ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Пані та панове, а що скажете про такі велосипеди - ендуро?

Зображення

Вони варті своїх грошей? Це тільки для ДХ чи на них можна і по трасі їздити при потребі?
дякую
Vanda писав:Це тільки для ДХ чи на них можна і по трасі їздити при потребі?
Зависит от того, насколько сильна эта необходимость. При необходимости и на шоссере можно ездить ДХ.
UkkkkA це подобається
formazon писав: Отот Келис на фото - то не эндуро.
Добре, це я просто як зразок взяла, а які ендуро?

Ви ж майже усі тут агітували за двопідвісні велосипеди, я так розумію, що ендуро це початкова лінійка двопідвісів...

А тепер вже іншої співаєте - не купуйте? Де логіка?

Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
Snumsmumrik писав:Навіть не дивіться на них, вам це непотрібно.
Чому непотрібно? Я просто зрозуміла, що ДХ мені подобається і я хочу розвиватися саме в цьому напрямку і того келіса, що я купила мені вже замало.. :velo:
Эндуро это когда покупаются нереальные тазики за сумасшедшие бабки, а в итоге все ограничивается выздом в парк и на пиво с друзьями.
Или вот это:
https://www.youtube.com/watch?v=YZL_dAeMvGM
Vanda це подобається
Vanda писав:Я просто зрозуміла, що ДХ мені подобається
як ви це зрозуміли?
як я бачу, ви вже продали свого хартейла і купили нового двопідвіса кантрійника, і ми тут будем писати , сваритись, але в кінці ви скажете, я купила собі ендуро, хоча то кантрійний вел, бо він такий гарний, мі мі мі

Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
paulig писав:Вот исчо товарищ продаёт. Дёшево.
http://olx.ua/uk/obyavlenie/27-5-trek-s ... 4b259f8f17
класный велик, я колеса собирал..
paulig, дякую за відео. Так оце воно - те, що мені подобається! :ura:
Я вже трохи вмію через корчі так скакати ;)

Відправлено через 2 хвилини 27 секунди:
DIESEL писав: як ви це зрозуміли?
Нічого я ще не купила... Так, з'їхала пару раз з пагорбів, через невеличку повалену сосну перескочила і прибалділа від того, як це класно :lol: Правда, один раз у кущі залетіла конкретно, але шолом і рукавиці порятували від травм, так що все ОК :stid:

Відправлено через 20 хвилини 10 секунди:
paulig писав:Вот исчо товарищ продаёт
Симпатичний, дякую)
Ну я ще подумаю. В будь-якому випадку буду до вас, велофорумчан, звертатися, обираючи гідний варіант. Справа в тому, що той, що купила восени з вашою допомогою залишається в Києві, а в село, відповідно, потрібно новий. От тільки немає у нас під Житомиром гарних схилів..

Відправлено через 2 хвилини :
Отакі варіанти дуже подобаються

Зображення

Зображення

Але 5 тис. зелених це, звичайно, занадто..

Ще помітила, що в них по одній передній зірці.. це у всіх ендуро так?
Vanda писав:Отакі варіанти дуже подобаються
я намагався суперфлай замовити, який 2.5 кілобаксів стїть, сказали, що не возять такі, а ви хочете 5 тищщ
Snumsmumrik це подобається
Vanda писав:Ви ж майже усі тут агітували за двопідвісні велосипеди
Шось ви, панночко, переплутали. Аж ні разу не агітували. Навіть більше, ми казали: "залиште нас в спокої і катайте собі своїми шоссе із дальнобійниками".
Vanda писав:А тепер вже іншої співаєте - не купуйте? Де логіка?
А логіка в тому, що ви будете ще однією, яка купить, поїздить день, нічо не зрозуміє і буде тут нить, який відстій оці ваші підвіси, і як вони "не катять" по шосце за рейсовим автобусом. От воно нам тра? Тут он поряд тема є ще одного покупця ендуро агрегату, що обміняв його на кк-каток на 29 колесах. Хочете повторити його помилку?
Тим більше, весь цей флуд в цій темі явно натякає на те, що ви аж ні разу не знаєте, чого хочете. А це означає, що зовсім не важливо, що ви візьмете, бо воно буде ще однією сходинкою на вашій дорозі до розуміння того, що вам тра.
І це теж не ендуро. Звичайні КК агрегати. Та й взагалі, забудьте це слово. І про ендуро ровери забудьте. Це дуже дорого, на них тут нема де їздити і абсолютно вам непотрібно.

Відправлено через 33 хвилини 35 секунди:
Vanda писав:я так розумію, що ендуро це початкова лінійка двопідвісів
Ойвей. Оцього я одразу і не помітив.
Навпаки. Це топова лінійка двопідвісів.
formazon, Vanda, Perya та 1 іншим це подобається
DIESEL, відео - суцільна насолода :o
.. але ж велосипед цей взагалі має захмарну ціну 6 тис. євро. Дійсно, це нереально дорого...

Зображення

Відправлено через 1 хвилину 25 секунди:
Snumsmumrik писав: От воно нам тра? Тут он поряд тема є ще одного покупця ендуро агрегату, що обміняв його на кк-каток на 29 колесах. Хочете повторити його помилку?
Дуже дякую) Розібралися
DIESEL писав:
я намагався суперфлай замовити, який 2.5 кілобаксів стїть, сказали, що не возять такі, а ви хочете 5 тищщ
отоно че.

Отправлено спустя 2 минуты 10 секунд:
Snumsmumrik писав:А це означає, що зовсім не важливо, що ви візьмете, бо воно буде ще однією сходинкою на вашій дорозі до розуміння того, що вам тра.
Снум как всегда мудр.
А в конце будет шоссер ) Кто-то приходит к этому сразу, кто-то через годы проб и ошибок, а большинство так никогда и не узнаёт, как едет настоящий велосипед :(
liso94 це подобається
_rоadrunner писав:А в конце будет шоссер ) Кто-то приходит к этому сразу, кто-то через годы проб и ошибок, а большинство так никогда и не узнаёт, как едет настоящий велосипед :(
Були й такі ідеї, але в Києві я реально зрозуміла, що таке загазована траса. А після того, як кілька разів водії пролітали повз мене на відстані 1-2 см від дзеркала авто до мене, щось мені зовсім шоссе розхотілося. І я гайнула назад до лісу :stid:
Але спробувати, звичайно, обовязково спробую. Замовлю в когось тест-драйв :telefone:
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 31
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!