Не знаєш куди катнути?
Ділимося своїми улюбленими маршрутами для нетривалих покатушок, що підходять під формат вечірніх покатух (20-60км), а також покатушок вихідного дня (до 100км). Детальніше
форум велосипедистів м.Житомира

заглянул одним глазом... Ну и помойка же тамANTOSHKIN писав:с ЖЖ. форума...
это шедевр.3DSchuminator писав:а я постійно бачу, як авто з прапорцем спокійно так порушують усі відомі ПДР. Прапорець повісив - добре, молодець, але ж тепер або будь гідним цього прапорця, або зніми його найух і не сміши людей та не ганьби державну символіку своєю бидловатістю. ІМХО
К сожалению, форум умирает
видели с брательником. самая лажа, что сегодня на том же перекрестке нас чуть не снес форд куга, поворачивающий направо (со щорса на киевскую) с левого ряда. кстати, тоже с флажкомГорбатый писав:Перекресток Щорса-Киевская, ДТП с участие велосипеда, скорая, гаи, толпа народу
ТК Поліське Джерело писав:шо?
дєвочки???
в срєду???
krecc писав:Я буду!
буде так буде, підем в лісапєтний батальйонkrecc писав:Опа! Скоро четверта хвиля мобілізаціїї, цього разу на фронт йдуть всі!
З.І. Спокійної ночі, гарних снів!

это давно известный факт-любой трос/замок/цепь (если она не стремится параметрами к якорной) только от малолеток которых посетила мимолетная мысль прокатиться и для самоуспокоения, более того есть способ за 0,5 сек.на морозе либо чуть более в теплое время открыть любой трос но об этом тссс...pys223 писав:Интересный видос. Будьте бдительны!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!