- 25 квітня 2014, 09:55
talon, але все одно сідушку вистав ідеально, бо тепер всі будуть придивлятись )))

форум велосипедистів м.Житомира

К сожалению, форум умирает

А что рэбаунд? Мягко подняло жепу - хорошо. Выстрелило в пятую точку - надо закрутить... Опять-же. Для большего контроля вела и трассы - лучше быстрый отскок, для болшей плюшевости - медленный.3DSchuminator писав:formazon, та сег у мене вродє норм виставлений, я про ребаунд
ні, то для тих кому нема куди дівати гроші. У мене всього лише сантур раідонformazon писав:А у вас запросы, которым удовлетворяет Fox Terralogic.
читав щось таке, але в раідонах такого нема. Зліва повітряна пружина (звичайна, проста як двері), з іншого боку масляний карік. Знизу крутилка ребаунду. Ніяких запросів стосовно цієї вилки в мене нема, після еластомерки вона мене цілком і повнісью влаштовує. Просто зацікавився подробицями налаштування ребаунду. Бо вчора тормознув на перехресті обома гальмами, екстренно, і після цього ще три рази вєл хитнувся вперед-назад. Трози закрутив ребаунд, стало стабільніше, тому і вирішив вивчити питання правильного налаштування під грунт/асфальт/розколбас і т.д.formazon писав:А вообще, есть такие штуки, называются низкоскоростная и высокоскоростная компрессия. Они как раз позволяют настроить поведение вилки или аморта в начала и в конце хода.
я десять років катав на ригідці (не по асфальту), ото вже настраждався... більше не хочуТК Поліське Джерело писав:як жеж ви страдаєте..бідалажки...

Мануалы - для сферических коней в вакууме. Надо-ж смотреть на конкретную геометрию рамы, какой вынос, руль, стиль езды, и т.д...3DSchuminator писав:... якось не відповідає тому, що пишуть в мануалах.

что за каретка, что в ней сломалось? Делитесь опытом3DSchuminator писав:гавкнув каретку
угу, і якщо цікавлять результати, то було так:Snumsmumrik писав:воу-воу, це серйозне випробування
звичайна VP BC 73 під квадрат, трохи підстрибнувши на великій швидкосі вдарив основою шатуна о камінь. Одразу залюфтила і заскрепіла, ну і ланцюг почав терти о передню перекидку. Може якби була нова то витримала б, а так їй вже 6 років не дуже акуратної їзди... Що саме там зламалося ще не дивився, не було часу. Завтра після роботи розберу, покажу.что за каретка, что в ней сломалось? Делитесь опытом

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!