ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Все про велотуризм та велоподорожі
By Free-ART
я насмотрелся "Выжить любой ценой"-- оказывается палатка не нада, спички не нада, еда не нада--короче можно обойтись подручными средствами .. берите пример выживания с бомжиков
By lakmus
Quote (462648)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">я насмотрелся "Выжить любой ценой"-- оказывается палатка не нада, спички не нада, еда не нада--короче можно обойтись подручными средствами
Выжить можно и без подручных средств, когда за тобой следует толпа сопровождения.
На повному серйозі рекомендую визначити свій споживацький пакет вимог до намета...або хоча б побажання, та запостити тему "памагітє" тут http://travel.org.ua/forums/viewforum.php?f=11
Там даже регитись не нада. Кнопка "новая тема" поруч. Важливо описати умови юзання та стиль своїх походів. Будуть флудити. але гарантовано поможуть конкретними брендами-параметрами-думками інші..які конкретно їздять і на вело
By ViX
Послушал мнения, почитал статьи, посмотрел отзывы и всё-таки заказал то, что изначально и хотел:

Terra Incognita Bike 3

P.S.: жду её приезда через неделю
By Mart
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">и всё-таки заказал то, что изначально и хотел: Terra Incognita Bike 3
Да. Хороший выбор. Цена/качество. Такого бы плана, только двухместную.. по мне, был бы вообще оптимальный вариант: Вес/соло+1
By roadrunner
Выбираю палатку.. Очень понравилась Marmot Eos 1P - конструкция, материалы, вес - всё идеально.. Но цена кусается. Может есть альтернативы подешевле?
By ТК Поліське Джерело
DIESEL, Только треш! :stid:
Рождённый ездить согбенным -и спать должен согбённо!

Добавлено спустя 17 минут 1 секунду:
_________
пс: :shock: то й нього така ціна? 3400!!!
ща...ось у мну така була, недовго..(відійшов остаточно від каркасних). Супер технологічне палятко, найлегша в світі каркасна двухшарова http://www.legkohod.com/newforum/viewto ... f=4&t=2080
хех..сабжеровець як і я..тож 2 раза її ставив))), к чему бы? :cool:
Я знов шось бачу..знов бачу воз поперед коня...це коли походи не ходив -а тягнеться рука вже, спустошити бумажнік хазяїна, просто там побалуватися :stid: .
Дружня порада в двох словах - походи поки шо зі знайомими, жменьку походів і обов`язково в різних умовах і в різну пору року, щоб сформувати своє бачення...в їх палятках...або якшо простіше не заморочуючись - купити якийсь бюджет до тищі.
Купляти палятку за 3000+ яку буде важкенько продати ( бо у неї не особо видатні співідношення Ціна-Якість..ТТХ) є необачно. Імхо.
By roadrunner
Мармот отпадает - в упакованном виде длина 55 см!! :stid:
хороша но низковата, мне надо минимум 90 см высоты
ТК Поліське Джерело писав:...або якшо простіше не заморочуючись - купити якийсь бюджет до тищі.
наверное так и сделаю. Например Tramp Lightbicycle. Возможно выкину тяжеленную фибергласовую дугу и буду цеплять на верёвочке за веточку, как настоящие ТруЪ ;) Надо будет глянуть, что там за москитка, видно через неё звёзды или нет :-?
By Egor_Goodman
Egor_Goodman писав:вот что касается прочности моей палатки .... пока не чего не могу сказать, использовал ее всего один раз - ставится и собирается быстро,даже при морозе. спали в ней троем - мне было немного тесновато, но на то она и +
уже могу сказать - палатка прочная.
Два тамбура это просто сказка, как вписывался в походе в палатку с одним тамбуром, это АД. постоянно через когото перелазить, некуда поставить вещи, ботинки, нет личного пространства...
Рад что у меня палатка с двумя тамбурами.
By roadrunner
Шикарно, но вес!! Лимит - 2 кг

Добавлено спустя 43 минуты 59 секунд:
А что скажете про такую?
http://kapitan.ua/product/palatka-snugp ... teristics/
Размер в свернутом виде 31x14 (!!)
Размер в развернутом виде 240x111x96
Вес, кг 1.52 (!!)
По-моему, то что надо!
By roadrunner
DIESEL, да я уже потом увидел. И к тому же после уточнения цена стала 2790, была 1600, так что этот вариант тоже отпадает :cry: Пойду сегодня щупать Tramp Lightbicycle, может не такое уж оно и г.
By ТК Поліське Джерело
За шо там такі дєньги за такії гроби? :stid:
Щаз ярко вилізла отая проблема, про яку я казав на легкоход. тренінгу того року -що ми вибираємо з того шо є в магазинах..а легкоходки (крім невменяємих брендів) НЕМАЄ (перш за все це невигідно магазинам+виробникам масовим). От і вибираємо між більшим злом і меншим злом.
РОді, твоє бажання двухслойку до 2кг за 1500грн(десь) в фабрично-магазинному варіанті ніхто не реалізує.Ще ти хош шоб двухслойка була самостоячо-натягуваєма (а це ускладнення конструкт.+вага+ і значть ціна). Наближче по дєньгам і вєсу - москітна палятка+тент.Тент ставиться окремо над паляткою..тобто від вітру не захища, на горбі не поставиш..і пр...і пр...
Шити конкретну конструкцію (палятку) з ужасно еластічної органзи(сєтка) -це ще той гемор!! Тому роблять каркас із тканини з високим коритом -а площину чималу зашивають органзою або подіб. (це як в тому Мармоті) . Але тут + вага, ціна і пр... смисл? Кста -органза ужасно пукхка і погано компресується,тому часто використовують інші сєтки, і вт.ч. і нееластичні....але це щитай жостка і не гнучка палятка..яку не можна всунуть так як тих хош або треба або дозволяють умови(давєча ми з Антохою всовувались в якомусь тєрновніку між кущами на горбі + в ямі)))). Ніяка каркасна ( всобливо з жосткими кутами) там би не стала. А на самому горбі було ніззя ..з різних причин)))

Добавлено спустя 9 минут 45 секунд:
Єслі шо -пиши...однослойку можно бюджетно продумать і пошить..двухслойку до тищи -дворєц буде..думаю до 1,3 кг можна вкластись..і самостоячу даж....але це займе пару тижнів - і більше на мозк. штурм...так скааать.
Наразі ш`ю дві однотипні палятки -для себе і для ще одного...лєгкохода, розширена версія шатра і собачатніка одночасно. Думаю до 800гр стане. Мені дуже важлива симетрія і конус. Може й назва звідси - "Ембієнт"
"Ибо вещь нисходя на конус, обретает не ноль, но Хронос" И.Бродский
By roadrunner
Конус почему-то не впечатлил, мне показалось напряжным искать подходящий куст, на который его можно поцепить + растяжки. С каркасом оно как-то проще и спокойнее - установил где захотел за пару минут, и отдыхаешь. Хотя, может это потому, что я пока не достиг нужной степени просветления ))
пс: РОді - это от слова roady? )) Можно просто Вова, или Вован, если так хочеться хфамильярности ;-)
By ТК Поліське Джерело
Роді -це нєжно тіпа)))
Шатер не потребує дерев-кущів. Дивись фото в моїй темі продажі тента -там шатер стоїть на маківці Лисої Гори над Дніпром(праворуч-Канів, ліворуч -Поклонна Гора (могила Шевченка)..а там вітрюган огооо..Береш палку любу і ставиш...Просто вас було двоє на мій 1+ шатер..то єссно я шукав дерева -шоб ви там змією не вились поміж палок :D
Как это было на Лисій ГОрі
ЗображенняЗображення

Феншуй на обидва боки (в шатрі ж бо два входа )..не вилазили до 12-тоїї..Вова вказався філософствующим туристом :oops:
ще й в такому місці...
ЗображенняЗображення

Про каркас ти правий...але це справа звички лише...люба дерев`яка збоку піде за шест..а болєє і не надо..ібо шест не несе силової нагрузки вобсче

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!