ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By olexandr13
B = 8
все інше наче просто )
By Почемучка
моё мнение, что люди читать могут сей форум.... просто их нуна брать на горячем и пускай показывают доки на сеи средства передвижения!!!!!! а если не правы, сказать SORRY!!!!!!!
By olexandr13
Почемучка писав:моё мнение, что люди читать могут сей форум
згоден, але сам я нічого уже не зроблю. а так запостив - і от варіантик з'явився
Почемучка писав:просто их нуна брать на горячем
ну так спочатку я їх повинен знайти )
By Hikka
Їдеш такой под 40 кмч по Михайловськой і тут тобі в колеса прилітає палка, з воплями - сорі поц, бачу вже шо не мій вел, ти встаєш збираєш зуби, улибаєшся тіпа - та всьо норм, в мене документи єсть, в парядке!)
А по темі - я теж просто ВПЕВНЕНИЙ що ті хто вкрав вели можут прошарювати велофоруми, та тікати від возмездія таким образом :oppa:
Так шо трє зуби крошить на мєсте палева вєлосіпеда
By Почемучка
olexandr13 писав:ну так спочатку я їх повинен знайти )
вот кто читал, поможет найти и звонить ко всем знакомым. до тя звонок доползёт. только нуна бу срываться сразу и подкатывать. заметь, они меняют место дислокации....... ВЫВОД ЧИТАЮТ!!!!! или не глупые. проси орять умножения темы на "0"!!!!! Катаемся друзья, ищем и звоним всем вело друзьям которых знаем. кто пешим, кто на машине, кто на веле..... подползём!!!!!!!
By Hellmors
то не є секрет, навряд чи то вони. є імовірність і потреба шукати вел в місті Б.
https://vk.com/club68257619
By 3DSchuminator
Hikka писав:ти встаєш збираєш зуби, улибаєшся тіпа - та всьо норм
потім дістаю резиномьот і шмаляю весь барабан прицільно в лоб. Бо за таке западло зробити калікою не гріх. Це справді не метод, чуваки, потрібна хитріша тактика. Але, об'єктивно кажучи, шанси знайти вєл десь межують між безкінечно малою величиною і нулем, нажаль. Ну якщо викрадачі не зовсім розумово відсталі дебіли, звичайно
By Hikka
Як там справи з прокатом вєлів сьогодні? Нема новин? Тре шось думать бо вєл як в воду канув, абідно прям за тебе, не знаю шо посовєтовать, їзжу по городу з випученими очима , роздивляюся всі вели, чи не твій, та поки марно..
Пи.Си. 3DSchuminator Не ображай розумово відсталих дєбілів! :zubi:
By 3DSchuminator
Hikka писав:їзжу по городу з випученими очима , роздивляюся всі вели, чи не твій, та поки марно..
так само, придивляюсь до кожного схожого байка. Як когось побачу дуже підозрілого - йому від мене не втекти!
Hikka писав:Пи.Си. 3DSchuminator Не ображай розумово відсталих дєбілів!
та де ж я їх образив?
By Hikka
То їде якийсь поц на бєргамоте, а я тіки дивлюсь - чорнєнький, так, іди сюда радной, і поближче до нього, нє.. не той.. Хочеться вірить в хєппієнд цієї історії. Буду і надалі зиркать шукаючи в толпі твій Прайд. Тіки не дуже знаю шо робить єслі найду такий самий у чувака якогось.. посовєтуйте, бить його, чи вєлік отбирать? :D
By 3DSchuminator
доганяеш, збиваєш з вєла і проголошуєш себе народним мером цього велосипеда. Потім швидко мутимо референдум по велоклубу і БАЦ - ТС на новому байку. А якщо без приколів, то можна вічливо поцікавитись номером рами. Мене колись питали, я без проблем дав подивитись
By Hikka
І єслі номер палєвний, достаєш насоса, і по зубам крошиш падлюку.
Ну пасіба, номєр тєлєфона ГГ я записав, так шо, бум іскать.
By olexandr13
дякую вам )
весела темка виходить у нас )
з прокатом поки ніяк, та й дуже маленька ймовірність, що там мій
By Hikka
Веселимся шоп з горя не плакать, ж бо лічно я ше не стикався с угоном вєла вблізі.
Мо на ньому вже десь в Крижополі кокойсь школьнік по окраінам россікає.. но мо це бувають чудєса.. Ми жє неісправімі оптімісти :(
By Hikka
Тіки хряц - момєнтом, і поїхав...
By Горбатый
3DSchuminator писав:доганяеш, збиваєш з вєла
а если ошибка? не страшно?
By formazon
Горбатый писав:а если ошибка? не страшно?
так Шуми-ж написал, если ошибка то:
3DSchuminator писав:потім дістаю резиномьот і шмаляю весь барабан прицільно в лоб. Бо за таке западло зробити калікою не гріх.
:cool:
By Горбатый
смелые в нете все, аж жуть берет :stid:
By talon
Горбатый писав:смелые в нете все, аж жуть берет :stid:
:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!