ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Веложиття, проекти, діяльність велоклуба
Нє...Щелканова якраз і не вибрала коли Юля зірвалась, а сиділа бо-зна як, тож її від ривка зірвало із краєчка скель..і тут вод я , орёл ледве встиг схопити...Юля то й не знає мо, шо то там внизу того часу творилось). Вобсчем товаришко -давайте дружить, з мене марожено -єслі обідєл чи шо Вобсчем я в цю тему не лізу -бо не в темі турклубівських заморочок ...і чо я сюди поліз, от млін оцей любопитний італьянський носик
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">я в цю тему не лізу -бо не в темі турклубівських заморочок wacko ...

А зараз уже в курсі??
То може розкажеш, що там було? як ти спасся?

Quote (svvetal)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">у вас есть идеи, давайте - продвигайте у вас есть человек, который будет отстаивать ваши интересы в Правлении

Осенью мы же выбрали Egor_Goodmanа представлять велоЖЖ-шные интересы в правлении ткПолесье.
И в результате наш Велоклюб является коллективным членом Полесья. Потому мне непонятны закулисные попытки втихую поменять наш выбор!
Поскольку завтра общее собрание клуба Полесье я предлагаю подтвердить наш выбор!
или если Egor_Goodman такой плохой заменить его на когото другого
Quote (Шура)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">То може розкажеш, що там було? як ти спасся?
Почитуєте втіхаря Тревел.орг, таки?

Ну я скажу - "але єслі шо не так -я не виноват" (с)
Я скажу..я скажу..сьогодні відбулась неконструктивна бесперспективна зважаючи на манеру ізложенія ніфіга не дружня зустріч на якій я пойняв, шо якшо не турклуб в цілому, то як мінімум його прекрасний офф.представник на даний момент не вважає велорух в тій формі та проявах, недоліках та здобутках які в нього є в м.Житомир ВЕЛИКОЮ НАТХНЕННОЮ САМОВІДДАНОЮ ПОЛУМ`ЯНИСТОЮ (ого, тра закруглятись ) працею спільноти "Веложитомир" ! Нам зневажливо було сказано "Катайтєсь собі там дальше, самі по сєбє..." Я вкрай обурений за всіх веложижиків! Безприкольно заявляю , шо кілька тонн описаної офіційної формальщини турклуба "Полісся" в основних напрямках його роботи не дають права його офф.представникам так висловлюватись в тих напрямках нашої віртуальнописаної життєдіяльності вільних учасників громадсько-соціального середовища (ого, ) до яких вони відношення не мають.На жаль, кста.
У виступі делегованої від ЖМСТК "Полісся" докладачки тов.Ірда було проявлено неприкрите упереджене ставлення та зневагу до нашої самодіяльності во блага наших душ, та становлення і позитивного перетворення тих потенційних душ, які ми своєю діяльністю заманюємо в свої нєводи
Всі, хто мав сміливість шибко багато висловлюватись в бік данного делегата цього велоз`їзду були виключені даним делегатом із якихось списків нею ж без голосувалки .
Особливо проявився плохіш тов.Гудман
Наскіко він поганий в велорухові можна пересвідчитись, глянувши його рейтинг та награждамс
Канешна -Гудмана нада убрать! Ішь ти..має тут своє шось...Критикує-аналізує...канешна убрать!
Там же і я.
Докладач не зміг підтвердити висунуті ідеї достатньою життєспроможною фактологічною базою. А вона якраз йшла врозріз із сучасними реаліями суспільства - на питання "Каво учить то буим, де люди, де бажаючі, хто хоче в спортивні велопоходи в достатній кількості для обґрунтування необхідності створення цієї під-під-під-під..тьху структури ТК "Полісся" я протягом всього нашого палкого з`їзду відповідь не отримав(
Я так зрозумів -ідея була -просто створити ще одну підструктура для повноти образа турклуба.Наліпити план. графік, семінари..проча лабуда. А механізми залучення нового матеріалу для лєпки саме "спортивних велотуристів" вродє як і не питання вобсче. Ага, останні місяці ми бачили, як рвуться на лекції-практики.
З повагою -Йа, незгасимий полум`янистий виборювач тов.MOKRIZZONNI
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Почитуєте втіхаря Тревел.орг, таки? wink

Нее не почитую. Просто це класика жанру

Добавлено (19 Апрель 2011, 23:22)
---------------------------------------------
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">не турклуб в цілому, то як мінімум його прекрасний офф.представник не вважає велорух в тій формі та проявах, недоліках та здобутках які в нього є в м.Житомир ВЕЛИКОЮ НАТХНЕННОЮ САМОВІДДАНОЮ ПОЛУМ`ЯНИСТОЮ (ого, тра закруглятись surprised ) працею спільноти "Веложитомир" ! Нам зневажливо було сказано "Катайтєсь собі там дальше, самі по сєбє..." ...
У виступі делегованої від ЖМСТК "Полісся" докладачки тов.Ірда було проявлено неприкрите упереджене ставлення та зневагу до нашої самодіяльності ...
Всі, хто мав сміливість шибко багато висловлюватись в бік данного делегата цього велоз`їзду були виключені даним делегатом із якихось списків нею ж без голосувалки .

Вот именно только поэтому, а не ради желания стать "начальником клуба" я и согласился выдвигаться на Голову клубу "Полісся". Надоело смотреть на вечный бардак в клубе, бесхозяйственность и воровство помноженое на вот такую нетерпимость и невоспитаность.
Ги-ги...слово в слово як всі попередні конкурсанти на крісло президента
Дядь Шура, от шоб не пожаднічали червонця, я б вам таку передвиборчу полум`янисту речьовку забабахав там би всі й лягли, да , йа той ісчо спічрайтер
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Ги-ги...слово в слово як всі попередні конкурсанти на крісло президента biggrin

Патамушо эти проблемы актуальны! Заметь, и все соглашаются что это и есть сегодняшнее состояние клуба.
Но при этом ктото из кандидатов, уже проведший в кресле отчетный период, не сумел справиться с этими проблемами...
Вообще я привык доверять не словам а поступкам, или конкретным результатам. А они то пока плачевны у предыдущих конкурсантов...

А от "платить" за поддержку деньгами не готов! Не наш это стиль!
Я краще марахвон якийсь забацаю...
Я (особисто) за певну часткову інтеґрацію тк "Полісся" та тк "ВелоЖитомир" шо є об`єктивно необхідно та взаємопользітєльно.За співпрацю та взаєморозвиток в суміжних напрямках, оргіях. Так ефективніше .Восбче за обєднання туристичних спортивних кіл Житомирщини в певну асоціацію...правда хз нашо "Полісся" показало, напр. "Велошколою" шо можна робити шось разом та один для одного.Тільки я формальщини на кілометр не виношу -папірці-комісії-акти-плани - причому це вимагає багато особистого часу в іншій частині міста! Віртуально це ж можна робити більш ефективніше . Ясссно, шо іноді треба й візуальний контакт та форум.
Більше сюди не лізу по цьому питанню.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!