ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

...я ще помню весною в Ж біля Глобала півроку вісів бігборд...я ще думав бльог на ЖЖ написати настільки він мене прикалував)). Картіна:(текст на борді) "Ні наркотикам! Є альтернатива" Під текстом картінко з шикарного фільма Life Cycles, де хлоп в фуллейсі пригає з гори (даунхілить). Прикольна альтернатива наркотикам :lol: А ще враховуючи руйнівну філософію создатєлєй того фільма -слухаєм на 17хв .Пізніше ще одна альтернатива з`явилась на протилежній вулиці -щит вже від ВелоЖЖ до Велодня "Пересідай на колєса" ...Жжотє.офтоп-с
Востаннє редагувалось 21 липня 2013, 09:50 користувачем ТК Поліське Джерело, всього редагувалось 1 раз.
By Snumsmumrik
ТК Поліське Джерело писав:А ще враховуючи руйнівну філософію создатєлєй того фільма -слухаєм на 17хв
Прослухай уважніше той фрагмент, про який кажеш, і не виривай фрази з контексту. Констатація і пропаганда — різні речі з протилежним смисловим навантаженням.
By ТК Поліське Джерело
Snumsmumrik писав:Прослухай уважніше той фрагмент, про який кажеш, і не виривай фрази
Я слухав весь фільм . Візуально він шикарний. Філософія -гнила. Спроба підвести ідеологію під удобний фундамент.Це називається -демагогія, друже. Ібо спочатку -тра обоснувати -а потім вже ліс рубати для дропів.
By Snumsmumrik
ТК Поліське Джерело не видавай суб'єктивне за об'єктивне. В данному випадку ти просто не побачив те, що намагалися донести автори, а зловив лише те, що плавало на поверхні.
By ТК Поліське Джерело
Слу, автори кстаті абсолютно праві -стверджуючи що людина є руйнівна від самого початку, що ми все знищим і пр. Це факт! Але ж нашо це возводити в необхідність наслідування і прочі там ідеї? Я незгодний шо ми маємо так еволюціонувати. Я просто не згодний. Але нічо не зміниться ніколи. Ми прийшли сюди -заради тільки самих себе. Тому -фільм чесний. Але я не згодний з такою як ти висловився "пропагандою". На своїх полях перед комбайном -хай собі пригає...але валити ліс і базікати -"Мы всё равно пришли сюда разрушать" -це подла масова установка на моск глядача ! Імхо.
By Snumsmumrik
ТК Поліське Джерело писав:Але ж нашо це возводити в необхідність наслідування і прочі там ідеї? Я незгодний шо ми маємо так еволюціонувати. Я просто не згодний. Але нічо не зміниться ніколи. Ми прийшли сюди -заради тільки самих себе. Тому -фільм чесний. Але я не згодний з такою як ти висловився "пропагандою".
Саме тому я тобі і пропонував уважніше передивитись. Бо ти все зрозумів з точністю до навпаки: це не пропаганда, а констатація, з якої треба було висновок зробити, співставляючи кадри знищеного лісу з кадрами живого лісу, від якого мурашки по спині пробігають, слухаючи інтонацію і паузи, з якими говорять про те, що ми робимо, не замислюючись.
Це все настільки очевидне, що я навіть не знаю, навіщо це пишу. Не знаю як можна було так перекрутити ідею ... хіба що дивитися його в якомусь "епічному" перекладі, що зробили на колінці і прочитали школярики і не слухати оригінал. Особисто я — вже втратив рахунок, скількі разів передивився цей фільм в оригіналі (без перекладу, бо звуковий ряд там неповторний, як музикальний, так і підбір голосу), але й досі, кожен перегляд визиває масу емоцій.
By ТК Поліське Джерело
фільм неповторний -це точно. Я ніколи такого шикарного кіна не бачив!
Snumsmumrik писав:висновок зробити, співставляючи кадри знищеного лісу з кадрами живого лісу, від якого мурашки по спині пробігають
Ага, коли бульдозери валять ліс..але вони подлі психологічні штуки там використовують з`являючись після них вже зі своєю валкою для дропів . після них -ти вже предустановлений шо це невідворотність якась і в межах норми :D Ну і саме цікаве -вони напряму не пропагують , і справді. Але оця цепочка: задумливий переконливий голос за кадром "Мы пришли сюда разрушать" + вони красіво так валять собі стежку в пралісі (!) ( красіво -бо з кіношними естетичними ефектами:)) + і красіво собі катають далєє -і все! Я одразу відчув на собі цей ефект "їх правильності". Дєло в шляпє. Ти впевнений шо можна заради себе любімого ще одну дорогу крізь ліс прокласти. І справа не в малості, незначимості тієї стежки, справа в тому -на шо вони глядача навертають.Тих фріраейдерів -капля в морі, насправді. Шкоди від них -так само, але філософія їх -ужасно руйнівна..вона може подіяти на любого хто подивиться (точніш послухає)..і ніфіга даже не фрірайдери. Думаю -у них там в Штатах зовсім з природоохоронцями і "пересічними" фігові стосунки -ось вони і заказали сєй психологічно-філософський естетичний опус.
Да -фільм однозначно естетичний ...няшка)) Але ось етичними проявами в ньому -не пахне.

В епоху спорту і синтетики
людей велика ряснота.
Нехай тендітні пальці етики
торкнуть вам серце і вуста.
(с)

Я навіть про себе осуджую їхні викрутаси на полях перед комбайном -але то їхнє вже..фіг з ними...аби не проецювати на все навколо.ще поки зелене....

Життя коротке і шалене
Летить, як цифри на табло
Учора все було зелене
Учора все іще було.
(с)

Добавлено спустя 1 минуту 47 секунд:
пс -хто назвав тему так грубо -ніби мене з кимсь зіштовхнути? :geek: культура -некультура. Я не називаю фрірайдерів -некультурою....ніяк.
By Snumsmumrik
Мені нема що додати, бо ти просто не чуєш.
By jazzec
ТК Поліське Джерело писав:хто назвав тему так грубо
як назвати? пропозиції?
By formazon
ТК Поліське Джерело, Прастице, что на русскАм. Укр. раскладки нету на работе.
Я лично, согласен с Snumsmumrik.

Во-первых, человек разрушителен по своей природе. От этого никуда не уйти, для изготовления вашего алюминиевого велика было использовано куча руды, угля для выплавки, электричества(газа или угля) для сварки, фрезеровки и прочего. Это только рама.
Во-вторых, лес надо время от времени очищать от старых деревьев;
В фильме нету пропаганды: давайте повалим весь лес и сделаем кучу дропов.
А вот идея: мы все пользуемся природой, так давайте уважать и не засирать ее. Как раз проскакивает.
By Snumsmumrik
I.m.h.o. її без перейменування можна до корзини викинути, щоб не дезінформувати людей. Бо тут вже робляться якісь параноїдальні висновки про те, про що людина й уявлення не має.

formazon, о, а я уже начал бояться...
By ТК Поліське Джерело
Snumsmumrik писав:параноїдальні висновки про те, про що людина й уявлення не має.
це образа :geek:
базарь так десь на вулиці, не зі мною..
1). Що ти (+ формазон) знаєш про соціальну індукцію..шо її ще Геббєльс започаткував, і чим зараз широко журналюги користуються -включаючи цей фільм шо її експлуатує і особливо отой -епогей "філософії" на 17 хвилині? А ще там -не відірватись від різних фасцинацій задля пущего ефекта на глядача. Ти просто не бачиш -бо тобі правильно подано це))). Бо ж якшо взнати -воно не працюватиме)))

2). Там якраз нема і близько агітації за збереження -захист природи...візуально -тільки руйнація її ( в кадрах). А на людину 90% впливає саме візуальний контент! Там чітка установка в діях. І все.

3). Особо мене прикалує в кінці..ну куди ж мальчикам від цього..від іграшек. Там насаджують культ веложєлєзок модних))) Оце красочно оформлене вирівнювання колеса..прямо як містичне дєйство! ))) І інші там процесси. Прямо - поетизація ф картінках чисто функціональних синтетичних мертвих желєзяк з канонізацією через кадр колес Шимано)))). Все . Канонізували -наче як живі. А я ж нічого нового і не відкрив -звичне сучасне суспільство споживання.
Для тебе я канешно схизматик -достатньо почитати в яких ти темах активний "куплю- продам -заказ-шток-болт-масло"..і пр.
Хіба ти можеш зрозуміти, шо можна інфу під іншим боком розглядать? Світ -як штуку екзистенційну :oops:
Не зможеш -і я не претендую -але я тебе не ображав -і тя попрошу -не нада.
Твоя агресія на захист своїх усталених соц.цінностей мені ясна -я для тебе давно такий собі "уособлений супротивник", тому вся інфа від мене викликає як мінімум -латентну реактантність. Пардон за матюки))

ооо...на работі настрочилось:

Ми всі візьмем -що малось -і що буде.
Невідворотність -то лиш щем комусь у груди,
Перестороги -то лиш жарти під дощем.
Стою своїм згорьованим лицем
вперед цього зґуртованого люду:
"Безмірно шкода всіх -кого облудить
тотожність ця: "Ми все візьмем" = "Ми-все!"

Йа :stid: :ugeek:
By krecc
ТК Поліське Джерело :so_happy:
By talon
Походу один я его смотрел просто потому, что смотрел :)
By ТК Поліське Джерело
))) я тож дивився і балдів!!! Особо претензій до хвільму не маю..воно все зараз таке. А картинка його блін...увіковічнює пачтішо десь!
А оті всі трюки -вони зараз усюди, в любій інформації що є "джерелом" типу знань: книги, фільми, статті, інтерв`ю даж. Пізнання в такому випадку -відключено. Тому й возмущаюсь:
Расширять сознание значит — преодолевать геоцентризм, вырабатывать у себя космическую точку зрения; преодолевать разрозненность в работе наших чувств; видя звуки и слыша краски, осуществлять синтез двух каналов восприятия, значит быть готовым к новизне научных и художественных истин, которые часто приходят к форме настолько ошеломляющих парадоксов, что их содержание оказывается абсолютно несовместимым с привычным опытом, и тогда остается одно — взорвать эти рамки, решительно раздвинуть их до бесконечности. Рерих.

В іншому випадку да приіде сіё :(

Крах технократической цивилизации становится все более очевидным в силу того, что цель этой цивилизации состояла, и все еще состоит, в увеличении потребления материальных благ.
Есть ли будущее у человечества во многом зависит от того, сможет ли оно отказаться от тех ценностей, которые ведут к
межличностному разобщению и нарастанию личной безответственности, к отчуждению человека от общества и от природы, к
криминализации многих сторон человеческой деятельности и усилению нигилистических и аморальных тенденций в общественной
жизни.
(Н.В. Исакова. Феномен глобальности в философии русского космизма.)

А покишо маємо чіткий прогнозований внужному отим ТНК або їхнім тіням розвиток велокультури..не туда, імхо..не туда

http://velomax.com.ua/forum/index.php?s ... 6107&st=15 "Титановый туринг"

к тому времени мракетинг двинет в массы какой-то новый стиль катания. обязательно материало и финансовоемкий. что-то типа "гонки по вертикальным скалам вверх" или "езда по зеленому моху ". разработают кучу компонентов предназначенных исключительно для таких заездов. обычные кантрийщики станут считаться унылым гоГном и ретроградами . на форуме молодежь будет рубиться с пропахшим нафталином Паспортом, обвиняя его в заговорах против модных стилей
прямо так и вижу эти велосы. т.к. с мотоциклов уже перекочевало почти все ( надеюсь кроме движка), то промышленность начнет адаптировать автомобильные технологии. Обязательно будет создана молодежная субкультура, со всеми атрибутами религиозной секты .
а шоссер стоит в стороне. как когда-то Ленин. жил, жив и будет жить . Вне зависимости от моды или состояния экономики.

З повагою. Ваш Йа.
By Svitlyachok
Мокризонни как обычно - вылез из барлоги, насрал и пошел дальше)
By Snumsmumrik
ТК Поліське Джерело писав:це образа :geek:
базарь так десь на вулиці, не зі мною..
Це констатація факту, а не образа, бо:
1) Твої знання про фрірайд і фрірайдерів в цілому дорівнюють нулю, бо фрірайд в чистому виді — це катання без меж. Для нього нічого не рубиться і не будується взагалі, ландшафт, як природній, так і неприродній використовується в тому вигляді, який є. Тому ось цей єпічний сказ ...
ТК Поліське Джерело писав:Тих фріраейдерів -капля в морі, насправді. Шкоди від них -так само, але філософія їх -ужасно руйнівна
так і залишиться саме тим, про що я і сказав: ти навіть не знаєш, про що кажеш.
2) Це — не параноїдальне в стилі "вселенської змови"?
ТК Поліське Джерело писав:Думаю -у них там в Штатах зовсім з природоохоронцями і "пересічними" фігові стосунки -ось вони і заказали сєй психологічно-філософський естетичний опус.
Нагадує Фокса Малдера з "Секретних матеріалів", але з тією різницею, що він на якісь дані опирається, а ти — просто собі щось придумав.
3)
ТК Поліське Джерело писав:Ти просто не бачиш -бо тобі правильно подано це
От як раз і виходить, що я — бачу ідею, в якій протилежність руйнування, а ти — картинку.
ТК Поліське Джерело писав:Для тебе я канешно схизматик -достатньо почитати в яких ти темах активний "куплю- продам -заказ-шток-болт-масло"..і пр.
Це взагалі до чого? Жаба? Хизуєшся чимось? Ти поясни, чи що, бо пересічний громадянин побачить тут саме жабу, велику, зелену, ту, що "національним символом" вже деякими називається. Може тебе вражає, що хтось слідкує за речами і цінить те, що їм подобається?
ТК Поліське Джерело писав:Хіба ти можеш зрозуміти, шо можна інфу під іншим боком розглядать? Світ -як штуку екзистенційну
Хіба ж ти можеш погодитись, що твоя точка зору може бути не просто не єдиною вірною, але ще й зовсім не вірною?

Якщо тебе ображає те, що хтось не погоджується з твоєю точкою зору — не пиши те, що може ображати погляди інших. Або не викладай свою точку зору як істину в останній інстанції. Або взагалі не пиши в темах, де тобі нема що робити — як в темі VVTZ про ремкомплект Fox, наприклад. Чи ти і справді вважав, що написане тобою там — доречне?

P.s.: Базарять, мабуть, на базарі, я і словом таким не користуюсь.
By kuzart
там писалось, що ригідна вилка краще з погляду ціна\маса\простота обслуговування і т.п. а у цьому всьому поголовному амортизаторстві трохи направду пахне маркетингом. чому пост видалили - невідомо, там же нічого образливого не було.
шановні товарищі-учасники теми! оце як психолог психологам скажу: в будь-яких дискусіях і з будь-ким ніколи не переходьте на особистості! ні до чого доброго це не призведе.
а цю тему пропоную соотвєтствующим органам все ж грохнути. в нікуда і ні про шо.
By krecc
А з вами довго не протянеш, шкідливо для психіки! :lol:

В корні Мокризонни правий, але не ідеальний(як кожна людина), тому "системникам" легко за щось зачепитись, знищити,- захистити свій "мірок"! :-P
By formazon
ТК Поліське Джерело писав:1). Що ти (+ формазон) знаєш про соціальну індукцію..шо її ще Геббєльс започаткував, і чим зараз широко журналюги користуються -включаючи цей фільм шо її експлуатує і особливо отой -епогей "філософії" на 17 хвилині? А ще там -не відірватись від різних фасцинацій задля пущего ефекта на глядача. Ти просто не бачиш -бо тобі правильно подано це))). Бо ж якшо взнати -воно не працюватиме)))
Ого! Это что за тыканье пальцами и "модными" словечками? От вас такого не ожидал... Но, раз вы уж начали пользоваться "модными" словами, то будьте добры, объясните:
1. При чем тут эта самая "социальная индукция"? Какое конкретно явление или эмоция, связанная с явлением, в фильме индуцируется?
2. Какой фильм не использует фасцинацию? Любительские съемки на видеокамеру типа "Новый год 2012 в детском садике 15" не в счет.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!