ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By ViX
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Чи все-таки з Києва волокти..
если что - могу помочь "волокти"
ViX, пора создать новую услугу перегонка велов из Киева в Житомир.

"У него был свой бизнес. Он перегонял велосипеды из Владивостока в Москву" ©КВН
By alma
Дякую))
Насправді це проблематично, якщо немає власного транспорту. Якось я везла велосипед з Польщі і додумалася з ним в метро прямо з потяга залізти. Він був запакований колеса зняті, неділя вечір, людей у підземці мало. Я вже дісталася Житомирської, виходила зі станції, як у меторополітені схаменулися і навіть намагалися його конфіскувати як недозволений багаж. А ви кажете, волокти з Києва.. Треба добре подумати..
Kellys нема як я зрозуміла... а Trekи в Житомирі є? В цьому діапазоні по характеристикам, здається Trek 4500
By alma
Цікава ідея... але тоді було ще стільки речей

Добавлено (29 Июл 2009, 22:47)
---------------------------------------------
Пропонуєш їхати з самого Києва на велосипеді?
By monstr
alma, 4.30 мин! Всего ехать!

Добавлено (29 Июл 2009, 23:47)
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> а Trekи в Житомирі є?
По вопросам Трека обратись к Гудвину! К него есть неплохие скидки!
By alma
Нічого собі... я так точно не зможу. У мене немає велокомпютера, але більше 2 год. в інтенсивному темпі я не проїду.
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">В цьому діапазоні по характеристикам, здається Trek 4500
есть как раз женская серия ростовка 18" - розница - 635 $
По вопросам скидки в личку.
Доставляю товар прямо в квартиру покупателю
Можно подойти в "Экстримбайк" на Победы. возде троллейбусного депо и посмотреть на Азимуты. Они алюминиевые, стоит оборудование класса Shimano Alivio . когда был помледний раз такого рода велики стоили около 1700, там настроить можно. сесть и поехать.
By alma
Хлопці, я вам дуже дякую за поради, але вибір як такий вже зроблено. Я дуже довго мучила з приводу цього людей на Велокиєві)))) Трохи вагалася між келісом та треком, але у трека вигляд (одноколірний), як на мене, бідненький. А ви знаєте, що для ladys найголовніше поєднання тех.характеристик і привабливого вигляду коня. Щоб дивитися на нього і милуватися, а не тільки їхати і насолоджуватися.
От я на свій старенький decathlon дивлюся і досі милуюся, хоча йому вже 7 років!!! От що значить вибрати гарний велосипед))) А ви кажете

Добавлено (31 Июл 2009, 14:06)
Але насправді все це умовно, щоб вибрати велосипед, треба бачити його не лише на фотках у неті. Посидіти на ньому, проїхатися))
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">але у трека вигляд (одноколірний), як на мене, бідненький. А ви знаєте, що для ladys найголовніше поєднання тех.характеристик і привабливого вигляду коня.
вролне согласен, мне как дизайнеру тоже больше КЕЛЛИС нравицца, хотя ежжу на треке...:)
By dork
Помогите и мне

Бюджет ~3000 грн

нравятся по убыванию:

1. Bergamont Blades
2. Kelly's Scarpe
3. Gary Fisher Tarpon
4. Trek 3900
5. Felt q200

кто эти модели знает, подскажите где лучше навеска. спасибо.
Велосипед Gary Fisher Tarpon 396$ можно даже постараться 2010 года (о как!)
Велосипед TREK 3900 396$ - 2009 года
Велосипед Felt Q 200 3250гнр (в "Горе" прям ща можно купить)

пиши в личку, обговорим.

Quote (dork)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">подскажите где лучше навеска
это самые дешевые модели, навеска у них практически одинаковая.
для начала - вполне подойдёт любой из них. А дальше ты сможешь Любой или апгрейдить, или купить новый

пиши в личку или аську (240280183), обговорим детали.
By Шура
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Трохи вагалася між келісом та треком
Quote (dork)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">нравятся по убыванию:

1. Bergamont Blades
2. Kelly's Scarpe
3. Gary Fisher Tarpon
4. Trek 3900
5. Felt q200

Из предложеного списка келлисы самая дохлая марка с точки зрения качества и уровня комплектующих!
Да, переключатели скоростей у них приблизительно одинакового уровня, но во всем остальном они сильно сэкономили.
Мы пробовали в прошлом году ими торговать(в "Горе"), и отказались по этой причине. Они сильно уступали Фелтам и Гостам, которые стояли рядом...
By DIESEL
Bergamont BladesMTB для людей с большой массой тела! - так пишут
у меня Kellys SALAMANDER (рама такая же как Kellys SCARPE) мой вес 133кг +выпитое пиво+ съеденая колбаса + рюкзак с пивом и колбасой и катаю я не только по городу!!! такшо давайте не будем... намного важнее как вел катит, как проходит виражи какая у него геометрия и посадка!
в списке все велы бюджетные, только у Gary Fisher Tarpon09 рама Gold Series 6061 T6 aluminum и с треками до 4300 она на ступень выше, а про остальные и говорить нечего.

" обана!
случілось непоправімоє - збирався я ся купувати Спеш )хардрок. спорт або оллмаунтінг(, но вчора спробував ГФ Вахуу. помойму він лучий. набагато, а ціна майже однакова.

от тепер ломаю голова. шо луче взять - Спеш (рокхоппер) чи ГФ (марлін Менсон).

і шо саме цікаве вибір пада на друге.

бо тама обвєс лучий і він значно дешевний.

де їздить?
сначала ся збирав п:ригать, а потім рішив шо нуйгоНАХ (ото - п:ригать). буду їздить як бєлий чіловєк: по лісі й по дорозі (де машин нема).

думаю зупинився на правильному виборі?

а ви як щитаєте? дорогіє?"
стянул на UaBike.com
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!