ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

для MOKRIZZONNI

Приколіст, ваші пости скрізь цікаво читати з огляду на стиль викладу. Я навіть чомусь подумала, що на Велокиєві ви були під ніком gylka. Там я довго і прискіпливо обирала свій майбутній велосипед.
Комплімент я високо оцінила) Але перш, ніж усамітнюватися, непогано було б познайомитися. А то мені, взагалі, здається, що велосипедисти в Житомирі якісь більше віртуальні. Крім груп шосейників мені взагалі ніхто ніколи не трапляється по дорозі.

для Mart та monstr

...тема з порядку денного не знімається. Я особисто лишаюся при думці, що вибрати між двома досконалими варіантами (шосе і МТБ) нереально. Хочеться те і те) Зрештою, велосипед не автомобіль, де, справді, мусиш купувати гібрид, бо багато автомобілів, на жаль((, не купиш.

Добавлено (16 Авг 2009, 23:30)
---------------------------------------------
Панове велосипедисти, а як вам цей бюджетний варіант шосера? Старт шоссе ХВЗ. Так звана унікальна пропозиція на на українському ринку.

http://veliki.com.ua/dir.php?id=281

Вартує він своєї ціни чи ні?
дякую, не думала, що в Пітері на таких катаються

Добавлено (17 Авг 2009, 00:10)
---------------------------------------------
Найбільше сподобалося оце:

- почти бесплатный вел, неплохая машина для тех, кто ездит медленно и недалеко (прямо про мене )
- внешний вид оттолкнет всех воров :)
- прост, неубиваем, практически бессмертен.

Гм.. Може варто подумати про цей варіант.
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Гм.. Може варто подумати про цей варіант.
Ездил на шоссейном велосипеде ХВЗ около трех лет. Ездил на трубках, и не только по шоссе. Если покупается велосипед именно для езды в основном по асфальту, и не планируется ставить багажник, то можно брать даже на трубках. Опять-же вопрос что лучше горный, гибрид, или шоссейник - вопрос из разряда что лучше спорткар, минивен, или внедорожник. Определитесь как катать будете, в ту сторону и смотрите. Если будете катать по асфальту, и не видите проблем в спортивной горизонтальной посадке - не вижу повода почему не брать.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!