ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Велоподорожі країнами Світу
By krecc
jazzec писав:...я, особисто, в трансі...як інші подорожувальники...тре щоб трохи в голові вляглося і посвітлішало...
Какие вы впечатлительные! :flirt:
By roadrunner
jazzec писав:...посвітлішало...
а меня вот это слово смущает :-? :D
By MyP3uKa
вот-вот. неужели всё мрачно?
By Svitlyachok
у меня такое очучение, что они накурились там и их до сих пор не отпустило)
By 3DSchuminator
чуваки цивилизацию увидели, дайте им время акклиматизироваться :)
By vvtz
Цивілізацію, кажеш... в Грузії? Хех :)

Насправді, трохи треба вкатитись в ритм життя, бо якось тільки прилетіли і одразу на роботу, а тут іще й інформаційний фон такий, шо ппц... Ми ж два тижні без доступу до новин провели. Трохи давить зараз психологічно. Я потроху фоточки фотошоплю, може до кінця тижня закину сюди. Правда, фотки якісь плоскі і невиразні зовсім, то все вживу зовсім інакше виглядало.

Щодо вражень, в двох словах, то вони є і вони вцілому позитивні. Грузія варта відвідин, однозначно. Якщо коротко, мікро-звіт, так би мовити: поїхали не всі, але ті шо поїхали - всі живі і здорові. Не змогла поїхати дружина Джазіка із-за травми, і акурат перед поїздкою захворів наш сенсей-предводітєль Кузарт. Відповідно і його дружина, як справжня декабристка, прийняла рішення лишатись вдома. Тож було нас всього четверо, про 3 категорію вже мова не йшла, в нас був лише намальований трек і тому ми собі самі планували маршрут вже на місці, по ситуації. В результаті, маршрут суттєво вкоротили, розслабили булки і спокійно покатались.

Не дивлячись на те, що списку запланованих достопрімечательностей ми не мали, все одно вдалося побачити багато цікавого. Так що вражень багато.

Із поломок мали пару проколів і навіть вибухів камер від спеки, також трохи лопнув обод (тріщина) у Джазіка на задньому колесі, проте не надто критично - доїхав до кінця.

Всього проїхали десь приблизно 500-550 км. Точніші дані будуть трохи згодом, там і набір висот порахуєм. Тож, якщо цікаво, більш детально буде пізніше.
By jazzec
Svitlyachok писав:у меня такое очучение, что они накурились там и их до сих пор не отпустило)
таки да...ніяк не відпускає...
бо "вкурили" п'янкого гірського повітря, пронизуючого вітру перевалів, палючого сонця, енергію водоспадів і гірських річок, стрімких серпантинів-спусків і затяжних апхилів...смаку свого поту на губах, змішаного ще з морською сіллю, заправленого грузинською гострою кухнею, старовинними фортецями, церквами і краєвидами...місцевим колоритом і грузинською гостинністю...всього не згадаю...

сірість і дощ за вікном тільки посилює "приход"...
By 3DSchuminator
vvtz писав:якщо цікаво
пффф, ще питаєш... звісно цікаво. А в Грузії таки цивілізація, як не крути. Бо цивілізація - це не лише хмарочоси та інфраструктура ;)
By INSPIRE
jazzec писав:таки да...ніяк не відпускає...
Мене вже більше року не відпускає, тож готуйся - спогади на все життя. Грузія рулить і конкретно розрулює. :so_happy:
By ТК Поліське Джерело
ппц, Кузарт-Таня-пташка Джа -Антошка... шо ж це за саботаж? :stid:
By ANTOSHKIN
ТК Поліське Джерело,
ТК Поліське Джерело писав:ппц, Кузарт-Таня-пташка Джа -Антошка... шо ж це за саботаж?
все стабільно.
By Mart
Розумію хлопців та дівчат щодо перенасичення прекрасним.
Є пропозиція влаштувати фото-відеоперегляд, наприклад, в кавоманії. Може десь на перші вихідні вересня. Запитаю у Віталіка. Я хоч і не вело, але трохи пішку з нещодавної Туреччини принесу. Бо ж в Каппадокію не кожний потрапляє, та інші місця охорони Юнеско.
By ТК Поліське Джерело
Кавомания для видеовечеров с походов -не лучшее место. Хотя массовка и лайки, по ходу - будут обеспечены. Имхо.
пс: если будет желание показать в "Полесье" -попереджайте плз.
By krecc
:shock: :so_happy:
By vvtz
От халепа, в мене такі ж самі фотки :) Так що їх вже можна не дивитись. Не дивитись їх можна тут:

https://picasaweb.google.com/104026139242768450099/2014

Також зробив табличку із проходженням дистанції, але забув завантажити в інтернети. Ввечері заллю. Коротко: всього пройшли 550 км за 10 ходових днів + 1 дньовка (днівка/днявка, як там у нас правильно?). Загальний набір висот 7600 м, скинуто висоти більше, 8 з копійками тисяч. В перші три-чотири дні ми лосіровали добряче, по 60-70 км, і з наборами висоти до 1,5 км. А вже потім розслабились і ліниво матрасили. Бонусом для трьох із нас був ще 12-й день, коли ми вирішили "налєгкє" катнуть із Батумі в Кобулеті і назад, "тут поряд і по ровняку". Вийшло ще 40 км і 500 метрів висоти. Але це тільки в одну сторону, назад з Кобулеті ми вертались на таксях, бо дощ і сутеніло вже, а насправді, бо ліниво вже було.

Деталі згодом.
By jazzec
vvtz писав:От халепа, в мене такі ж самі фотки
чого ж такі самі!? вони луччі, бо там я себе можу побачити! :ura:
By roadrunner
vvtz писав:Загальний набір висот 7600 м
Впечатляет! Но почему такая разница между высотами? Точки старта и финиша в разных местах? :-?
By jazzec
roadrunner писав:Точки старта и финиша в разных местах?
так, якщо коротко то з Тбілісі до Батумі...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!