ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By 3DSchuminator
якби в ціх контактах можна було катать в звичайних кросівках... а так, мені просто взападло носити взуття шимано або якесь там ще, яке мені не подобається, заради якихось там вкантактє :)
By krecc
3DSchuminator писав:якби в ціх контактах можна було катать в звичайних кросівках... а так, мені просто взападло носити взуття шимано або якесь там ще, яке мені не подобається, заради якихось там вкантактє :)
Відмазка?
Взуття з шипами дуже багато різного.
By grishaaz1
3DSchuminator писав:якби в ціх контактах можна було катать в звичайних кросівках... а так, мені просто взападло носити взуття шимано або якесь там ще, яке мені не подобається, заради якихось там вкантактє
Есть правда комбинированные, одна сторона контакты, другая топталки, например Shimano A530, идут с буковй А перед цыфрами. Хотя смысла в них наверное никакого.
By 3DSchuminator
krecc писав:Відмазка?
нє, давно придивляюся, ось і Дизель нещодавно постив фоточки якихось шимано... ну нафіг такє. Да і часто доводиться за одинь день і іздити багато і ходити. Топталки універсальні
By Горбатый
как говорится - на вкус и цвет.. педали разные
By 3DSchuminator
146%, але може ще щось придумають таке зручне і універсальне, в чому можна цілий день ходити не цокаючи шипом, а потім законтачити (упс, конфуз) педалі і поїхати
By Konstantin.Babintsev
интересно, а если сказать Макарову что катаешь сошше, порекомендует завязывать с ним и перейти на мтб, ибо там лося на 300 км подряд не нужно включать?
By roadrunner
Горбатый писав:как говорится - на вкус и цвет.. педали разные
два сезона катал исключительно на контактах, а недавно пришлось прокатится 20км на топталках - ощущение будто одну ногу забрали. Как я раньше на этом ездил?! :shock:
By Горбатый
roadrunner писав: два сезона катал исключительно на контактах, а недавно пришлось прокатится 20км на топталках - ощущение будто одну ногу забрали. Как я раньше на этом ездил?!
аналогичные ощущения после того как 2 сотни метров на контактах проехал, после на своем крутить не мог :D
By 3DSchuminator
малахольниє... :D
By roadrunner
Ignorance is bliss :stid:
By ТК Поліське Джерело
а я щаз..оце..я щаз в простих тухлях по асфальту 20 метрів не можу пройти :stid: ..мені вже оті...кантахти подавай. Отака вона старість.
By Горбатый
ТК Поліське Джерело писав:..мені вже оті...кантахти подавай.
это не старость - "зажрались мы все" :D
By grishaaz1
Забрал сегодня педальки. После посещения мануальшика на вел сяду только через неделю. Сейчас хочу неспешно подобрать обувь. Вопрос к Игорю мг "Гора" - шо есть на 44-й размер?.
By Горбатый
grishaaz1 писав:Вопрос к Игорю мг "Гора" - шо есть на 44-й размер?.
У Игоря мерял exustar 46 размера, они под 44 должны быть.
By grishaaz1
И опять оффтоп: после посещения нескольких врачей, сошлись мнения что у меня всё-таки артроз с разной стадией на обоих коленях. Так что буду всерьез думать о мотоколесе.
Сегодня я таки одел контакты! Первые ощущения - как с ними можно ездить! ногу особо не повёрнешь, ужжос. После 20 мин. привыкаешь и ощущаешь комфорт от катания т.к. ноги не слетают при преодолении бордюров... Крутить значительно легче. Основной момент - регулировка усилия при отстёгивании. Специально выехал на мелкий песочек и тренировался, да уж, по началу падать действительно страшно, особенно в критические моменты начинается паника(надо побороть) и пытаешься просто отодрать в бок ногу без поворота пятки. Два-три падения и рефлексы сами делают своё дело.
Но, как это не прискорбно, контакты не решили мою проблему с болью в коленях. Так что поставил назад топталки(спасибо Игорю за новые топталки) и начал копить на движок + акк+ контроллер к нему. Надеюсь мой опыт кому-то да пригодиться.
By 3DSchuminator
перед тим, як купувати енджин та батарейку рекомендую знайти власника електросипеда та попросити його дати проїхатись. Все ж таки штука досить специфічна. Ну і якби я робив для себе, то це був би варіант з двигуном мінімально можливої потужності і аккумом великої ємності. Їздити на електросипеді як на мопеді ІМХО лажа, бо тоді вже краще купити скутер і не паритись, а от якщо двигун буде компенсувати 50-70% зусиль райдера то можна і сотки катати в компанії друзів, і турпоходи, відчуваючи себе велосипедистом і батарейки на це буде вистачати без проблем.
By grishaaz1
3DSchuminator писав:перед тим, як купувати енджин та батарейку рекомендую знайти власника електросипеда та попросити його дати проїхатись.
У соседа есть, пробовал, прикольно. Согласен что педали всё-равно под малым усилием нужно крутить. Может посоветуешь какой набор тогда себе подобрать(можно в ЛС дабы совсем не офф.)
By 3DSchuminator
В мене якогось такого досвіду саме використання електросипеду нема, просто як радіотехнік я допомагав якось товаришу розробити та втілити в життя свій контролер, який саме дозує допоміжне зусилля на рівні 50% від того, що створює велосипедист ногами. Ну і катав на ньому трохи під час тестування. Але цей товариш несподівано нещодавно виявився... ем... м'яко кажучи дуже проросійськи налаштованим індивідом, тому більше він мені не товариш, звести вас не зможу. А про моторвтулки і таке інше краще консультуватися з тими, хто з цим має багато досвіду і практики. В Житомирі хз як з цим, а от зарегатись на їх велофорумах і позадавати запитання буде корисно ІМХО.
By eville
grishaaz1, печаль. я был так оптимистически настроен когда ты первый раз проехал и был довольным )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!