ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By max
olexandr13 писав:Саме так був пристегнутий мій Pride (замок з цепом з такою ж шириною і також в кожусі + велозамок тросовий) - перекусили за 10 сек.
а откуда увели вел? с площадки?
By ANTOSHKIN
хочу зауважити шо кільця на ланцюгу "не каленные" тобто не прошли терм. обробку, і вони не міцні,
такі Ланцюги мій пес постійно рвав!
By max
Цепь cварная, при мне ее кусали механикой прыгая на рычагах (на разрыв 3 тонны).
Ого ж у тебя псина))

Зображення
Востаннє редагувалось 17 березня 2015, 14:26 користувачем max, всього редагувалось 4 разів.
By max
ANTOSHKIN писав:а Замок? він надійний?
я позиционирую замок как ... защиту от дурака с кусачками, от проф. воров ничто не поможет - "Вижу цель, не вижу препятствий" :-)
By olexandr13
max писав:
olexandr13 писав:Саме так був пристегнутий мій Pride (замок з цепом з такою ж шириною і також в кожусі + велозамок тросовий) - перекусили за 10 сек.
а откуда увели вел? с площадки?
біля офіс-центу
By КРАЗик
А я пользуюсь вот такой. Тьфу тьфу тьфу, пока что полёт нормальный, никто и не пытался что либо делать. Но да, минусы архе тяжелый, хотя плюсы им и убить можно. з.ы. вообще эт мотоциклетный замок.
https://www.google.com.ua/search?q=heav ... B801%3B524
By Hellmors
Вот еще в копилку. Зачем откусывать цепь, когда можно просто увести с магаза
https://vk.com/wall137001382_2176
http://zhitomir.zht.olx.ua/obyavlenie/u ... d4cdbebfe3
Востаннє редагувалось 17 березня 2015, 12:21 користувачем Hellmors, всього редагувалось 1 раз.
By _rоadrunner
зачем покупать цепь по цене нового велосипеда :gi:
By Perya
На початку 90-х, знайома мені людина створила дистанційне керування охороною авто. Остання стадія охорони авто була впризком в салон нервовопаралітичного газу. Є такий прилад для роверів, що відібє бажання у крадіїв, а мусарні надасть клопоту. Такі передові технології зараз модні на сході України та ще вони там і легалізовані.
By krecc
max писав:Вес конечно где-то в два раза больше замка на тросе
То який сенс від нього, якщо він виконую ті самі функції?
By max
krecc писав:
krecc, запас надежности, и уверенности)
By krecc
max писав:
krecc писав:
krecc, запас надежности, и уверенности)
сомовнушения норм штука!
By LoL
та краще пищалку,якби така була я б почув 100% і тоді не тільки вел залишився а в когось і руки були б поламані.
By Perya
Заява в Органи Внутрішніх Справ, для годиться, написана? Бо як що об"явиться якась знайома і рідна деталька від ровера, то руки тому "власнику" заламувати можна. У мене колись вкрали ровера. Все змінили, крім рами. На жаль для мене на ньому жінка їхала. Її не чіпав, але ровера забрав.
By LoL
Perya писав:Заява в Органи Внутрішніх Справ, для годиться, написана? Бо як що об"явиться якась знайома і рідна деталька від ровера, то руки тому "власнику" заламувати можна. У мене колись вкрали ровера. Все змінили, крім рами. На жаль для мене на ньому жінка їхала. Її не чіпав, але ровера забрав.
звичайно ж,написав в той же день.
By Perya
Маючи власний досвід, коли у тебе крадуть твого улюбленого ровера, я тримаю окремого ровера для міста, так би мовити "ровер-сіті". На вигляд страшний, брудний, ржавий і фарба облущена. Крадій роверів, поважаючи себе, на таке не кинеться. До того ж в "мусарні" крадіїв тримають на короткій відстані. Не буде злочинців, не буде "мусарні". Рука руку миє. А я, коли залишаю свого ровера в камуфляжу збоченця та ще й пристьобнутим обідраним тросиком, то не хвелююсь. На своїх дорогих роверах я їзжу не випускаючи їх із під ніг.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!