Не знаєш куди катнути?
Ділимося своїми улюбленими маршрутами для нетривалих покатушок, що підходять під формат вечірніх покатух (20-60км), а також покатушок вихідного дня (до 100км). Детальніше
форум велосипедистів м.Житомира
У меня есть комп. Самый простой, китайский Assize. Дистанцию и скорость меряет. Если ничего нормального не найдешь - свисни, откопаю его.ANTOSHKIN писав:вчера потерял свой велокомп KELLYS - KCC-13, может у кого есть комп что бы взять на 6 дней в аренду ! за печеньки !
Найден рабочий ассайз!formazon писав:3DSchuminator, я его никуда сбагривать не собираюсь. Работает он нормально. Скорость и дистанцию меряет - для жены самый раз. Сейчас жена по понятным причинам не катается, поэтому не вижу причин, почему-бы не дать человеку попользоваться, если надо.
К сожалению, форум умирает
я ж не знав що ти тепер ганяєш у кірзачах та з корзинкою на багажнікуТК Поліське Джерело писав:Роді даж не встиг зі мною поздороватись
Тра було падати на хвість і подивиться на скільки його хватило би!roadrunner писав:я ж не знав що ти тепер ганяєш у кірзачах та з корзинкою на багажнікуТК Поліське Джерело писав:Роді даж не встиг зі мною поздороватись
К сожалению, форум умирает
і зловити ще більший бугурт від того, що не всидів за ашаномkrecc писав:Тра було падати на хвість і подивиться на скільки його хватило би!

не особо тут..я якось вже написав був аналогічну історію "В Київ по-Мєрєсьєву" ... Goodman не заставив себе ждать3DSchuminator писав:от у мене зараз ашан, каретка після недільної аварії скрипить і люфтить, розтягнутий ланцюг атомно шелестить і догризає касету

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!