ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Веложиття, проекти, діяльність велоклуба
By MOKRIZZONNI
І я кілька штук бачив, отам де ми бігали біля спортоварів, чуть висче...радує.Наступного року можно вже часть і не клеїти
By OldBoys
Листовки в настоящий момент - это выкинутые средства и время. Приближается день города, и объявлен месячник по уборке территории. Поэтому - жаль будет вложенного труда. Флаг - хорошо, но у него должно быть и постоянное, стационарное место! Например договориться в отделах, где есть продажа или ремонт велосипедов. Можно попробовать договориться с ними, в счет размещения их рекламы на данных листовках, визитках или календарях... К визиткам можно изготовить специальные фирменные бумажные подвизитницы, которые можно размещать и в отделах, и возле кассовых аппаратов в магазинах, и в банках, и на почте, и сберкассах... Читать здесь: http://svitreklama.ucoz.ua/publ и здесь: http://svitreklama.ucoz.ua/news/2009-08-07-16
А вообще, надо готовиться к осени. Полиграфия за одни сутки не делается: макет, согласование, утверждение, цена, печать, разноска или расклейка...
Можно попробовать и свою корпоративную газету.
Смотреть например как здесь: http://svitreklama.ucoz.ua/news/2009-08-06-14
Понимать: это не реклама, это повышение информативного уровня форумчан. Моя газета не коммерческая, и не приносящая прибыль. Она, как часть хобби, и предназначена для увеличения у клиентов осведомленности о рекламной полиграфии и ей подобной..
Карманные календари или визитки можно изготовить по особой цене, но спонсоров привлекать, за счёт из размещения, всё-равно прийдётся. Дизайн + доставка - бесплатно.
By lakmus
Quote (OldBoys)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Полиграфия за одни сутки не делается: макет, согласование, утверждение, цена, печать,
рабочая неделя

Quote (OldBoys)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Флаг - хорошо, но у него должно быть и постоянное, стационарное место!
Тут мне непонятно - зачем?Quote (OldBoys)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">

К визиткам можно изготовить специальные фирменные бумажные подвизитницы, которые можно размещать и в отделах, и возле кассовых аппаратов в магазинах, и в банках, и на почте, и сберкассах...
Какую цель преследуем этим?
By Free-ART
и воздушный шар запустить над житомиром---с маркировкой велоклуба..

а кто лв даст?? прыщавый или юлька?
By OldBoys
Quote (lakmus)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Какую цель преследуем этим?
Цель, я так думаю, может быть только одна - это популяризация сайта и велодвижения в Житомире. Коммерческой заинтересованности со стороны велосипедистов, я тут не просматрививаю. Может у кого-то есть другие цели - скажите.
Quote (lakmus)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Тут мне непонятно - зачем?
А зачем тогда возить флаг по городу? Это не одно и тоже?
By MOKRIZZONNI
Шось мені здаєцЦо, ми ставимо тєлєгу вперед коня, в прямому значенні -сталевого коня. Тра : Покатушничать, Тренуватися, Велопоходити,Марафонити, Змагатися чи просто КатацЦо. А то отей весь набор просування та PR-акції більше схожий на методи політиків,за якими ДІЙ- НОЛЬ !!! Нам то таке для чого? Нам треба РУХАТИСЬ,ДІЯТИ. Я не пам`ятаю коли востаннє про покатушку читав, цілий тиждень назад. В Бакоту. Але ж ТИЖДЕНЬ ВЛІТКУ !!! Коли стіко лісапєдістов-активістов!!! Я на жаль фотік розбив, а так би з`їздив кудись, а то тупо ламаю на шоссе . ХочецЦо бачити шо інши ДвігаюцЦо,продуктивніше ....е ... я не в тому сенсі .
Актівнєй, товарісчі. " ХТО ХОЧЕ ТОЙ ЇЗДЕ " (С).....
By OldBoys
MOKRIZZONNI,
А може Ви і праві, може в цьому і є сенс життя. Навіщо все це?
By lakmus
Quote (OldBoys)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">А зачем тогда возить флаг по городу? Это не одно и тоже?
Моя думка про прапор. Для масових (або не дуже) покатушок та різного роду зборів, заходів і т.п. річ доцільна. Але в любому вело (або інших спортивних, туристичних) магазинах краще вішати якісь плакати (календарі) - практичніше, дешевше ( і більше ). Саме плакати А1 або А2 формату а не оголошення плакатного розміру. (думаю, якщо плакати будуть достойні, то форумчани захочуть купити й собі - ось вам вже ідея, як заробити )
Щодо популізації сайту. Розкажу одну історію. Якось одного вечора біля автовокзалу зустрів пару хлопців на велах. Думаю, розпитаю чи знають про сайт, форум. Виявляється знають, але якось "далеко".
- А-а-а, це "Велодень"? Бачили сайт. Але рідко туди заглядаємо. Там "не тусуємось".
- А що немає цікавості до нових знайомих, поїздок різних?
- Та у нас компанія склалася вже давно, чоловік з десять, катаємо гуртом іноді, в походи їздимо. Ось з цим велом на Говерлі побував.
- !!! !!! Так чому ж не поділишся досвідом і враженнями? Людям цікаво буде. Може й на інші поїздки попутчиків знайдеш.
- Та, не знаю...
І тут у мене з\'явилась думка, що у медалі ж є інший бік - люди ж може й знають про сайт, але він для них може бути не цікавим...

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Покатушничать, Тренуватися, Велопоходити,Марафонити, Змагатися чи просто КатацЦо

MOKRIZZONNI, повністю підтримую.
На форумі достатньо молоді (школярів, студентів), у якої зараз канікули. Свобода! Чому ж так мало поїздок, походів? Кого лякають витрати на дальні поїздки, будьласка, - по області стільки цікавих і гарних місць. А для швидких "під\'їздів" - дизель-потяги всього за пару гривень. Якщо лякають кого кілометри, що деякі "лосі" накручують за день , то не звертайте на то увагу - можна поїхати й легшим темпом.
Хтось звертав увагу на результати тестування "Что вам нравится на покатушке? ":
1. Красивые пейзажи - 19%
2. Я романтик! Велосипед - это свобода! -17%
3. Друзья, компания -15%
Друзі-романтики! За вели і подалі від міста!
By Egor_Goodman
Quote (OldBoys)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Можно попробовать и свою корпоративную газету.
газета будет, если не с середины осени, то с зимы точно.
планируется ежемесячник - есть надежда что пройдёт еще пару походов которые можно будет в ней осветить. хотябы по одному походу на номер.
By ViX
Quote (Egor_Goodman)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">есть надежда что пройдёт еще пару походов которые можно будет в ней осветить. хотябы по одному походу на номер.
конечно еще будет
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!