті ідеї достатньою життєспроможною фактологічною базою. А вона якраз йшла врозріз із сучасними реаліями суспільства - на питання "Каво учить то буим, де люди, де бажаючі, хто хоче в спортивні велопоходи в достатній кількості для обґрунтування необхідності створення цієї під-під-під-під..тьху структури ТК "Полісся" я протягом всього нашого палкого з`їзду відповідь не отримав(
Я так зрозумів -ідея була -просто створити ще одну підструктура для повноти образа турклуба.Наліпити план. графік, семінари..проча лабуда. А механізми залучення нового матеріалу для лєпки саме "спортивних велотуристів" вродє як і не питання вобсче. Ага, останні місяці ми бачили, як рвуться на лекції-практики.
З повагою -Йа, незгасимий полум`янистий виборювач тов.MOKRIZZONNI