ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By LoL
ні,просто звернув увагу що ціна дуже низька,рама така десь 4 тис+ вилка 3 тис коштує,а в нього за все 3500.Можливо крадений ...
By jazzec
це щось не реальне!

Відправлено через 7 хвилини 22 секунди:
набрав...звідти
-а какой вєласіпєд?
-Куб
-а...за 3500...
-хочу глянути...
-а откуль ти?
-Житомир...
-набері мєня завтра вєчєрком...
-пока...
By Perya
А я запитав чи паспорт (сертифікат) є?
Мені, як author(ом) A44 компенсували за аварію, то з ровером вручили інструкцію по експлуатації в якій визначено марку роверу, дату продажу, серійний номер та гарантійний талон. Обов'язково печатка магазину з юридичної адресою продавця, індентифікаційним кодом.
А що б зробив би козак з циганом, як би його піймав під час викрадення козацького коня? :gi:
Востаннє редагувалось 07 квітня 2015, 21:07 користувачем Perya, всього редагувалось 3 разів.
By ANTOSHKIN
Ну Хлопці яка там Халява, чи навіть такі... Що готові за неї заплатити, а Мілкі грабіжники вже неможуть шось нове придумати!
By LoL
я теж зателефонував,він щось замнявся,що можливо вже проданий а можливо і ні,тобто він сам не знає) Це що такий лохотрон новий ?
By Konstantin.Babintsev
элементарно хотят 200-300 за пересылку, на эти 2% и живут))
By demon
покупайте ЖПС трекер-приблуду , которая ставится в рулевую колонку. Стоит порядка 55-60уе)
зато будете знать где ваш ровер. сомневаюсь, что сразу полезут в рулевачку, чтоб разобрать вел, поэтому шансы найти его 90%, нежели нулевые)
By Саня
LoL писав:знайшов таке оголошення на ОЛХ, дуже дешево щось продає...
тебе даты регистрации и цены мало??? на таких и расчитано!
By КРАЗик
demon, ну оно то так....если в чстном секторе то ещё всё может быть гуд, а когда в многоэтажном доме....что делать? ходить по каждой квартире спрашивать а не видели ли вы лисапет а пустите посмотрю..? Ну или выжидать...оперативно пока не доехал разве что поймать можно
By jazzec
formazon писав:jazzec, написал на Олх, чтоб забанили?
нє...ще наберу ввечері...мабуть, почую "...а вєлік уже продан..."

Відправлено через 8 хвилини 28 секунди:
написав у службу підтримки...

Відправлено через 4 хвилини 3 секунди:
він ще й тєліки "прода"є Хвіліпс 55" 4K за 6000 грн...
By demon
КРАЗик писав:demon, ну оно то так....если в чстном секторе то ещё всё может быть гуд, а когда в многоэтажном доме....что делать? ходить по каждой квартире спрашивать а не видели ли вы лисапет а пустите посмотрю..? Ну или выжидать...оперативно пока не доехал разве что поймать можно
Это должен делать милиционер, пусть за вознаграждение, чтобы быстрее было. Либо самому форму купить)) еще быстрее будет
By Perya
Я б його зразу не забанював, а спочатку б вийшов на контакт в три корпуси. :oppa:
By LoL
вчора знайшов ще два оголошення,сьогодні їх вже немає,один вел з баришівки за 1200( реальна ціна 12-15 тис),і другий вел з андрушівки за 2500(реальна ціна 8-12 тис).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!