ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Відбулась соло-покатуха Житомир-Вереси-Вишпіль-Іванків-Вільськ-Кам'янка-Житомир

Так, як метою поїздки було - естетичне задоволення від краєвидів та спостереження за неквапливим сільським життям його (села) мешканців, тому за 6 годин було, приблизно (відстань вимірялась за картою), подолано 55 км.

Тіпа, карта

Виїхав, десь, о 14:30 із Житомира у напрямку с. Вереси.

По дорозі...

У самих Вересах, щось геть вилетіло з голови, що я взяв фотік... так, нічого там і не сфоткав.

Проте, за Вересами почалось...

До речі, зараз дуже гарна пора року (в плані економії): вибираючись на подібні покатухи, можна, практично, із їжі нічого з собою не брати - дорога сама нагодує...

Яблуки, груші, алича та ще якісь невідомі ягоди... що ростуть обабіч дороги - стають прекрасним доповненям для тих, хто забажав стати ближчим до природи.

Тут, мабуть, мав бути хміль... (для перегляду фото у повному розмірі - на сайті, потрібно вибрати реальний розмір фото та зняти галочку "zoom in")

Ось і "Житомир-Черняхів"

Слід сказати, що маршрут наперед і повністю не встановлювався, - їхав "куди вітер подує". А вітер подув у сторону олієвського лісу, де, також, можна знайти дивовижний, за своєю живописною красою комлекс для відпочинку.

Це корова.

Чудодієвська дорога (це не реклама )

Не хотілося занадто турбувати охоронців та собачку своїм нав'язливим перебуванням поблизу огорожі цього чудодійного місця, а тому...
ось, уже і Вишпіль зустрічає своїми історичними пам'ятками

КІНЬ (або коняка), що безтурботно собі пасеться при виїзді із поселення

І знову дорога...

По дорозі зупиняюсь, щоб зробити кілька макро-фоток

Чомусь, перший раз побачив як працівники дорожньої служби виходять із скрутного становища: ну, не вистачає в країні дорожньої фарби...

А ось і він - Іванків

Місцеві гойдалки

В садку, посеред зелені гарбузного рядна,
Стара стоїть хатина... віку свого дожива.

Місцевий юмористичний клюБ

Магазин, лісапет, чуваки і пиво

Досить цікаво: постійно з усіма (від малого до старого) здоровкаєшся; їдеш і здоровкаєшся

Зустрічайте, Вільськ

Ленін сором'язливо ховається за деревом на задньому плані

Їхав-їхав, аж раптом... не було бажання у сутінках блукати безкрайніми могутніми широкими українськими полями

Добре, що трохи заблукав, бо натрапив на оце... А це - р. Кам'янка

Ітак, дороговказів нема - їду за сонцем (тобто, сонце позаду мене)

Не можу не зупинитись, аби тихо і відверто "поафігєвать" від подібних краєвидів

Ну, і нарешті, останній пункт призначення - Кам'янка

Щоб не впало - потрібно "укріпить".

От і все. Дорога на Житомир.

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Це корова.
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">КІНЬ (або коняка)
чудовий та смішний звіт. повеселив трохи. А в селі воно так і є, всі доброзичливі та всі вітаються, поважають один одного та інших, в магазині на "хрестик" пиво відпускають отим хлипчикам, і фактично безтурботливо живуть
+ Mart: "За объезд северных границ. Можно было и огласить вылазку в "Ближайшие покатушки и велособытия". Мозможно была бы не соло "

Так сталось, що "объезд северных границ" намалювався раптово: думаю, поїду... сів і поїхав
Фігасє Як це Валєрчик умудрився прокоментувати мене з не мого звіту( не мої слова) ? Вод хакєри.
Quote (Трамплинчик)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> у сутінках блукати безкрайніми могутніми широкими українськими полями
Я не стіко дивився. скільки читав..ну воД і мені ЗачоТна замєна йде..точніш вже несеться. Прєвєд, брат ....Нарешті я вийду на пенсію.
Ну шо ж, проведемо лінгвістичний аналіз .Я чесно нічо подібного не читав...вплетення віршів, словооберти, шо я навіть їх значення не знаю. І без сарказму- стьобу, як от у того Мокріццонні . А серйозно так, поетично висловлюючись про коняк, і даж не про коняк
Тобто якби більше зв`язка "пробіг-об`єкти-матеріал" то це б на мою суб`єктивну думку найвеличніший звіт року !!! Без перебільшень.( але канєшна після цієї...м..м..де це вона..а , вод : forum/3-205-1 ).
Вклоняюсь і хочу дружити.Шкода я гад зайнятий . Але б у пробіг селами на 100 км. хоча б . ми могли б податись , прада ?СПС за поїздку та звіт.
Альмо. а ми ваші очі побачимо. через хвотки .сьодні ?
Я теж непогано покаталася, може не так яскраво, бо маршрут довелося змінити враховуючи напрямок вітру (Київська, Левків, Вигода, Вереси). По дорозі навпроти бачила шосера, який ледве повз, борючись з вітром.
Я обожнюю їздити по селам - вони такі природні чи що) Чим віддаленіше село тим краще. Така краса не порівняти з містом. Ну це я відволіклася...
Фоток, MOKRIZZONNI, не буде, бо я не захоплююся фотографією( Та й ніколи потреби не було: в мене друзі цим на хліб заробляють. Правда, не завжди вони поряд звісно..
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Супер, надихнуло, а я оце думала, куди б мені сьогодні податися. Зроблю надвечір невеличке коло Левків, Гадзинка, Вереси, Оліївка)

Ух-ти, було б цікаво подивитсь... якщо є така можливість

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Я не стіко дивився. скільки читав..ну воД і мені ЗачоТна замєна йде..точніш вже несеться. Прєвєд, брат bye ....Нарешті я вийду на пенсію.

Отакої... написав на "свою голову" ... нема чого "бездєльнічать" на пенсії
А якщо бути відвертим, то дуже сподобалась ось ця темка , яка, власне, і надихнула написать

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">але канєшна після цієї...м..м..де це вона..а , вод : forum/3-205-1 biggrin

Радий, що сподобався звітик, а ще більше - що когось це надихає/надихнуло на власні покатухи...

Добавлено (15 Авг 2009, 22:29)
---------------------------------------------
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Фоток, MOKRIZZONNI, не буде, бо я не захоплююся фотографією( Та й ніколи потреби не було: в мене друзі цим на хліб заробляють. Правда, не завжди вони поряд звісно..

Ай... я теж не завжди беру фотік, але потім жалкую про те... а особливо, коли буваєш в таких місцях.

Хоча, від таких поїздок отримуєш набагато більше, ніж просто від фоток
... якщо чесно, я обламуюсь його за собою тягнути (фотоапарат). Велосипедисту ж кожен зайвий вантаж... він як... Тільки найнеобхідніше, типу насоса..

Quote (Трамплинчик)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Звичайно, від таких поїздок отримуєш набагато більше, ніж просто від фоток

100% рації
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!