ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Все про велотуризм та велоподорожі
By lakmus
Новая тема из разбросанных по форуму обсуждений
Кого не пугает "многа букавак" - читаем "Правила перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти".
By alma
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">туди селами на вєліках, назад в дизелі...від сили 90 км буде

я за цей варіант рукми і ногами
... бо назад точно велом не доїду. А для дизеля чехол теж потрібно мати?
By Neutral
2 MOKRIZZONNI
В общем в дизелях мы ездим так

И дальнейшие споры на эту тему,я думаю, бессмысленны

P.S. и, кстати, эта фотка сделана именно в коростенском дизеле
В дизелі лісапєт не мона везти без чохла, це в електричці та +пів дорослого білета. В дизелі тільки в крайні вагони( там спец. місця під габаритну ручну кладь) в чохлі ( будь-якому, хоч полиетилен. це не описано в правилах) та із знятим переднім колесом.Ги...я ісчо ніколи не їздив так сам. в дизелях...власне як і в електросах
By lakmus
MOKRIZZONNI, мені здається ти трохи помиляєшся... Правилами не розділяються правила провозу велосипеда в дизель та електропотягах. Я навіть одного разу мав бесіду з черговою у нас на вокзалі - вона для себе сама "відкрила" правила. Бо прийшлося доставати службову інструкцію. В тамбурах, або в спеціально відведених місцях. Реально, в тамбурах. За півціни. І розбирати не потрібно.
Розділяються, в електричці все одно тра платить...в дизелі -як ручна кладь. якшо розібраний та в чохлі...почитай тему на Велокиєві.
By lakmus
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Розділяються, в електричці все одно тра платить...в дизелі -як ручна кладь. якшо розібраний та в чохлі...почитай тему на Велокиєві.

MOKRIZZONNI, перепрошую, але повторюсь - ПРАВИЛАМИ не розрізняються електро та дизель потяги, як приміський транспорт. Велокиїв, не є та інстанція, що визначає правила. Саме толкове, що там знайдете - посилання на офіційні правила Укзалізниці. Все решта буде лірика із розряду - "А от, коли я їхав, то провідник... А от у мене був такий випадок..." Хоча те все теж може бути корисним, але ти не будеш аргументувати провіднику пасажирського потягу, або контролеру у приміському дизелі - "А от на Велокиєві Вася писав, що можна так..."

Кому лінь перечитувати "ПРАВИЛА перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України" - ось деякі пункти з тих правил.

"Поїзд приміський - поїзд, сформований з вагонів, призначених для перевезення пасажирів та ручної поклажі (багажу) у приміському сполученні.
Ручна поклажа - особисті предмети або речі пасажирів, які перевозяться разом з ними.
Сполучення приміське - перевезення пасажирів у межах приміської зони приміськими і місцевими електро- та дизель-поїздами, поїздами, сформованими з класних вагонів з локомотивною тягою без нумерації місць у вагонах за приміськими тарифами.

Щодо проїзду з велосипедом в пасажирських поїздах:

15.5. ... Дозволяється перевозити при собі за рахунок норми ручної поклажі пасажира дитячі коляски, велосипеди в розібраному та впакованому стані (не більше одного) та інші речі, які за своїми розмірами можуть бути розташовані у вагоні на місцях, призначених для ручної поклажі.
15.6. ... Ручна поклажа розміщується:
у вагонах зі спальними місцями - на місцях, зазначених у проїзному документі, та рундуках під нижньою полицею;
у загальних вагонах пасажирських поїздів - на верхній полиці вагона.

Щодо проїзду з велосипедом в приміських поїздах:

34.8. Вартість перевезення собак, дрібних домашніх тварин (більше 1 особини) і птахів
(більше 1 клітки), а також велосипедів становить половину вартості проїзду дорослого
пасажира за кожну особину чи місце.
35.3. Перевезення велосипедів у приміському сполученні здійснюється у тамбурі поїзда
або виділених для цього місцях з оплатою перевезення.
Ги.....зайди в турклуб наш -там на стіні хвотка -НА ВЕСЬ ВАГОН ВІСЯТЬ ВЄЛІКИ .В ДВА РЯДИ.ТОБТО НЕ НАЮ...ШТУК 40 НЕ МЕНШ НА ВЕСЬ ВАГОН .І РІВНЕНЬКО ТАК..РЯД В РЯД -ЯК НА СКЛАДІ ЯКОМУСЬ
Про правила...читав Велокиїв - ніби все пережували...по лінкам не ходив...невже тра платить в дизелях навіть якшо впакований ???
Тра намєдні почитать офф.правила...для прозрєнія
By Kvan
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">А до чого їх там причиплюють?
Седухой на полку и все крепление.
By Free-ART
Quote (Kvan)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Седухой на полку и все крепление.

alma, ::: возможны и другие крепления...мона с собой возить крюк(под массу велика)..и циплять вел на крюк а крюк к чему то крепкому...мона даже на дерево подвесить велик...вот думаю зачем его на дерево подцепливать....а-оо о предумал...мона на дереве сделать холобуду или палатку разбить---и велик подвесить...и получится что сам хазяин и все его причандалля на дереве....вот думаю а зечем все на дерево тащить...ооооо, придумал..-а вдруг река выйдет из берегов и шоб не намочится внезапно---все свистать на дерево...или например на дереве безопасно в лесу(когда в велопоход пойдете)---от волков на дереве разбить палатку и вел подцепить...ток дерево-сосна не подойдет...

пс: творчество, фантазия поможет решить разные вопросы
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!