ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By ZiM
talon писав:
krecc писав:kataeh XC kajeh, nu pobachum! tu j budeh v subotu gonyat?
ne vumahyjsya, gonscheg! ;)
govoril zhe tebe "davai zaedem" a tu '"ne, ne ho4u(("
roadrunner писав:
С подвеса на табуретку я никогда не вернусь — я попробовал вкус печенек.
ха ха ха, что за боязнь лишний раз встряхнуть своё бренное тельце :lol: Печеньки и диван до добра не доведут.
+1
машина тоже зло кстати :bayan:

Добавлено спустя 1 минуту 33 секунды:
roadrunner писав:Snumsmumrik, можно вобще хоть пешком пробежать всю трассу, правилами велокросса это вроде не запрещается, главное иметь при себе велосипед :lol: Только не рассказывайте бмх-ерам, а то они со своими игрушечными самокатами все медали повыигрывают
Не можно, только короткие участки где ездок не может проехать

Ага, в своих снах повыигрывают разве что. :aleyop:
By krecc
ZiM, ти переміг?
By ZiM
ну да
говорил же тебе "давай заедем", было б интересней :ura:
By ANTOSHKIN
:so_happy: Вітаємо ZIMа З перемогою, Так тримати, і хай це буде Ще одним здобутком у Твою колекцію перемог! :fire: :fire: :birthday1: :bike0:
By krecc
ZiM писав:ну да
Мої вітання! :ura:
Якщо б я був в топталках, заїхавби. А так нерівні умови.
By Egor_Goodman
Зим красавец :viktory:
поздравляю.
By Snumsmumrik
krecc, если бы да кабы. Ездил я там в контактах, нормально было. А подъёмы затягивать так вообще замечательно. Так что всё это отмазы :D
By ZiM
krecc писав:
ZiM писав:ну да
Мої вітання! :ura:
Якщо б я був в топталках, заїхавби. А так нерівні умови.
За день до гонки я приехал глянуть трассу и понял что на трассе из-за крутых поворотов нужно часто выставлять ногу, вот и поменял педали. Надо было и тебе так сделать.

Добавлено спустя 57 секунд:
Спасибо за поздравления :hi2:
By jazzec
ТРЕНУВАННЯ ЧИ ЗМАГАННЯ ?
2-го листопада у лісопарковій зоні міського парку ім.. Ю.Гагаріна праворуч за підвісним мостом мав проходити відкритий чемпіонат м. Житомир з велокросу. Учасниками його могли стати всі бажаючі, які були добре підготовлені фізично і виступали на технічно справних велосипедах. Довжина кільця 250 м, але воно настільки насичено спусками , підйомами, поворотами під різними кутами, що цілком заслуговує на назву « тестове ». І справді, ті учасники , які певний час займалися велоспортом і навчалися техніки велоїзди, спромоглися показати численним глядачам свій високий рівень підготовки. Все було б добре , якби під час змагань був присутній ... лікар. Міське управління у питаннях молоді, сім’ї і спорту не зробило заявку на присутність і обслуговування змагань лікарем. Суддівською колегією було прийнято рішення провести заїзди з контролем часу, зменшивши дистанцію вдвоє менше , ніж було регламентовано у об’явах . Таким чином , подібний захід я б назвав контрольним тренуванням. Але ж велосипедисти на шляхах знаходяться в умовах , де все по-справжньому і автотранспортні засоби поряд цілком реальні. Велоспортсмени повині були змагатися у чотирьох вікових категоріях - серед юнаків , юніорів і чоловіків . На змагання приїхала збірна команда ДЮСШ м.Радомишля з тренером Русланом Пархоменко. Як і завжди , перед початком заїздів, учасники мали час потренуватися . Згідно умовам проведення , велосипедисти мали проїхати тією ж дистанцією у зворотньому напрямі. . Серед учасників була радомишлянка Кучерявенко Аліна , єдина дівчина, яка спромоглася при всіх рівних умовах показати час , кращий за деяких хлопців . Вона була відзначена за прояв волі до перемоги. У групі до 14 років наймолодшим учасником виявився Сорочинський Олег . У групі чоловіків найстаршим учасником став майстер спорту СРСР Юрій Янчиков . Обоє також відзначені суддівською колегією. Я відновив велотрасу для тренувань змагань лише за тиждень і звичайно, часу для підготовки учасникам було обмаль. Але тепер всі бажаючі зможуть приїздити і тренуватися там , перевіряючи свої велосипедні здібності. Серед молодших юнаків першість виборов Кухарівський Богдан (2.28.41), другий став Кухар Петро (2.33.38), а третім - Сташенко Андрій (2.49.19). Всі ці юнаки - представники Радомишля. У групі 1998-99 рн. з результатом 2.19.69 радомишлянин Віталій Кухар став чемпіоном , Тіторчук Нікіта з Житомира одержав срібну нагороду (2.33.63), а переможець недавнього велокросу у Денишах Яцюк Дмитро з Житомира -(2.38.13).
У старших хлопців переможцем став Артем Божетарник , який спромігся перемогти майстрів спорту України з велоспорту братів Погорєлових Дмитра і Владислава( 2.25.15 і 2.38.36). Артем займається триатлоном, виконав норматив першого розряду, був неодноразовим чемпіоном в змаганнях по техниці велоїзди і велокросу . Його результат став третім у абсолютному заліку . Особлива напруга виявилася у боротьбі за першість серед дорослих . Лише 1,37сек дозволили Владиславу Чмелю випередити майстра спорту України міжнародного класу з трекових гонок Романа Шевчука. Цікаво , що у 2006 році на цій же самій трасі Роман вже був другим . Тоді то був його перший велосипедний старт у житті. За ці роки Роман неодноразово перемагав на змаганнях різного рівня, був учасником молодіжного чемпіонату світу у Москві. Наш славний земляк завжди виходить до старту на житомирських змаганнях , якщо на цей час перебуває у місті. Кандидат у майстри спорту Олександр Грановський посів почесне третє місце з результатом 2.18.00
У номінації за « За найкращу техніку їзди» Владислав Чмель був відзначений окремим призом.
Висловлюю особливу подяку за спонсорську допомогу Антону Клименку (велоклуб «ВелоЖитомир») та Ігору Дехтяренку (магазин «Гора»).
Загалом у змаганнях прийняло участь майже чотири десятка спортсменів.
Начальник дистанції Матковський В.Є.
By pys223
jazzec писав:ТРЕНУВАННЯ ЧИ ЗМАГАННЯ ?
Лише 1,37сек дозволили Владиславу Чмелю випередити майстра спорту України міжнародного класу з трекових гонок Романа Шевчука.
У номінації за « За найкращу техніку їзди» Владислав Чмель був відзначений окремим призом.
Молодчага!!!!! Так держать!
By srudnicki
Можу допомогти з деревом в яру, в мене є пилка, я близько живу. Мені також здається, що є ще одне дерево, що впало, в лісі, але може я просто забув трасу. Ям і скла там дійсно немає, я вчора там тренувався.

Добавлено спустя 1 минуту 33 секунды:
Велокрос
Вітання для ЗІМа !!!
By jazzec
By ZiM
Хороший фоторепортаж, спасибо Витя :hi2: :ura:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!