ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By DIESEL
zvirychka,
DIESEL писав:Матковский розповідав, траса закручена, знаходиться там, де проводять Мі-сі-соль, дистанція одного кола ~ 250 метрів, буде 4 кола, 2 в одну сторону, 2 в другу , запускати будуть по 1му лесапедисту як я зрозумів, це буде на кшталт фігурок тільки по між дерев
By jazzec
змагання з Велокросу стартують о 12:00, ознайомлення з трасою з 10:00.
Хто має бажання, тре збиратися о 9-10 і туди разом...змагання....пікнічок...
By Irresponsible
jazzec, я смогу освободиться только к 12.00, пикничёк+ночёвка?
By jazzec
я без ночівлі...змагання + пікнічок по "ускорєной програмє"
By Svitlyachok
jazzec, ти велосипедом чи на авто? )
By jazzec
планував на вєліку...але після твого питання призадумався...
By Svitlyachok
ну як озаріння прийде - скажеш)
By Svitlyachok
Погода має бути теплою, а це значить, що завтра в Денишах буде пікнічок з ДЕРУНАМИ!! ням-ням)) хто не підписався - залишиться голодним!!
Чекатиму в 9-30 біля Екомаркету на Черняхівського

Розшукується доброволець з рюкзаком для погрузки дерунів о 9 ранку)
By jazzec
якшо не "псіхану" копать лопатою у яру, то буду, а от дерунів можу "погрузить" пару десятків в любому випадку :) ...
By kolu4iy
Svitlyachok писав:Розшукується доброволець з рюкзаком для погрузки дерунів о 9 ранку)
+1
By Svitlyachok
jazzec, тоді в любому випадку лови мене в житомирі і грузись))

Добавлено спустя 14 секунд:
kolu4iy, дякую!!
By Svitlyachok
By Svitlyachok
Норм ) там ще Джазєц і Колючий приймали участь
By velmin
:ura: є над чим працювати ще. Дякую за результати:)
By jazzec
трохи хвоток осіннього лісу і змагань...
By Svitlyachok
jazzec, а можно мені повну версію? я там пару портретних фоток робила, хочу ;)
By jazzec
Svitlyachok, в личку...
By jazzec
Звіт від Матковського

Велокрос по-Денишівськи.

6 жовтня 2012 р. поблизу скеледрому на мальовничому схилі Тетерева проходили змагання по техніці велокросу «Перший крок до Олімпу». Останній раз на цьому місці велозмагання проводилися у 2006 році, отже, відбулося своєрідне дежавю – відновлення змагань.
Учасникам треба було проїхати на велосипеді по маркованому звилистому колу чотири рази – по два в кожну сторону, а загалом трохи більше 1км. Першість виборювали 23 чоловіків з юнаками та 3-є дівчат.
В напруженій боротьбі першим серед чоловіків став Андрій В’юнов, а його товариш по команді Подорожний Василь – другим. Обидва займаються велоспортом під керівництвом тренера Михайла Григоровича Столяра. Цікаво, що і третій призер Микола Козиренко колись теж тренувався у нього. Ми вже звикли до успішних виступів триатлоніста Артема Божетарника, але він посів 4-те місце після дорослих, що дає надії на подальше спортивне зростання 15-ти річного юнака.
Серед жінок першою стала Ковтонюк Тетяна, студентка факультету фізвиховання педуніверситету, 2-е місце посіла її подруга по команді Болжеларська Тетяна ( обоє – вихованці тренера по велоспорту Столяра М.Г.), а 3-є призове місце виборола представниця житомирського велоклубу Сорокіна Світлана.
В змаганнях були відзначені найстарший учасник – тренер з триатлону Василевський Микола (10-е місце) та наймолодший – 12-ти річний Денис Кравчук (16-е місце), його вихованець.
В змаганнях, окрім житомирян, приймали участь велоспортсмени Бердичева, Іршанська, Романова, Денишів.
Будемо сподіватися, що участь в змаганнях з техніки велокросу надасть впевненості в собі велосипедистам на будь-якій дорозі за будь-яких метеоумов.

Головний суддя змагань Матковський В.Є.
протоколВідобразити
Зображення

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!