ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By alma
У звязку з купівлею велосипеда зацікавило наступне - чи можна залишати в Житомирі велосипед десь під магазином і т.д, обмежуючись звичайним замком за 20 грн. купленим на базарі?
Чи взагалі часто крадуть в Житомирі велосипеди і як від цього убезпечитися - способи методи.
В своїй Глибочиці я ніколи ні до чого не пристібала велосипеда - так лишала і йшла, куди мені потрібно. І сім років прожив і досі живе
Як з цим ситуація в самому місті?
By Трамплинчик
Особисто мого - забрали із тихого малолюдного двору. Завжди його там пришвартовував до одного дерева. Мабуть, хтось пригледів його із вікна будинку, і в зручний для себе час - вийшов на "прогулянку", прихвативши із собою необхідний інструмент. Як з'ясувалося згодом, - зламалм, перекусили перехідне кільце, що сполучає трос із кодовим механізмом замка.

Отаке буває.

Але у більш людних місцях, мабуть, буде соромно комусь його красти...

Хоча, й якщо він буде просто стояти собі непришвартований, то подумають, що він нічийний і заберуть його собі
By Free-ART
я пару раз швартовал свой вел возле магазинов в людном месте..вроде не украли..но переживал за вел...лучче не швартуйте вел---нервы берегите

совет---снимайте обвес, а то не вел стырят так обвес поотдирают..

самый прикольный защита от угона--замаскировать гпс датчик(сигналку) в велике---если угонят то сможете посмотреть на пульте где ваш вел...
By valerchik
Quote (462648)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">замаскировать гпс датчик(сигналку)
а где его взять такой и сколько денег стоит?

alma, я кипил себе замок за 50 грн, толстый трос, сложно будет перекусить плоскогубцами, а за 20 они слабенькие, но все равно волнуюсь за вел, как никак за свои деньги куплен.
когда иду где в помещение обязательно пристегиваю
By MOKRIZZONNI
Вкрали два вєліка - відтепер карбоновий шось не хочецця . Один зняли за 30 сек. із велозамка...не перекусили-просто відкрили..Коли вийшов за тих 30 сек.з магазина - валявся тіко відкритий замок .......Той байк я рік збирав...разом ісчо із Вовкою з Житнього..було то років 10 тому...Там велокомп був дорожчий за вєлік . Тепер я своє корито пристібаю двома замками, за переднє та раму. та за заднє колесо та раму...до чогось...канєшна ......і все одно нєрвнічаю.З вєліка знімаю всі прибамбаси шо є - комп. флягу.свєт.
А вобсче норм. замок стоїть від 300грн..є у нас і по 900 грн. 50грн -то не замок - ТО ПРОСТО ТОВСТИЙ ТРОС І БІЛЬШЕ ВІД ШПАНИ ВСЯКОЇ
By alma
Дякую за інформацію. Оцим, блін, і обмежуюється використання велосипеда у місті. Я б і їздила на ньому частіше, але якщо знаю, що провишу в магазині не менше години, то вибираю інший вид транспорту.
Дивно, що у Трамплинчика прямо сусіди з будинку вкрали. В моїй Глибочиці якраз цього не роблять через те, що обовязково хтось побачить, хто його брав або хто на ньому їхав. Всі ж всіх знають. І тоді злодію ппц.

... а комп я завжди змімаю) Він же легко відєднується, поклав в кишеню і пішов.
By Трамплинчик
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">що у Трамплинчика прямо сусіди з будинку вкрали

Нє.. то не сусіди. То біля роботи, в центрі міста.
By lakmus
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Вкрали два вєліка - відтепер карбоновий шось не хочецця
Тоді, мабуть, хочеться титанову раму?..
By Free-ART
тогда покупайте б/у велик "Украина"--желательно шоб ржавчина была---и можете забыть про замки и системы противоугона..

то есть, один вел для удовольствия, а второй для езды в ганделык за пузырем и галушками
By Kvan
Quote (462648)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> ржавчина была---и можете забыть про замки
У знакомого украли ржавый солют тридцатилетней давности. А я на цепь с замком закрываю, но шоб с магазина было видно.
By Free-ART
Quote (Kvan)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">У знакомого украли ржавый солют тридцатилетней давности. А я на цепь с замком закрываю, но шоб с магазина было видно

чесно говоря мона украсть велик с любым замком..

Kvan, а в какие магазины предпочитаеш ездить за хлебушком?

Добавлено (14 Сен 2009, 17:17)
---------------------------------------------
вот самая лучшая защита

Добавлено (14 Сен 2009, 17:22)
---------------------------------------------
а вот и универсальный ключик для грубого открытия замков

и ключики для тихого вскрытия--кому шо по душе

By Free-ART
Quote (mihaNIK)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">пока ты их подбереш, какой надо, то пройдет пол дня

верно!!

вот поэтому лучшая защита----много велозамков как на первой фотке
By alma
Їздила сьогодні по воду на джерело і побачала бомжа такого конкретного, який вів поряд з собою трека, правда не знаю якого. Бомж причепив до нього тележку роздовбану і збирав пляшки вздовж траси. Бідняжка велосипед з усім обвісом і його, очевидно, новий власник так не пасували одне одному
By КРАЗик
У моего знакомого как-то увёл симой мужик какой-то вел, в раёне площади, так мы за ним бежали вплоть до корбутовского моста, там он поехал зачем-то вниз, потом пытался перебраться через каменку, полузамёрзшую с велом, совсем какой-то неадекватный он был в общем...ну там мы его в общем догнали, и бревно там же нашли....даже жаль мужика слегка...но велосипед на то время очень больших денег стоил. Вот, вроде того)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!