- 16 березня 2016, 15:24
Чесно кажучи, замудохалася, поки відрегулювала те переднє гальмо, у мене ж гальма не такі, як на відео від liso94, ніяких тросиків немає.
форум велосипедистів м.Житомира

Отот Келис на фото - то не эндуро.Vanda писав:Пані та панове, а що скажете про такі велосипеди - ендуро?
Добре, це я просто як зразок взяла, а які ендуро?formazon писав: Отот Келис на фото - то не эндуро.
Чому непотрібно? Я просто зрозуміла, що ДХ мені подобається і я хочу розвиватися саме в цьому напрямку і того келіса, що я купила мені вже замало..Snumsmumrik писав:Навіть не дивіться на них, вам це непотрібно.
Vanda писав:Добре, це я просто як зразок взяла, а які ендуро?

як ви це зрозуміли?Vanda писав:Я просто зрозуміла, що ДХ мені подобається
класный велик, я колеса собирал..paulig писав:Вот исчо товарищ продаёт. Дёшево.
http://olx.ua/uk/obyavlenie/27-5-trek-s ... 4b259f8f17

Нічого я ще не купила... Так, з'їхала пару раз з пагорбів, через невеличку повалену сосну перескочила і прибалділа від того, як це класноDIESEL писав: як ви це зрозуміли?
Симпатичний, дякую)paulig писав:Вот исчо товарищ продаёт

я намагався суперфлай замовити, який 2.5 кілобаксів стїть, сказали, що не возять такі, а ви хочете 5 тищщVanda писав:Отакі варіанти дуже подобаються

Шось ви, панночко, переплутали. Аж ні разу не агітували. Навіть більше, ми казали: "залиште нас в спокої і катайте собі своїми шоссе із дальнобійниками".Vanda писав:Ви ж майже усі тут агітували за двопідвісні велосипеди
А логіка в тому, що ви будете ще однією, яка купить, поїздить день, нічо не зрозуміє і буде тут нить, який відстій оці ваші підвіси, і як вони "не катять" по шосце за рейсовим автобусом. От воно нам тра? Тут он поряд тема є ще одного покупця ендуро агрегату, що обміняв його на кк-каток на 29 колесах. Хочете повторити його помилку?Vanda писав:А тепер вже іншої співаєте - не купуйте? Де логіка?
І це теж не ендуро. Звичайні КК агрегати. Та й взагалі, забудьте це слово. І про ендуро ровери забудьте. Це дуже дорого, на них тут нема де їздити і абсолютно вам непотрібно.Vanda писав:Отакі варіанти дуже подобаються
Ойвей. Оцього я одразу і не помітив.Vanda писав:я так розумію, що ендуро це початкова лінійка двопідвісів

Дуже дякую) РозібралисяSnumsmumrik писав: От воно нам тра? Тут он поряд тема є ще одного покупця ендуро агрегату, що обміняв його на кк-каток на 29 колесах. Хочете повторити його помилку?
отоно че.DIESEL писав:я намагався суперфлай замовити, який 2.5 кілобаксів стїть, сказали, що не возять такі, а ви хочете 5 тищщVanda писав:Отакі варіанти дуже подобаються
Снум как всегда мудр.Snumsmumrik писав:А це означає, що зовсім не важливо, що ви візьмете, бо воно буде ще однією сходинкою на вашій дорозі до розуміння того, що вам тра.
Були й такі ідеї, але в Києві я реально зрозуміла, що таке загазована траса. А після того, як кілька разів водії пролітали повз мене на відстані 1-2 см від дзеркала авто до мене, щось мені зовсім шоссе розхотілося. І я гайнула назад до лісу_rоadrunner писав:А в конце будет шоссер ) Кто-то приходит к этому сразу, кто-то через годы проб и ошибок, а большинство так никогда и не узнаёт, как едет настоящий велосипед
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!