ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By jazzec
це "ми - чемпіони!" - супер!

є шанси що в неділю все-таки "погодка" витримає...
By Egor_Goodman
кста по шлемам - купил 2 шт. никак не довезу в Гору
привезу на гонку.
By jazzec
Egor_Goodman писав:привезу на гонку.
:supergood:
By eville
vvtz, Вова, просто детей жаль, простудится можно на раз два сейчас
By jazzec
колєги...
класика, зі спонсорами не втішно...
орги вже зкидаються грошима...

прошу, хто може, допоможіть фінансово на дивогонку... мені:stid: але ніхто окрім нас цього не зробить...
можна Дізєлю в Гору(з поміткою "на Дивогонку")
дякую...
By ТК Поліське Джерело
а детальніше? тобто "цена вопроса"? ібо гонка не за "ГОРА"ми :)) Для чого там фінанси взагалі? Вродє як фірма та купляє блянки-мєндалі ж сама? все темно.
By jazzec
ТК Поліське Джерело писав:а детальніше? тобто "цена вопроса"? ібо гонка не за "ГОРА"ми ) Для чого там фінанси взагалі? Вродє як фірма та купляє блянки-мєндалі ж сама? все темно.
безкоштовно ми отримуємо лише номерки-грамоти, які поїхали "гулять" до Кіровограда...

реєстраційний внесок - 30 грн, з яких 10 уже заплачено за медальку...залишається 20 грн. з внеска...але з них тре ще якісь призи-подарунки замутити, а отримує кожен учасник.. є ще витрати на доставку тих же медалей, номерків, дипломів, банера "дивогонка" лікар - 50 грн..., по такій погоді ще тре чайок-пєчєньки організувати...
є спонсори, завдяки особистим зв'язкам - Діма Кузарт...дитячі журнали Пізнайко та ДокторПрофесор Крейд...повітряні кульки від однієї фірми ...
все це вкупі створює атмосферу, перш за все, дитячого свята, а вже потім змагання...

посвітлішало? :D

Добавлено спустя 26 минут 6 секунд:
а ще я давно змирився з тим фактом, що після кожної змаганки орги зкидаються і дєрєбанять "мінус"
By kuzart
jazzec писав:Доктор Крейд
він не доктор, а професор)
слухайте, а взагалі, якщо це все проходить своїми силами, то для чого тоді на власних зусиллях піарити ще якусь організацію?
порвати з ними наступного разу та й годі. і під егідою велоклубу проводити. ну, назву змінити можна, а цей сумнівний бренд хай собі залишають.
By jazzec
kuzart писав:він не доктор, а професор)
:stid: пробач мені Діма...я виправлюсь...
kuzart писав:під егідою велоклубу проводити
буде клуб - будемо проводити...все до цього йде...
By kuzart
jazzec писав:пробач мені Діма...я виправлюсь...
просто чисто теоретично він може бути й кандидатом наук. і навіть просто мкагістром. чесно кажучи, сам не знаю, який в Крейда ступінь). хоча, скоріше за все, таки доктор. бо професори частіше за все докторами бувають. так що помилка мінімальна, не страшно).
By ТК Поліське Джерело
[quote Кузарт] а взагалі, якщо це все проходить своїми силами, то для чого тоді на власних зусиллях піарити ще якусь організацію?[/quote]
і я про це подумав вчора, коли взнав як фактично тая агенція кинула напризволяще гонку а главне -наканунє :!:
Звякнути б туда -і висказать своє "фє" , дикий український ринок :telefone: Та я не орг -не лізу.
дикий укринокВідобразити
1).тиждень назад купляв миски в "Фуршеті" -на полці цінник "9грн", я взяв -на касі пробиває вже по 11. Я там їх і оставив їй.На Сєнному "по случаю" без шукань -точно такі ж -по "6грн". :hi2:
2).На днюху своїй дєвочці 12 вересня купив хвотоальбом на Мєхалкє в "Кодакє" -219грн..раді цікавості заліз дома в нет -точно такий же (по артикулу) на першому ж сайті -111грн!" !! На яких правах націнка 100% ? Інтернет-магазин тож заробляє свої 10-30 % ! Я наступного дня пішов і здав назад. Єдиний позитив -дєвочки даж не спитали причину здачі! Куплю через місяць в Києві за ті ж дєньгі вдічі товщий! Вони хотять в Ж їздити на джипах, нехай ... але не на моєму горбі))
3). Вчора забирав столєшніцу на "Меблі-сервіс" (Музична хвабрика) бо з граф.планшетом стало не хвата місця(((. Все солідно, бумажки, чеки...дата готовності стояла на 12 вересня, прийшов 13-го..прийшов..бо під зливою -в Ж тоді ніфіга не ходило!!! Весь мокрий, стою...весь такий..вона кліпає -тіпа даже ще фура не приїжджала з плитами! Чого я приповз, тіпа. :cool: Мля, самі ж строки поставили, внизу бумажки даже виділено -строк виготовлення максимум 7 днів! Телефон взяли -якшо шось зірвалося -чого не набрать клієнта і попередити шоб не витрачав час і пр? Бо дикі. І це тіки за тиждень! Я вже не дивуюсь нічому ))
By eville
ТК Поліське Джерело, Паша, просто нужно знать места где покупать...
By kuzart
щасти вам з дивогонкою!
By vvtz
Відбулося, незважаючи на погоду. Під фінал навіть сонечко пригріло.
Трохи фото тут, заряду в батареї вистачило лишень на перший заїзд:
http://sdrv.ms/18OJDHe
By ANTOSHKIN
Слова подяки: всім Веложижкам (Вітя, Вовчику Сані talon-у, Шуріку, Пашці.) які вкотре підтвердили статус Організаторів таких заходів, було Дуже приємно, та цікаво співпрацювати,
Окремі слова подяки Скаутській організації "ПЛАСТ", які Допомагали у проведені Змагань.
Подяка всім тим Хто не зважаючи на похмуру погоду відвідали це свято.
Далі буде 2014...

Ps. правоохороних органів так і не було , треба відмітити :!:
By p@sh@
ANTOSHKIN писав:правоохороних органів так і не було , треба відмітити
А що, мали бути? :shock: Щось трапилось?
By krecc
p@sh@ писав:
Та просто у д1тей кишен1 нема резону чистить!
Молодц1 хлопц1 що орган1зували д1тям свято.
By ANTOSHKIN
p@sh@ писав:
ні нічого не сталося, просто вони мали Бути на даному заході, по документам! а фізично не бачив !
By p@sh@
ANTOSHKIN писав:просто вони мали Бути на даному заході, по документам! а фізично не бачив !
В цивільному мабуть були :D :cool:
By jazzec
p@sh@ писав:В цивільному мабуть були
маскувалися під наших
Зображення

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!