ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By Snumsmumrik
В зв'язку з складним положенням всередині України та близь її кордонів, в зв'язку з ускладненним, як виявилося, розумінням деякими громадянами того, як називається країна, в якій вони проживають все своє свідоме і несвідоме життя і як виглядає прапор цієї країни, пропоную провести ряд "тематичних покатушок" в межах міста.
Суть коротко: проїзд організованою группою під українськими прапорами. В ідеалі — ще й в національних одежах.
Якщо ідея знайде підтримку, хотілося би зробити цю "акцію" постійною і проводити її хоч раз на тиждень.

Всім, кому болить душа за наше майбутнє і цікава така маленька пропозиція, пропоную завтра, в п'ятницю, 18 квітня, зробити перший пробний заїзд містом.
В кого є флаги України — беріть з собою. В кого є національна одежа — вдягайте, це буде прекрасно.

Збір 18.04, у п'ятницю о 19-оо на площі Соборній.
Збір 25.04, у п'ятницю о 19-оо на площі Соборній.
Збір 09.05, у п'ятницю о 17-оо на площі Соборній.
Покатушка у вишиванках: збір 16.05, у п'ятницю о 19-оо на площі Соборній.
Проїдемося головними вулицями міста з мінімальною швидкістю.
Зображення

Попередньо: 16.05 Відміняється
Востаннє редагувалось 08 травня 2014, 11:54 користувачем Snumsmumrik, всього редагувалось 3 разів.
By roadrunner
Случай на одесской сотке, описанный Фантиком, показывает, что люди могут подумать вовсе не то, что вы хотите до них донести. Это я к чему.. лучше ехать не с минимальной скоростью, а чуть быстрее, чтобы не догнали в случае чего :stid:
By krecc
roadrunner писав:Случай на одесской
сотке, описанный Фантиком, показывает, что люди могут подумать вовсе не
то, что вы хотите до них донести. Это я к чему.. лучше ехать не с
минимальной скоростью, а чуть быстрее, чтобы не догнали в случае чего
:stid:
ти шо, у нас все чітко!
By formazon
Могу присоединится, но, к сожалению, ни флагов, ни одежды нету...
By Горбатый
roadrunner писав:учше ехать не с минимальной скоростью, а чуть быстрее
чуть выше 40 :velo: :stid:
By vvtz
Snumsmumrik писав:завтра, в п'ятницю, 17 квітня ... Збір 17.04

Стоп! В моєму вимірі завтра в п'ятницю буде 18 квітня.

Ідея файна, як на мене. Колись, пам'ятаю, висловлювалася ідея проїхати маршрут у вигляді тризуба...
By Snumsmumrik
roadrunner писав:Случай на одесской сотке, описанный Фантиком, показывает, что люди могут подумать вовсе не то, что вы хотите до них донести
Це одна з багатьох причин, які спонукають мене до організації цієї "акції". Я не збираюсь приховуватись. Я знаю, де жив все життя. Знаю, як ця країна називається і кольори її прапору.
Якщо комусь треба буде пояснювати, хто мене "проплатив" — я готовий надати такі пояснення.
roadrunner писав:лучше ехать не с минимальной скоростью, а чуть быстрее, чтобы не догнали в случае чего
Мені не соромно за історію своєї держави. Соромно лише за дії окремих людей і тих, хто весь час називав себе "братом", але, в той же час, спотворював наші імена, і бив в спину, коли нам було важко. Тому мені нема чого тікати. Це — наша земля. Ми живемо в колисці українського роду, тому я звідсі нікуди тікати не буду.
formazon писав:Могу присоединится, но, к сожалению, ни флагов, ни одежды нету...
В мене, нажаль, теж. Але я вже давно хотів їх получити, та зараз — саме той час, коли вже треба. Та й це не обов'язкова умова участі. Приїжджай в тому, що є. А прапори ми знайдемо.
vvtz писав:В моєму вимірі завтра в п'ятницю буде 18 квітня.
Дуже вибачаюсь ... винен. Мабуть, був, дуже емоційно напружений був і переклинило. Виправляю :)
By formazon
Если завтра меня не захватит в плен картошка - буду.
By Snumsmumrik
formazon писав:Если завтра меня не захватит в плен картошка - буду.
Головне — щоб колоради не захопили. А картошка — це потрібна справа :)
By vvtz
Маю декілька прапорців України різного калібру: візьму із собою.
By Snumsmumrik
vvtz, дякую :)
By 3DSchuminator
я за! веломайдан! единственная фигня - пятничные вечера у меня забиты очень плотно по времени всегда... но если будут акции в другие дни - я постараюсь быть. а бояться не надо, враг на страх и рассчитывает. чтоб большинство боялось, пока активное меньшинство творит что хочет и плодит сепаратизм. а если кто сунется - лично кумпол разгерметизирую каждому. единственное что мне кажется не хватает, так это цели, или как еще сказать... это для себя мы такие патриоты и т.д, а для стороннего наблюдателя просто какие-то катальщики с флажками. надо что-то придумать...

Добавлено спустя 4 минуты 41 секунду:
и еще, давайте таки катнем в Быстри и уберем то дерево на спуске в лесу, если оно там еще есть конечно. можно совместить
By jazzec
у мене є один прапор, в Горі є вудилища під прапори у кількості 2 шт, у мене вдома ще 2 шт.
в канцтоварах , що зліва у "Знаннях" є прапори різного калібру, можна докупити єслі шо...
By 3DSchuminator
скажите какие флаги и атрибуты лучше всего подойдут, я куплю
By jazzec
3DSchuminator писав:скажите какие флаги и атрибуты лучше всего подойдут, я куплю
якщо є така можливість, можна було б там зустрітися перед покатушкою і щось докупити...
By eville
3DSchuminator писав:скажите какие флаги и атрибуты лучше всего подойдут
наверное что украинские, а не российские :D :D :D :D
By 3DSchuminator
eville, КЭПу привет :) Меня формат интересовал.
jazzec, у меня 50/50 на завтра, потому спрашиваю.
By olexandr13
Snumsmumrik, красавчик! :ua:
жаль мій вел не на ходу... :(
By vvtz
Снум, відішли велоСМС, бо не всі на форум нині ходют.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!