ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Розваги, теми для обговорення та спілкування про що-небудь (або взагалі ні про що)
By jazzec
roadrunner писав:а можно сцилку на них? Какое давление они держат? 100psi потянут?
тре вдома глянути як називаються, там ще вкладиш є може і там щось написано з цього приводу...
хоча мені здається, що при такому тиску прижимна сила до покрихи буде така, що там вже не важливо як клей тримає...
By 3DSchuminator
мне кажется, что они прижимаются к шине так, что ничем не уступают целым частям камеры. Абы они наклеивались сразу, без манипуляций типа обезжиривания
By jazzec
3DSchuminator писав:Абы они наклеивались сразу, без манипуляций типа обезжиривания
у моєму наборі, який мені підігнав Zim, там тіко шкурочка-наждачка, затер, зняв латочку з основи і наліпив...
By talon
jazzec писав:
3DSchuminator писав:Абы они наклеивались сразу, без манипуляций типа обезжиривания
у моєму наборі, який мені підігнав Zim, там тіко шкурочка-наждачка, затер, зняв латочку з основи і наліпив...
а шо за набор? мажорный какой-то или ноунейм чайнастайл?
By jazzec
talon писав:а шо за набор? мажорный какой-то или ноунейм чайнастайл?
jazzec писав:тре вдома глянути як називаються
By vvtz
jazzec писав:нарікань нема!

Зараз будуть :)

Була велика дірка в камері і така латка не витримала - вздулася пухирцем і стала травити. Але, тим не менш, я голосую за такі латки, бо дуже юзабельні: по-биріку клеяться, менше часу витрачаєш на ремонт, а це архіважливо, коли пробився десь в лісі в логові комарів.
By jazzec
vvtz писав:Була велика дірка в камері і така латка не витримала
це коли отим гвоздьом зафігачило?
матиму на увазі...
By pys223
Латка латке рознь, китайские дешевые быстро высыхают (будешь на нее рассчитывать в покатушке и тут хлоп среди лесов - а она высохла и подведет, потому клей при себе надо иметь всегда однозначно), в спорт товарах видел латки поштучно по 5 грн вроде продают, так они типо вулканизации пробоя делают, и не нужно ни обезжиривать, ни зачищать камеру - сам не испытывал пока - клею латку на клей и устраивает.
By 3DSchuminator
мне нада такая латка, чтоб в покатушке заклеил и поехал дальше, а как домой вернулся - камеру в мусорку и новую поставил. Я не любитель на латках катать и ждать от судьбы западла, так-что на их надежность как-то с высокой башни и не целясь. Просто шоб с собой по три камеры не возить думаю купить самоклейки.
By ТК Поліське Джерело
я клєю лейкопластирем шириною 2см. Без приколів. Тримає при грамотній наклєйці внахльост і поперк один шар. Дуже швидко і просто. А ще - коли дойдуть руки мона переклеїти по-людські .На півдні оце ж -там акації і ще шось -кожного дня виймав із передньої не кевларованої Швальби...3 рази бортував і отим лейкопластирем. І щас їжджу..трошки травить але не критично.Ні запаски ні латок ні клеїв з собою не возив взагалі
By 3DSchuminator
оце я тупий... у мене ж в аптечці з собою є пластирь, а я з автопідкачкою був вимушений додому повертатися. Автопідкачка на вєлє - це кожні 200 метрів стаєш і автопідкачуєш :)
By 3DSchuminator
ХЗ чи вже таке постили:
[youtube_id_chat]O11hFiu43RQ[/youtube_id_chat]
От тільки не зовсім зрозуміло скільки живе звичайний обід... відчуваю, що тут без ДХшних чугунієвих не обійтись. Але чувак каже що воно поглинає усе, що тільки можна собі уявити (мабуть разом з енергією байкера :) )
By krecc
Де тема з фотками України, я не встиг їх глянути!?
By 3DSchuminator
Маршрут "Чудодієво"
viewtopic.php?f=32&t=3020#p53045
повністю проходимий без багнюки і калюж. Перевірено. В лісі від чудодієва до траси "благородний накатистий вологий пісочок"™. Хтось має бажання катнути? Бо вся моя банда сьогодні працює до ночі, нема з ким вкрутити
By jazzec
jazzec писав:тре вдома глянути як називаються латки
отак виглядаєВідобразити
IMG_20140716_154743.jpg
IMG_20140716_154808.jpg
походу..ось вони http://www.amazon.co.uk/IceToolz-AirDam ... B0040HA88S
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
By 3DSchuminator
дяка, сьогодні замовлю
By gladart
А чем вас заплатки из спорттоваров не устраивают, те которые с синим кантиком и маленьким тюбиком клея?
Они покачественней сделаны чем базарные оранжевые.
Хотя и первые и вторые держатся на залатанных камерах не первый год без нареканий и при 100psi в том числе.

А запаска полюбому нужна, особенно для камер с престой
By talon
подскажите, пожалуйста, где у нас купить пасту гои? :ura:
By pys223
talon писав:подскажите, пожалуйста, где у нас купить пасту гои? :ura:
На рынке на барахолке у дедов, но мне нужно было много - брал на аукро.
  • 1
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 214
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!