ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By alma
Я оце зайшла на Хлібній на другий поверх якогось дуже багатопрофільного магазину, жовтого такого. Там такі класні Bergamont... Що вже й не знаю, чи я келіс хочу..
Я брав там Bergamont. Загалом ровером задоволений, тільки ані мені, ані двом моїм друзям там не видали документи на лісапеди. Так що якщо вам важливо мати документи, то спочатку спитайтесь там щодо їх наявності
By alma
Може це не по темі, звичайно, але все ж таки стосується вибору велосипеда, як не крути.
Я зіткнулася з наступною проблемою. На моєму нинішньому велосипеді 3 передніх зірочки і 7 задніх, виходить 21 передача. Так от. Використовую я лише передню найбільшу зірочку і дві задні найменші (рідко три). Виникають ситуації, що їхала б й швидше, а більше немає куди переключати. Максимум. Це проблема у суч. велосипедах якось вирішена? Ну наприклад, більше менших задніх зірочок чи що.
By Mart
alma, приклоняю колено. Педалировать на таких отношениях практически во всех случаях жизни - это что-то . Надеюсь, каденс у вас 80-100 об/мин - соблюдается. Вам в спортсмены, чесслово.
і Йа преклоняю остаткі колєна...нє-єєє я тікаю
Вам з Яном Ульріхом катацЦо тра...Тому робили на замовлення передню зірку( зірисчу) на 56 ( !!!) а ззаду він тянув 10-11 зубів, тоже замовні.З вєліка не вставав, цепи рвав, шатуни ломав,ТурДе Франс його боявся. Поки не прийшов Армстронг.
О...Купіть собі трековий велосипед: одна зірочка на 55 спереду, ззаду тож шось на 13 зубчиків, все просто .
Якшо серйозно, я тож так їжджу, викидаю задні блоки зірок із трьома меншими вбитими, та чотирма більшими незайманими, шкода...поставив би собі четверик, шоб такі були
пысы: О,спробуйте таке провернуть на моєму шоссері : Спереду 55 зубів. ззаду 11..Ги...цікаво буде глянуть
By alma
Слухайте, ну ви озадачили(( Може в мене лісапет якийсь не той... піду зубчики порахую.. Нє, я не кажу, що прямо увесь час їжджу на найменшій, але просто виникають такі ситуації, коли бракує можливостей велосипед. А можливості людини, вони ж безмежні)) Треба, наприклад, від кого тікать чи там що... Четверта велика передня, думаю, не завадила...

Mart, дякую за посилання. Дуже пізнавальна стаття. Але вона мене налякала, чесне слово. Втішає те, що я ніколи не їздила до болю в колінах. Напевне, тому, що більше 50 км. і не було потреби кудись їздити. Я чому на велосипед перейшла. Раніше я любила бігати, взимку навіть у важких черевиках. Накрилося коліно. Лікарі сказали, що з такою товщиною хряща, як мене (1,2 -1,4 - хто знає про що я) - люди вже навіть не ходять. Заставили пити терафлекс і категорчно заборонили бігати.
Зі спорту мене залишили лише плавання та велосипед. Тому я думала, що велосипед у цьому відношення безпечний
By alma
Порахувала: 42 передніх зуба, 13 задніх. І це все пояснює. В сучасних велосипедах так само, чи більше/менше? Чи це тільки тому, що мій ровер - польський.. Гм... Треба купуючи велосипед, лізти рахувати зубчики.

MOKRIZZONNI, я вже рік не бігаю (виняток - тренуючи собаку йти по сліду і то тільки заради собаки). Але свого часу було прикольно дізнатися, що є такий спорт триатлон, який обєднує всі мої захоплення) Але я ніколи ним не займалася - три види спорту витягнути за один раз... Натомість я влаштовую такий собі любительський діатлон)), коли погода дозволяє - 1,5 год велосипеда і 1,5 год плавання.
By ViX
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Треба купуючи велосипед, лізти рахувати зубчики.
никогда таким не занимался, но великом доволен. Так что главное чтобы тебе в нем сидеть удобно было, чувствовала его ход (прокатиться же немного перед покупкой тебе дадут).
By alma
Ясна річ)) Хоча якщо там нічого не настроєно під тебе, нічого з першого разу не зрозумієш(( Крім того, це питання звички. На попередньому велосипеді я кілька тижнів їздила і думала: що за козла я собі купила - так було незручно з незвички. А зараз - це мій улюблений засіб пересування)
Попередній вибір зроблено - келіс оксіджен, ціну і знижку домовлено. У вересні буду купувати. Якщо дуже не сподобається, тоді візьму трек 4500. Він абсолютно схожий на мій нинішній велосипед.

Добавлено (14 Авг 2009, 22:40)
---------------------------------------------
... але все ж хотілося б такий, щоб пошвидше можна було їздити.
Тоді трек...тіко трек. На ньому ж Армстронг Тур Де Франс вигравав 100 раз...шоссер кстать ...Це ж легенда...там за одну марку ой.
By alma
А елегантність?

Добавлено (14 Авг 2009, 22:51)
Ну, якщо залишити поза дужками кумирів... на хвильку))... по начинню - трек кращий?
By alma
... дякую, ViX))
я про це здогадуюся. Їдеш бувало, стільки компліментів по дорозі наслухаєшся (і вишуканих і не дуже(
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Якщо дуже не сподобається, тоді візьму трек 4500. Він абсолютно схожий на мій нинішній велосипед.
trek 4500 WSD
сист. шатунов Shimano M341 42/32/22
кассета SRAM PG830 11-32, 8 speed

передняя - такаяже как у вас, задняя чуть меньше
Срам- це вєсч...тобто касєта Срам , а дискові думаю( імхо) зайве...вага та настроїть...та ціна ... -вона ж не гонки по болоту буде їздить, а з дешевими дисковими тіко мороки...,Імхо, з дисками сильно не знайомий
Це колір спеціально під Гарри Фішер Шановного тов.Вікса ?
До мого чорного корита не пасує...Не спаровуємось ми..е...е....по кольору...
Красівий канєшна..а надпис Трек вобсче ..художній витвір...Про диски -беру свої слова назад...не дивився ціну вєліка
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Срам- це вєсч...тобто касєта Срам smile , а дискові думаю( імхо) зайве...вага та настроїть...та ціна ... -вона ж не гонки по болоту буде їздить, а з дешевими дисковими тіко мороки...,Імхо, з дисками сильно не знайомий
дык я разве дал ссылку на дисковый?
никак нет - вибрейки

Добавлено (14 Авг 2009, 23:12)
аа, вас видимо ввело в заблуждение - WSD
это означает модель для Элегантных девушек
Хлопакам она неподходит

By alma
Ні, тут ніхто не зайвий. Ви профі, я ціную кожну думку і вдячна за її висловлення))

trek 4500 WSD. Токі бабський я точно не братиму, сідло дуже невдобне... Їдеш як дома на кухні на табуреті сидиш. Я каталася на жіночих версіях - фі. Краще купувати trek 4500 без WSD, отой біленький..
Альма, справжні гонщиці купивши даж дуже дорогий вєлік всєгда викидають : Сідуху, пядалі, винос чи руль ( чи то і то)...іноді покришки...Купити вел ідеальний під себе не вдасться...це варіант для глупих споживачів по типу " Вивалив 1000 баксів сів і їзде не з наючи шо для чого". Ви ж явно велопташка просунута, тому думаю ми побачимо скоро на базі ціього Трека сильний кастомний байк
Ви канєшна тусуйтесь..по чуть-чуть...іздалєка " А мне спать..в кровать...вставать, завтра нам вставать" В.Цой
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!