ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By Kvan
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Який це китаєць в фрезерованому алюм. корпусі з зовнішнім батвідсіком за 17-19 долл ???
а сколько угодно, например: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.28544
Я не против винницкого творчества, но цена должна быть адекватной, иначе это просто кидалово.
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">з 20 псевдодіодами на один день а такого рода г... и говорить не нужно, а покупать тем паче.
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">их минус - в морозы не держут ёмкость
я прошедшей зимой сей бэд не обнаружил. На следующую перепроверим...
By MOKRIZZONNI
Quote (diesel)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Quote (462648)так какого мне предлагать такие трусы??? я лучче в симейках буду катать чем 500 грн отдавать за кусок лосин.
Шо за ціни ? За 600 грн мона фірмовий італійський командний ( !) комплект купити- футболка + труси.В Білій Церкві В "ВеликоБританії", напр.
По ліхтарю: В вінницькому вод шо мені не подобається, так це відсутність швидкоз`ємного замка на руль. а через ті штуки кожного разу прикручувать - на 5-тий день лопне. І главне, цікавить, як та дєржалка тримає ліхтар в реаьлних умовах бездоріжжя. чи він не скаче від вібрацій ? Бо це так напрягає .Канєшна це трохи недороблений самопал,Тому луччий їх вар`янт - на велошлем.Я б взяв.
По люменам.Кван, а згадуєш , ми якось взимку катались, ти моєму ліхтарю Сігма на галогені компліменти казав . мовляв луччий хванарь. А там всього шось 100 люм (чи навіть 60). І в ньому вже вбудована зарядка не працює, верхня кришка клинить, слабі контакти в батарейному відсікові ( для батарейок), а як їх не виймать, коли внутрішня не заряджає ? І світить то всього при луччих аккумах -2 ( !!!) год. Всього лиш....І стоїть зараз мабуть 200 грн..Але ми вже забули, нам 1ХХХ люмен тахххгодин подавай :)....
як там в пісні " Ти помнишь как всё начиналось...." А .Макарєвіч.

Кван. а шо з тим в лінку на Дилекстрім не те ? Глянув -нормальний ліхтар за свої дєньги. В нас майже аналогічний Сігма в алюм корпусі на 500 люм рік тому за 500 грн пропонували(і це по закупів. ціні !)
Кстать він стоковий ! Тобто у нас таке точно 40$ буде

Добавлено (12 Авг 2009, 18:44)
---------------------------------------------
А оце да...кидалово - на готовій пластиковій базі наші Кулібіни всунули готовий діод за десяток доларів та продають за 350-400 грн. Київські бізнесмени ..на новий вєлік мабуть нехватає http://velokiev.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=66186
By ViX
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">наші Кулібіни всунули готовий діод за десяток доларів та продають за 350-400 грн. Київські бізнесмени
хорошая идея! Надо и нам таким заняться, но цена чтоб чисто по себестоимости комплектующих.
By monstr
ViX, я себе скоро сзделаю так! У меня есть корпус дешового фанарики! и поставлю туда сверхмощный светодеот!!! И берегись водитель буду слепить!
By ViX
monstr, не забывай, что еще контроллер нужен, иначе либо спалишь с/д, либо батарей хватать будет на ОЧЕНЬ маленькое время
By monstr
ViX, знаю! Я еще куплю акамуляторы обязательно!
By жЫдобандЕровец
хочу заменить галогенку в miniMAGlite-е на сверхяркий светодиод. Кто-то знает, где в продаже есть маленькие сверхяркие светодиоды? Мне нужно размером меньше спичечной головки.
By Yuri
жЫдобандЕровец, подивіться в Радіодеталях на Щорса.

З горєм пополам відбулися випробування ліхтарика (37 діодів, Китай, 4 батарейки АА, 4 режими роботи: 6-18-37-блінк, магазин "Радіодеталі" або ж "Світ Радіо" на Щорса, 50 грн) на темних стежках лісу за мостом у парку.
З фонарика знято резинки, якими він мав кріпитися до голови, та до вже вільної "налобної" планочки прикручено (різьбу в ній прорізАв болтом по гарячому) кронштейн від переднього світлоповертача. Щоб під час їзди ліхтар не нахилявсся (передбачено конструкцією) - тимчасово приліпив скотчем планочку до корпуса ліхтаря (а майбуть вже й назавжди)) ).

Тепер фоткі (телефоном):

Загальний вигляд:

Перший режим (6 діодів) ледь зафіксувався на фото - не викладаю, але їхати з ним можна..

Другий режим (18 діодиків):

Третій режим (всі 37 напівпровідників):

Коротше, поки нема з чим порівнювати, - то дуже радий світлу на рулі

Ложкою дьогтю став прорив (чи прокол) наскрізь задньої камери, коли наскочив колесом на бордюр на швидкості.. (Додому півшляху добирався пішки, а іншу половину - в таксі )

Дві наліпки вже вирішили проблему цілісності резини

Під час їзди масивна конструкція трохи шамотається, але дискомфорту з оглядом освітлюваної території не виникає, хіба що є дратівливе поклацування..
Ну, десь так..
By Free-ART
Yuri, фотки--харашо--но в реале увидеть лучче---кстати завтра покатуха--момент похвастать своим фонарем
By ViX
Quote (Yuri)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">наскочив колесом на бордюр на швидкості.
видимо всё-таки света недостаточно было
By Yuri
462648, буде видно, якщо не зірвусь на триденну вилазку на природу (тьху-тьху, канєшно), то побачите результат ОчУменія завтра воочію

Добавлено (04 Сен 2009, 00:49)
---------------------------------------------
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">видимо всё-таки света недостаточно был була достаточна швидкість... переднім колесом перескочив, - а на заднє вже прийшлось так прийшлось...
By Kvan
Quote (Yuri)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">З горєм пополам відбулися випробування ліхтарика
Смысл такого "творчества"??? Надо понемногу развиваться, а то скоро тесты лампочек ильича начнутся или ваще до свечек откатимся
By Free-ART
Quote (Kvan)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Смысл такого "творчества"??? Надо понемногу развиваться, а то скоро тесты лампочек ильича начнутся или ваще до свечек откатимся
а как тогда развиватся??

я вижу только два пути
1---изучить электрику--купить акумуляторы, нормальные светодиоды--спаять все---и сделать самому яркий и относительно не дорогой велофонарь
2--у кого лишние деньги водятся--покупать новейшие велофонари с мегасветодиодами---и тестировать их--по принципу-какой ярче--и так постоянно----шото новенькое появилось----купил протестировал.

Kvan, а какое развитие ты имел ввиду?
By MOKRIZZONNI
+1 Сам свого часу клєпав всьо і вся...та й счаз ісчо руки рукоблудять .... Це ж цікаво -сам процес !!! Творіть, товарісчі...
By Kvan
Quote (462648)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Kvan, а какое развитие ты имел ввиду?
Вот именно такое: Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Сам свого часу клєпав всьо і вся...та й счаз ісчо руки рукоблудять
И я клепал и клепаю. Цель - улучшить существующее или сделать чего нет. И в случае успеха поделиться с форумчанами дабы всем вместе рости и прогрессировать
By Free-ART
Kvan, как спаять самому светодиоды для велофонаря и потом запитать от акумулятора свинцово-кислотного то шо в радиодеталях....вот хочу себе сделать нормальный велофонарь
By lakmus
Quote (462648)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> как спаять самому светодиоды для велофонаря
Я повторюсь, но здесь есть интересная тема о фонарях. Мне лично не все понятно (гуманитарий я просто ) http://velokiev.com/forum/viewtopic.php ... &sk=t&sd=a
By Kvan
Quote (462648)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">как спаять самому светодиоды для велофонаря и потом запитать от акумулятора свинцово-кислотного то шо в радиодеталях....вот хочу себе сделать нормальный велофонарь
Начнем с конца
1. Реально нормальный фонарь можно только купить готовый.
2. Ладно у Викса здоровья много чтоб со свинцовым аккумом гонять, но таковых найдется немного.
3. Можно собрать себе нечто приличное (именно собрать а не спаять) и сэкономить при этом немного денег.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!