ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Дата: 15.04.17
Маршрут: Ж-Червоногранітне-Ж
Дистанція: 110км
Асфальт/грунт:30/70
Темп: помірний
Тривалість: 7-8годин
Збір(час, місце): 10:00 АЗС Шелл на пр.Миру
Старт: 10:10
З собою: вода, світло, ремнабор, перекус, дощовик.
Організатор: KroshMan
Зв'язок: https://vk.com/kroshman30
Додаткова інформація: Їдемо чудовими весняними грунтами, споглядати один з найстаріших в СРСР гранкар'єрів. Об'єкт працюючий і охороняється :karate: , тому є всі шанси пройти квест :D. По ходу зацепим ще один кар'єрчик і затоплену шахтну виробку, ну і можливо ще на щось завернем по-бажанню. Сумно не буде. Уважно дивимось на кілометраж, і правильно оцінюєм свої сили!

Трек: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=gwjcfnjpcaxcnskb
Востаннє редагувалось 28 квітня 2017, 12:06 користувачем Krosh, всього редагувалось 4 разів.
VeloSerg це подобається
By Krosh
Смачно катнули! Весняні грунти то ще той кайф. А поля, а заливні луки... було всього по-троху. Лізниківський кар'єр заворожує розмірами! Це треба бачити, на словах не опишеш, фото теж не передає всієї грандіозності тої дірки в землі:). З охороною все ж довелось поспілкуватись, але дуже дружелюбно, тож поїхали з гарним настроєм.
Катнули постійною компанією, ніхто новий, як завжди не приїхав. Перестаю бачити сенс в ціх анонсах.
Пацани, дякую за компанію-ви круті, як пасхальні яйця! :D
Фоткі будуть папізже.)
By Kit
Підтверджую - доріг немає, але завдання виконано - до кар'єра дісталися.
► Показати
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
By jazzec
Krosh писав: Катнули постійною компанією, ніхто новий, як завжди не приїхав. Перестаю бачити сенс в ціх анонсах.
точно ніхто не приїде далі, якщо не викладатимете анонсів і звітів...
а в тому, що зараз мало хто долучається є інші причини:
мало хто катає(особливо на початку сезона) такі кілометражі - це відлякує на корню... спробуйте більш короткі, якщо це буде цікаво вам...
нестабільна погода теж не сприяє, я розумію, що крутим мужикам все пофіг і це просто маленьке випробовування себе... але більшість до цього не готова...
вихідні/свята часто у людей свої плани...
новенькі ще погано уявляють що воно і як в таких виїздах, тому тут особливо цінні звіти/фото/відео... показати як це весело, цікаво, корисно і круто...

п.с. особисто мені цікавий такий формат, я планую приєднуватись...
дякую за анонси і міні-звіти
Krosh, SK13, MDV це подобається
By shatkovsky
Krosh писав:Смачно катнули! Весняні грунти то ще той кайф. А поля, а заливні луки... було всього по-троху. Лізниківський кар'єр заворожує розмірами! Це треба бачити, на словах не опишеш, фото теж не передає всієї грандіозності тої дірки в землі:). З охороною все ж довелось поспілкуватись, але дуже дружелюбно, тож поїхали з гарним настроєм.
Катнули постійною компанією, ніхто новий, як завжди не приїхав. Перестаю бачити сенс в ціх анонсах.
Пацани, дякую за компанію-ви круті, як пасхальні яйця! :D
Фоткі будуть папізже.)
!!! Сенс в анонсах є. Публікуйте. Я ще приєднаюсь до вас.
By Krosh
jazzec писав:
Krosh писав: Катнули постійною компанією, ніхто новий, як завжди не приїхав. Перестаю бачити сенс в ціх анонсах.
точно ніхто не приїде далі, якщо не викладатимете анонсів і звітів...
а в тому, що зараз мало хто долучається є інші причини:
мало хто катає(особливо на початку сезона) такі кілометражі - це відлякує на корню... спробуйте більш короткі, якщо це буде цікаво вам...
нестабільна погода теж не сприяє, я розумію, що крутим мужикам все пофіг і це просто маленьке випробовування себе... але більшість до цього не готова...
вихідні/свята часто у людей свої плани...
новенькі ще погано уявляють що воно і як в таких виїздах, тому тут особливо цінні звіти/фото/відео... показати як це весело, цікаво, корисно і круто...

п.с. особисто мені цікавий такий формат, я планую приєднуватись...
дякую за анонси і міні-звіти
Я розумію причини по яким народ не приїздить. Я теж маю сім'ю, роботу, плани. Але вихідний один, і хочеться використать його по-максимуму, надалі планую збільшувать дистанціїї, що б побачити ще більше, тож знов ніхто не поїде.
Звіти з фотками буду писать, по-можливості, просто коли нема відгуку, то здається, що то не потрібно нікому.
By MDV
Также хочу поблагодарить за анонсы. Да и сам форум весьма полезен, нашел кучу треков, которые юзаю потихоньку...
В эту субботу катал маршрут Богуния-Заречаны-Новогуйвинск-Заречаны-Богуния, ездил один, естественно с компанией было бы веселее. С удовольствием бы присоединился бы к Вам - но 110 км. для начала сезона для меня многовато. Новый велосипед, к седлу еще не привык... Но надеюсь еще пересечемся.
Так что, считаю Ваши анонсы не напрасными.
Kit, Krosh, Тарас та 1 іншим це подобається
By Agarest
Анонсы выкладывайте, всегда интересно) Давно на форуме, но катаю в основном сам.
А насчет того, что никто новенький не приехал > 50км, многовато будет для начала сезона. Я в этом сезоне 65км проезжал максимум, к Вам пока рановато, слишком далеко катаете)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!