ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By dork
А..я в последнюю активную закинул....
Поеду чо не поехать, токо на какие и каким маршрутом, а то я не в курсе?
By monstr
Quote (dork)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">токо на какие и каким маршрутом, а то я не в курсе?
Привет! оставь свой моб телефн Виксу в лычку для оперативной зборки на покатухи!
By alma
Я таки вирвалася сьогодні, в останній момент на роботі переграли.
Сорі, kozak65, вже не було коли писати.
Вода - чудо, нікого немає бо всі думають, що вже холодно. А от і ні.
Ціле озеро належало тільки мені
By DIESEL
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">а то даром пиляти до Київського мосту не дуже хочеться
не даром, а тренуваня мязів!!!
. Настоящие велосипедисты, как правило, делают вид, что не замечают других велосипедистов. Сами же прибавляют скорость, чтобы обогнать – делая вид непринужденно прогуливающегося человека, или начинают непринужденно прыгать на заднем колесе в зависимости от того, какой стиль езды они проповедуют.http://www.alkatrion.com/?p=628
By alma
Quote (diesel)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">делают вид, что не замечают других велосипедистов

100%

Quote (diesel)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">прибавляют скорость, чтобы обогнать

... їх і не тільки не переженеш, а й не доженеш, тих справжніх велосипедистів
By Kozak
Если верить Gismeteo то в пятницу и воскресенье обещают дожди - ехать надо в субботу.
By DIESEL
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">... їх і не тільки не переженеш, а й не доженеш, тих справжніх велосипедистів
я і кажу, шо нада тренуватись! тоді і доженеш і переженеш! і медаль може дадуть, або грамоту, дрібниці а всеж приємно!
P.S. Я ,як вернусь жити в Житомир, буду тренуватись кожен день!!!
By alma
Quote (diesel)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> тоді і доженеш і переженеш
ага, у них КМС або МС або насамкінець карбонові велосипеди, фіг їх переженеш навіть якщо тренуватимешся все життя. Та й який у цьому сенс?
Велосипед же не повинен виснажувати.. врешті-решт.
By DIESEL
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">ага, у них КМС або МС або насамкінець карбонові велосипеди
подивись на вел Паши Mokrizzonni та Сані Багури , на Квана вел дивитись не надо , но он єщо тот спортмен!

Добавлено (28 Авг 2009, 00:40)
---------------------------------------------
я не розумію тих людей котрі хочуть купить вел за 600$ , а це вже натяк на спорт, гонки, марафони і не виснажуватись... я мамі купив ХВЗ РЕТРО за 450грн, довольна як слон...

давайте дивитись правді в очі!!
By Free-ART
Quote (diesel)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">я мамі купив ХВЗ РЕТРО
а мне нравится велик-похож на старинный антиквариат.
я тоже себе купил вел для убивания и мелких нужд--за 200 грн--Ардис Мегавел
доволен как слон--терь за пивом или в магазин--еду
By alma
Quote (diesel)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">я не розумію тих людей котрі хочуть купить вел за 600$

Це ви на мене натякаєте? А давайте підійдемо до питання прагматично:

Пані та панове велосипедисти, який відсоток від місячного або річного доходу (у кого як виходить) ви вважаєте нормальним заплатити за велосипед?

щоб так, дивлячись правді в очі

До речі, у моєї мами велік теж за 450 грн. Їй чоловік купив щось з ардісів. От тільки він розсипався після другої ж поїздки(
By Mart
Ближе к делу. На которое время поездка завтра? Поддержал бы что-то в районе 15.00 - без/малооблачно +29. И водички можно набрать на обратном...
By Kozak
Меня этот вопрос тоже интересует. Я готов с 13 00.
By alma
Погане передчуття, яке говорило мені, що краще домовлятися вже завтра (тобто сьогодні) по погоді не підвело мене Надворі +21, а це значить, що вода буде крижана.
By Kozak
Укажите место сбора и время? Плиз!
By alma
Вибачайте, що вас збила, мої сусіди їздили - сказали, що вода ідеальної температури
Цю погоду фіг розбереш
By mihaNIK
Зазвичай вода тримається при вис. температурі до середини Вересня , а вже потім разом з Т" повітря охолоджується .

пьсь:Еще не все потеряно
By alma
А mihaNIK, виявляється мав рацію. Рано я сезон збиралася закривати.
Спека та мегаполіс так дістали, що сьогодні повернувшись з Києва, скинула один рюкзак, вхопила другий, на велік і на озера.
Це просто кайф для середини вересня
Тож як варіант на спекотні вихідні, кому не хочеться товктися у місті
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!