- 30 січня 2014, 19:47
просто анонс. Наша сєкта в суботу хоче проїхати по льодовищу Тетерева до Корчака десь..може далєє. Хто хоче - приєднуйтесь..нічтожества..хватить просиджувать свою молодість))).
Виїзд в 10-30 від "Гори". Да, це вранці... Не буду вчить шо брать..курс першої медичної главно шо ви вже прослухали))). Сходи в процесі льодокату вбік і в сторону кудись -самотужки.
пс: післяаносуанонс: а в неділю я хочу скатать в ур.Кип`яче і окунутись..Крещенськії морози поки..мінімум псевдовіруючих ... тільки труЪ.. і просто глушизна -прикольно...туди-назад дизелем..від Коростеня до Кип`ячого своїми убогими сухожиліями крутимо і так само назад.
Осіннє фото тієї копанки

Виїзд в 10-30 від "Гори". Да, це вранці... Не буду вчить шо брать..курс першої медичної главно шо ви вже прослухали))). Сходи в процесі льодокату вбік і в сторону кудись -самотужки.
пс: післяаносуанонс: а в неділю я хочу скатать в ур.Кип`яче і окунутись..Крещенськії морози поки..мінімум псевдовіруючих ... тільки труЪ.. і просто глушизна -прикольно...туди-назад дизелем..від Коростеня до Кип`ячого своїми убогими сухожиліями крутимо і так само назад.
Осіннє фото тієї копанки

Вот и прожили мы больше половины.
Как сказал мне старый раб перед таверной:
"Мы, оглядываясь, видим лишь руины".
Взгляд, конечно, очень варварский, но верный.
Ося.
Как сказал мне старый раб перед таверной:
"Мы, оглядываясь, видим лишь руины".
Взгляд, конечно, очень варварский, но верный.
Ося.