Не знаєш куди катнути?
Ділимося своїми улюбленими маршрутами для нетривалих покатушок, що підходять під формат вечірніх покатух (20-60км), а також покатушок вихідного дня (до 100км). Детальніше
форум велосипедистів м.Житомира
В прошлую субботу, после того как мы с тобой расстались в Высокой Печи, я поехал именно этой дорогой. До поворота на Рудню Городище (17км.) она была под снегом или под водой в зависимости от типа покрытия - бетон или остатки асфальта соответственно. Очень скользко. Сомневаюсь что за эту неделю весь снег там растаял: дорога узкая и высокие деревья создают тень, автотранспорт там не ездит, да и то что растает станет водой. Моя средняя скорость движения была 10 - 12 км/ч. После того как я проехал поворот на Рудню Городище асфальт стал сухим. В ближайшее время меня на эту дорогу никакими коврижками не затянешь.jazzec писав:я не катав кусок В.Піч-Троянів...там що за покриття? не бєтонка часом?
Ми сьогодні теж так би мовити "сообразілі на троіх", я, Саня та ardis5, хоча не так масштабно як ви, були обмежені в часі. Виїхали в 9.30, повернулись до сімей десь біля 13.00.jazzec писав:ось ми вдома...edigarov, dirtdisc, VasilijPunk, watson, Паганель...
По бистрячку крутанули в Левків, звідти лісом-лісом, полем-полем вискочили на Андрушівську трассу, біля повороту на Луку зустрілись з Kozakом, він показав нам дорогу через Луку в Озерне, там ми подолали 2 озера вбрід (Саня навіть знімав відео), сфотклись з літаком та повернулись через Зарічани додому. Санін комп нам показував максимум +18.jazzec писав:програма максимум відчуття весни...взагалі нереальні почуття! - на узбіччі і в лісі сніг, а така теплинь(Дьортовий велокомп в одному місці показав нам 25!!! градусів тепла!!! нічьосє?!

мене теж вразило, ніколи такого не бачив, на вкруги сніг, сонце і метелики!!!jazzec писав:в лісі взагалі як в казці - то сніг під деревами, і тут же поруч звільнені від зимового ковра "острівки"...вже навіть метелики є!!!

дивно, але у мене сьогодні така легкість у тілі...edigarov писав:А какие приятные ощущения в ногах сейчас - наутро!
нічого так, нормально, але, мабуть, якшо сісти на вел, то згадає вчорашню укатушку...edigarov писав:как себя пятая точка чувствует
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!