ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Ладно, пару слов оправдания утикача
Приехали мы вчетвером на границу области, сидели канителились час. Проехали четверка участников, которые не захотели ехать в толпе и выехали на полчаса раньше. Напугали нас рассказами о том что основная колонна стабильно крутит 40-50 км\час. Я стал чесать репу, такие скорости мне и не снились. Позавчера на полуминутных ускорениях сумел выжать максимум 45. А тут еще состояние болезненое, голова гудит, тело все ломит, хвост отваливается...
Поехали чуть размяться, чтобы усидеть на старте в пелетоне и не забить мышцы, а сам думаю - поеду я потихоньку, все равно они догонят. А так я хоть пацанов не буду задерживать и бердичевские горки выеду сам потихоньку, а по ровному уже в толпе на колесе както удержусь
Короче махнул рукой на прощанье и плавненько набираю в гору.
Короче пожалел я что вообще поехал - не дело больным выезжать на трассу , но как то отступать не хотелось. Задачи были - " компании ради, тренировки для"
Короче еха ситал километраж по десяткам, ну думал на десятом мимо меня пролетит эскадрон гусар, потом на двадцатом и т.д. Ветер зараза совсем не попутный...
Еду еду, объехал одну двойку эстафетников еще в Рее, подъезжаю к Гуйве, думаю тут должна быть толпень велосипедистов встречающих. Приезжаю - никого! Посидел, подождал, раз никого и нету надо ехать. Доезжаю до знака Житомир а тут еще одна двойка эстафетников. Один из них сидит и курит(наверное так положено спортсменам-марафонцам ). Посидел и с ними, пообщался - говорят крутят так уже пятый год подряд. Едут себе выборочно сколько запланируют. Сейчас у них был 900-тый км. Планируют еще по киевской трасее добрать соточку
А колонны все и нет! Ну я и не долго думая поехал дальше, "эстафета" эстафетой , а мне еще на роботу надо. Работа началась с ларька с кока-колой и вафлей Артек
Вообщем в 15-20 я уже был в Житомире и понятно никого и не встретил . Вот так!
Норм. шарфік. Тканина не намокає, ручки відрізав від мочалки, вечір шив , підрубував, шоб не розповзся..Трохи краска з пульвера на тканину потрапила, трохи побілила -але я відмию та віддам Віксу до флага. Тіко підкажіть, хто зможе акуратно нанести лінк нашого сайту, вод там збоку місце є. Думаю на принтері мона спробувать -у мене такого немає
Шура, дарма ...ну єсть ісчо завтра
Кста, зверніть увагу -на фотці в`їзду колони -від сили 40 учасників...тобто інші 30 в автобусах. А то шо на Озерному не зігнали велошколу нашу - дивно...кожен рік зганяли.Правда на Шевченко кілька було помічено.Але то таке....
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Шура, дарма sad ...ну єсть ісчо завтра wink

Ну я действительно болен! И завтра уже психовать не буду. Так что сорри, компанию вам не составлю...
Quote (Kvan)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Байков там ваще намного, а на злой резине, ток я.
А я ж казав...шо ти потім це використаєш... мати колеса шо самі їдуть та мучить себе на напівспущених агрессорах -ту Зачод по фізформі !
А мене нема на фотках .. я по вітру їхав з тої сторони...тобто близ узбіччя..трохи нєрвно ...але я хотів прикататись...невдалось ..Думаю завтра розгонять
мне последняя фотка понравилсь от Лакмуса
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">...хоч можливо через те, шо в смс-розсилці вказано фініш В ЦЕНТРІ МІСТА !!! І мій підпис . Я ж здається ясно написав ОЗЕРНЕ. А фініш де їм захочеться, цього разу біля медучилища. близ пам`ятника Шевченка . Вод так.
между прочим,я всё таки и написал, как ты просил. Ничего про старт или финиш я не писал. Указал место и время встречи вело эстафеты - по трассе возоле поворота на Озёрное в 16:00. Не знаю, кто тебе такую ложную инфу приподнёс...

Добавлено (11 Сен 2009, 00:15)
---------------------------------------------
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">нанести лінк нашого сайту, вод там збоку місце є. Думаю на принтері мона спробувать
без проблем, при условии что ткань выдержит температуру утюга
Четыре форумчанина проехались этап Житомир-Киев. Перекусон был на границе областей. Один завал на объездной за Коростышевом. Двое осталось в Киеве на официоз с фуршетом.
Перед стартом Саня с ветераном велоспорта (Матковским). Жаль что фотки темные получились
Вікс, тобі зачод по-любому за СМС, шо було в тексті. не наю -не бачив, Так Кван сказав .......але то пусте...як такої інфи не було -не важно..тим більш шо на площу ніхто не поїхав...значть не був дезорієнтований.

Фінішувала п`ята ювілейна естафета вознесенням всіх прапорів на Дніпром, в Києві....
Прапор житомира відрізнівся тим, шо всі інші розпрамлялись вітром, бо були з нейлону....наш судячи із тканиин був тіпа БРЕЗЕНТОВИЙ !!!
Один такий від всіх областей вісів мертво на шаленому вітрі .Тобто прапору Житомира так ніхто і не бачив - вісіло дрєвко з якоюсь рядниною !!!!!!!!! ......Я даж попросив одного лісапєдіста розтягнуть нашу ряднину....шоб схвоткать
Була даж лотерея..багато призів між учасниками естафети.......м`яч підписаний ведусчими хвутболістами Збірної України з футболу !!! велофутболка в якій їхав сам ЯРОСЛАВ ПОПОВИЧ, права рука Залізного Ленса ( той шо Армстронг) та підписана ним же !!!!!!!! ...Виграв якийсь хлоп з тернопільської команди....
Більше напишу потім.....трохи віддишусь -хвотки вже сьодні ввечері..У нас зачотні хвотки з олімпійськими чемпіонами та призерами олімпіади .......З МіссУкраїни 2009 р !!!! ...З паном міністром та іншими модними товарісчами...
Якшо в двох словах - темп на естафеті можна розділити на три етапи: До завалу на об`їздній( 30-35 км\год....тобто дєццкій сад)..після завалу до кордону області ( 35+ км\год).після розкатки вже після перекусу на кордоні швидкість виросла до 40+км\год....почали відпадати діти ...І взагалі естафета була дуже порівняно юна...багато не просто юніорів( а ті крутять шо лосі), а просто неготових до подібних навантажень дітей, але ж як вони крутили ! Я ними восхісчаюсь..Ветеранів порівняно мало -Житомирська команда унікальна -ВСІ ВЕТЕРАНИ!!!! Крім одного МС по шоссе із Радомишля .
Тов .Кван помиляється - було 4 падіння та один завал. Сумний рекорд....пояснюється тією віковою категорією та складом,шо їхали...
Сьодні , після вручення відзнак та іншогоо оффа, тренер Житомирської команди ( тов.Іванич) сказав шо назад поїдемо своїм ходом ...Я возмусчаюсь.......мало їв......я як не їм вобсче не їду . А ше з такими лосями. Все ж нас вивезли з Києва..потім досчік...вот так доплентались всьо ж в технічці до кордону областей....там повилазило троє смільчаків та своїм ходом жостко почали вкручувать. Через 5 км ми з Бугірою навадились. кидаємо інших в бусіку, той обганяє трьох вєдусчих...ми витягуємо вєліки ...группа доганяє...і
Ми з Санєю через 10 км хтіли вже назад в бусік -без перебільшень -швидкість проти вітру тримали 40+ км....частенько зміну виходили 45+км/год...Сама жостка зміна була 55+ км/год на спуску перед Тетеревом..Потім скажений підйом....Ми думали шо не доживем ( з Бугірою). Як я зміни їхав, не наю ...давно вже такого жосткача не було..років п`ять :). Вобсчем якось долетіли....при цьому канєшна технічка їхала ззаду та прикривала всю полосу всі 70 км від кордону.тому стали ластівкою на півколеса ведусчего( вітер зустрічно-бічний). Потім ті товариши шо залишились в технічці сказали водію шоб провез нас . Вони зжалились над нами :D.Потім казали , шо водій сам офігєвав, коли ми короткими змінами 50км\год їхали Він об`їхав та став спереду....ми спокійно але впритул локтями парами проштовхались на колесі технічки кілометрів з 10, до об`їзної під Житомиром на 40+ км\год, вобсче не крутячи.....
Більше хвоток сьодні ввечері.
Товарісчі , сьодні в Житомир з Києва своїм ходом ,до мене в гості переночувать ( на перевалочний пункт) завітає тов. Пєтакі...отой, шо в початку цієї теми ділиться спогадами про естафету..і пише "Приїхали ужасно мокрі але довольні" ...Радий прийняти такого відомого брівєтчика-одиночку. :)....О , звонить, вже під Житомиром...вод це люди ганяють..нас З Києва до кордону технічко, потім командою валили...і я тільки годину як приїхав....а цей вже під Житомиром
Вибач . Алєкс..сьодні...нє....тра хвотки забрать..людина приїжджає...може Бугіра зайде на каву до мене з Пєтакі..втомились страшно..купа церемоній...жарсча....Завтра тренувалка..після якої навєрно повішу шоссерник НАВСЄГДА НА СТІНУ.....старий я вже...поламаний......пульс скаженіє...Катайтесь обережненько....п`яних та наглих тьма-тьмусча
MOKRIZZONNI, ок...мы на два фронта поработаем...вы на одном , а мы, аматоры - на другом. надеюсь поняли меня

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">навєрно повішу шоссерник НАВСЄГДА НА СТІНУ
та вы шо такоэ говорите, не верю

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">старий я вже...поламаний......пульс скаженіє.
та шо вы такоэ говорите! главное что в душе -молодой! кстати, заметил что шосеры---выглядят моложе своих лет! так шо MOKRIZZONNI, не прибидняйтесь

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Катайтесь обережненько....п`яних та наглих тьма-тьмусча

это немного не тот совет...нада боятся людей на колесах а не ходячих..кто же попрет против нас, наглых и упертых, велобратвы!?
Quote (462648)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Quote (MOKRIZZONNI)навєрно повішу шоссерник НАВСЄГДА НА СТІНУ та вы шо такоэ говорите, не верю
Так у него еще байк есть, так шо не переживай

Добавлено (12 Сен 2009, 19:35)
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">частенько зміну виходили 45+км/год
Так бы колонну до киева тянули, а тож скукатища была Петаки привет, да на круг почета бы вас с нами всеми...
Чуть хвоток -авторства Київських зустрічаюсчих : наша колона при в`їзді в Київ. Я та Бугіра передостанні праворуч в нижньому кутку. На жаль це половина групи. тому Кван та Коля не влізли - вони якраз за нами :

Наша команда перед побудовою на групи :

На Хрещатику :

Командна після вручення :

Добавлено (14 Сен 2009, 22:09)
Quote (Kvan)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> Петаки привет, да на круг почета бы вас с нами всеми...
Ми з Пєтакі вже спали як мертві...вранці він вирішив зі мною проїхатись з нашими на ранковій тренувалці ( Пєтакі по центру )

А воД в таких капцях я ламав собі ноги в Пущі-Водиці ....як я вижив в них ?

На закритій трибуні над ігровою площадкою одного з корпусів санаторію зберігалось десь 70 вєліков учасників.

Ми на Хрещатику...

Кілька лінків фоток естафети :
Фотки "До финиша 3,5 км" http://siryk.com/main.php?g2_itemId=52014
Урочистості http://siryk.io.ua/album282096
Мікроскопічне відео (десь перед Києвом): http://board.lutsk.ua/kmd/velo/leksprokol.mp4

Думки з приводу: читав деякі думки про естафету інших -повністю підтримую: води учасникам на пробіг в бусі майже не було, харчування слабеньке ( крім останнього дня,так званого банкета ),раціон явно не призначений для дітей шо пропахали темпово 100+ км >.
Кста, зі слів учасників,за всю естафету гірше всього покормили в Житомирі...в день пробігу в Київ ...( , радує кількість волонтерів, тому пара оргів не розривається і збоїв,проколів ( це вже зі слів Пєтакі) не спостерігається..., водночас орги неспроможні жостко побудувати колону по двоє - вона трансформується як кисіль( більшість діти, культура їзди у деяких...чи бажання окультурити їзду ....неодноразово спостерігались якісь внутрішні гонки,снування по колоні вперед-назад...Через то й така кількість падінь на останньому пробігові...п`ять років тому зліва вздовж колони збоку їхали мажори на вєліках, і за таке садили в автобус...лано..проїхали.
Цирк із організацією пронесення прапору по Хрещатику, ...інші цирки тож...графік подій в Києві не відповідав запланованому і близько ...шо по часу, шо по діям....Радує велика кількість дітей в більшості команд, це їм сильний поштовх до велорозвитку, водночас внутрішні склоки житомирських оргів та тренерів різних рівнів та школ та результат цього - 100% ветеранів тай ще...всякого іншого...е..е....лучче промовчати..бо договорюсь ..МЕНІ ЗА ДІТЕЙ АБІДНО ! Я не просивсь в офф, натомість поїхали ті, кого половину в дипломах не було і не малось бути.А деякі на фотках на врученні даж і не їхали - НЕВЖЕ ВАЖКО БУЛО ВЗЯТЬ ДІТЕЙ-ЮНІОРІВ, ШОБ ВОНИ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ В ТАКОМУ ЦІКАВОМУ ПРОТЯЖНОМУ МАСОВОМУ ВЕЛОЗАХОДІ ???Таким темпом пробігу в Київ я розчарований,ще й судячи з рваного темпу десь з останню годину до "Фінішу" в головці групи розпочались гонки. Єдиним позитивом була командна робота від кордону Київщини до Житомира після закінчення всього оффа. Організована чітка тренувалка....шоссе затягує як наркотік
Підтримую Квана в бажанні просто проїхати. Ніколи більше не поїду естафету "Зі значкістами"... . В нас була купа бажаючих поїхать в оффі...і це я даж і не про дітей..Ті само собою..але судячи зі всього їм не світить ....якшо минулого року попаде на вихідні. мо прокачусь до Київа на байку з рюком та вєсчами і далі якийсь ПВД фотопоходик .
Тему закрить.
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">( Пєтакі по центру )
аааа!!!!!!!! ради такого знакомства нужно было отпуск брать и готовиться с вами, кусаю локти!!!!
Quote (Egor_Goodman)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">ради такого знакомства
Не переживай....там багато звьозд було...серед всього Чемпіон Світу по шоссе...не наю в якій дисципліні...там є на хвотці...відповідно в майці Чемпіона...біла...
Приклад звьозд: Стою на східцях нашого корпусу в Пущі...йде Сергій Попов...я кажу: "Здрасьтє...я вас знаю"... ...чемно так здороваюсь...він каже "Мене багато хто знає"...і даж не глянув на мене, даж оком не блимнув...ні здрасьтє вам , ні досвіданья ....пішов собі далі.
Так шо
ТЕМУ ЗАКРИТЬ.ТЕМУ ВИЧЕРПАНО.

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!