ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By Kozak
А в субботу не планируется поездка на озёра?
By Kozak
Я буду ждать группу за перекрёстком Киевское шоссе - Баранова.
By mihaNIK
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Тож як варіант на спекотні вихідні
вибач, пари закінчилися лише о 13-45, + класна година, намагався відпроситись, ніяк, не дозволили, повний облом, так хотів з вами.....
By ViX
Съездили втроём: я, Козак и Серёга (друг Колючего). Водичка уже холодная. Видимо так мы и закрыли для самих себя купальный сезон - 2009.
By Kozak
Водичка сразу кажется холодной, а потом привыкаешь.Мне не хотелось выходить, особенно сознавая что следующий раз я смогу поплавать в этом прозрачном озере не раньше чем через 8 месяцев.
By alma
Quote (kozak65)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">особенно сознавая что следующий раз я смогу поплавать в этом прозрачном озере не раньше чем через 8 месяцев

100% Я з цим усвідомлення так нанирялася аж до ГРЗ Знала ж що це вже вересень і не потрібно годину сидіти у воді, але думка, що це востаннє А потім підуть ці хлоровано-іонізовані басейни від яких ледве волосся не випадає..
Все одно я не шкодую. Такої чистої води, такий гарних водоростей і зграй рибок між ним я ще не бачила там.
By MOKRIZZONNI
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Такої чистої води, такий гарних водоростей і зграй рибок між ним я ще не бачила там

Капєц.... ...як образно сказано .....ну я вобсче то не плаваюсчий.....ну думаю тебе мона і в болото тасчить
By alma
... тебе б туди с фотіком, всі б оцінили ту красу)

Добавлено (07 Июн 2010, 17:32)
---------------------------------------------
Н-да mihaNIK має рацію, слід витягнути тему на світ божий.
Нарешті вона знову актуальна))
Побачила сьогодні на Київській трасі 3 наших велосипедистів, одразу вирішила, що на Голубі озера їдуть)))
Як сьогодні вода?? Ночі ще холодні..
Я сезон не відкривала, хворію((
By Kvan
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">нанирялася аж до ГРЗQuote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">хворію ... alma, прекращай!!!
По теме, можно было-б катануть туда скупануться, но только в адекватное для рабочего люда время...
By alma
Я в пятницю (вечір) і субота (день) планую зїздити, якщо хлопці підтвердять, що вода вже прогрілася
By kolu4iy
alma, вода теплая я сегодня с Козаком и еще одним челом ездили на голубые озера ---- купались и загорали
By alma
Ось і чудово, ще за тиждень прогріється)))

Quote (kolu4iy)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">я сегодня с Козаком и еще одним челом ездили на голубые озера

А я вас бачила, коли ви повз Глибочицю (де я мешкаю), проїжджали
By Diama
если погода будет гуд - думаю завтра проехаться, время выезда после 6.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!