ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By Mart
Широке оточення - це ще не "більшість" :) Та й може годі шильдиків, бо може вийти, що, наприклад, Сальвадор, Рафаєль, Рубенс.. (добре відомі моєму оточенню) - це попса :D
By ТК Поліське Джерело
roadrunner, знаєш чому я не бачу смислу з тобою на цю тему розмовляти -дискусити?
Нє? ...та якже ж...сам же ж написав...не силоміць:
roadrunner писав:за постановочні фото із дзеркалок
Тобто всі фото із дзєркалок -всі постановочні.Вравняв. Нізачод всім дзєркальщикам..змальовують зазєркаліє.
roadrunner писав:Этим вашим пентаксам-шментаксам
це тіпа Пєнтакс модний фотобренд ака твій IPS, для пижонов, ми вловили тренд і давай його..хватать ..і пєрєд дєвочками..ним....
roadrunner писав: Понакрутят фотошопами, что аж глаза выжирает, постоянно приходится цвета убавлять
і ні одної конкретної фото..лінка. Ібо ж нема.
ДОбре коли людина має власну і відмінну точку зору..це така рєдкость. Але вочевидь цей вброс -проблеми твоїх псих.заміщень, не болєє. Спроба компенсувати облом в іншій темі..кассно 50+км на 20км ..шо є аднака рівень чемпіонів світового рівня.

Більше не цікаво. Про цвєта і пр - я при бажанні ВИКЛЮЧНО на профільних хворумах.
За сім удаляюсь...
пс: да і....від наград і значків в фотодєлє в мене стіл ломиться..єслі шо

Добавлено спустя 9 минут 45 секунд:
roadrunner писав:правильно розуміють мистецтво лише такі самі митці, що його створюють.
Емма Андієвська (художник та поетесса ) - Величина світового рівня і живе в бідноті..бо з її слів..вона все своє творче життя бореться за збереження свого власного погляду і світосприйняття в картинах і пр. Вона не спокусилась стати багачкою щоби писати "на замовлення" , або так як тра грошовитій публіці. А пише вона в сюрреалізмі і супрематизмі....люди з баблом -далекі як правило від повного сприйняття сєго, не кажучи вже про розуміння її творів. Митець не зобов`язаний на догоду публіці пояснювати: "чо я хотел сказать". Це вже така банальна істина шо мені стидно це нагадувать. Цветаева ж , писавшая в акмеизме, вообще говорила: "Читатель должен сам додумать , проявить авторскую задумку..а вот через сто лет меня будут читать по-другому. Они будут видеть другой смысл во всех моих строках."
А вообще, к чему о Высоком? Мы поделились "фотозгадками" -как правильно было отмечено... Никто не тыцял копирайтов, я выложил полноразмеры, писал шота про "серые и убогие фото" ....чо ти вчепився, га? :mrgreen:
By roadrunner
ТК Поліське Джерело, я бачу ти читаєш лише третю частину того що я тут пишу. Або навмисно все перекручуеш з ніг на голову. Тому я не буду тобі щось відписувать бо не бачу сенсу, вибач
By pys223
roadrunner ну ты к ним до......ся (додолбался).

1. Это не сайт фотопроффффии или фотоаммматоров, а сайт ВЕЛОлюбителей, но паралельно некоторые велолюбители обкатывают зеркалки и показывають очень пристойные результаты зачастую, за что им большое человеческое СПАСИБО (учитывая еще то, что в основном их на фото нет, они за рулем хвотоаппарата)!!!
2. Этими супер рассуждениями отбиваете у некоторых людей желание выложить сюда фотоотчет - вдруг затюкают, можете привить комплекс фотонеполноценности, так сказать :)
By roadrunner
pys223 писав:2. Этими супер рассуждениями отбиваете у некоторых людей желание выложить сюда фотоотчет - вдруг затюкают, можете привить комплекс фотонеполноценности, так сказать
та вроде обычные рассуждения... "тяжёлую артиллерию" не подключаю, дубиной не махаю :-?
By Snumsmumrik
Offtop mode: ну любит у нас народ покритиковать всё и вся. Не отнять. И сам такой же. И самому же не нравится, а бороться — ой как тяжело :D
By jazzec
ги...та норм усьо
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!