ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By Muz
liso94 писав:... наврядчи доведеться щось відновлювати)))
мені довелось "відновлювати" коліно) як раз однієї доби вистачило)
By Schema
А как будет лежать маршрут с Бердичева до Турчиновки?
iryna.rodicheva писав:Schema, за можливістю поза трасою
Более точного маршрута пока нет? Просто думаю может присоединиться к Вам в Коровинцах!
By Muz
Горбатый писав:а что с песком там?
Кто-то там грозился обуть "нормальные" покрышки и показать всем где раки зимуют))
By Горбатый
Muz, исключительно при выезде на асфальт :aleyop:
By iryna.rodicheva
ТК Поліське Джерело,

по-перше, я хочу потрапити в Бердичів :geek: ,
по-друге, до Бердичіва ніхто не просить крутити педалі,
і по-третє, з Бердичева до Турчинівки за кількістю км найменша відстань, ніж з будь-якого іншого населеного пункту між Житомиром і Бердичевом.

Звісно, можно і по-іншому до Турчинівки доїхати, і не до Турчинівки, і не доїхати :D Але то вже буде інша покатушка :cool:
Востаннє редагувалось 10 жовтня 2014, 14:39 користувачем iryna.rodicheva, всього редагувалось 1 раз.
By jazzec
iryna.rodicheva, прально! так їх! :aleyop:
By iryna.rodicheva
Горбатый, от шо ти все про той пісок питаєш? :) перевзувайся! бо як не пісок - то брусчатка, мабуть буде :D
By jazzec
iryna.rodicheva писав:перевзувайся!
не тре йому перевзуватися! він, навпаки, питає "а пісок буде?!" він жадає піску і побільше!!!
By Konstantin.Babintsev
iryna.rodicheva, песок вопрос сурьёзный, брусчатку шо на сликах, шо на злюках проходить - все едино,там ток давление решает как трясти буит, грунтовка - вааще плевать, а вот в пески.... фсё таки важно глубже обода зарываться или ток шипами))) я в сухих песках до сланцевого газу достаю))
By jazzec
закинув на бердичівський ЗігЗаг, може хтось приєднається...
By liso94
iryna.rodicheva, то можна дізнатись, через які села поїдемо до Турчинівки?
By iryna.rodicheva
liso94, Мабуть буде Кустин-Мирославка-Рачки-Вел.Коровинці :) якось так
By liso94
iryna.rodicheva, Дякую :velo:
By ТК Поліське Джерело
Пардон я не поїду. Кількість учасників переважає комфортну ...в моєму розумінні.
Всім красіво прокатіццо.
СпойлерВідобразити
І попереджаю про кілометраж, все ж...пару років назад такий маршрут не всі пацани чьотко проїхали...повиздихали. Ібо там і пісок-і бруківка, і стєкло...і кірпічі... :cool:
2Відобразити
пс: літом їздив "Коровинці-Рачки-Демчин", ну просто я з лісу виїхав (Вакуленчук). Там нема смислу їхати по тій бруківці, піску, відсіву. Там нема красот, просто...ні краєвидів..., а із Демчина до Кустина дороги як такої вобсче ніц. А із шосе "Берд-Чудн" до Демчина чималий крюк по бруківці без стежки вздовж, десь на 3км. Я не лізу -просто інформую..застрягнете надовго)))
Воно по карті всігда легко їздити...пальчиком :kazyavki:
http://i.piccy.info/i9/bb0b630f945ad089 ... GP6192.jpg
By DIESEL
ТК Поліське Джерело писав:І попереджаю про кілометраж, все ж...пару років назад такий маршрут не всі пацани чьотко проїхали...повиздихали. Ібо там і пісок-і бруківка, і стєкло...і кірпічі...
я сведетель, я здох перший, але то весна була, розкатка перед одеською соткою
By iryna.rodicheva
ТК Поліське Джерело писав:І попереджаю про кілометраж, все ж...пару років назад такий маршрут не всі пацани чьотко проїхали...повиздихали. Ібо там і пісок-і бруківка, і стєкло...і кірпічі... :cool:
Всі, в принципі, дорослі люди і мають усвідомлювати власні можливості під кінець сезону
ТК Поліське Джерело писав: Воно по карті всігда легко їздити...пальчиком
Коли наші очікування не збігаються із реальністю, здобувається безцінний досвід :girl_cool:
By Muz
Ого...нєхіла така тусня збирається))) Навіть не знаю, добре це чи погано)
By Горбатый
К сожалению, в связи с неприятными обстоятельствами, вынужден отказаться от сего мероприятия, весьма печально, ведь компания собирается то что надо...

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!