Не знаєш куди катнути?
Ділимося своїми улюбленими маршрутами для нетривалих покатушок, що підходять під формат вечірніх покатух (20-60км), а також покатушок вихідного дня (до 100км). Детальніше
форум велосипедистів м.Житомира
Гудман (10:29:06 25/01/2012)
как ты считаешь velo.zt.ua нормальное название?
вело ДМ (11:28:22 25/01/2012)
советую всетаки взять имя без ua
вело ДМ (11:28:40 25/01/2012)
типа .org или .com
вело ДМ (11:29:50 25/01/2012)
если бы у нас зона .ua была доступна для всех а так она неоправдано дорагая и есть только зона 3 уровня ***.com.ua
вело ДМ (11:30:21 25/01/2012)
поэтому смысла мало в этом .ua
вело ДМ (11:33:03 25/01/2012)
и желательно конечно названия до 6-8 букв не больше, так как восном передаваться адрес сайта будет через тектовый печатный носитель а то и на слух а имя больше 6 букв тоесть букв 6-12 да еще если там есть какието дефисы или что будет трудно передать, а потом воспроизвести
вело ДМ (11:34:32 25/01/2012)
.zt.ua это зону я бы вобще обходил стороной регистратор этой зоны давно ней не занимаеться... и врядле в скором будуем кто то заберет это зону на себя в обслуживаниице ж не так...veloDM писав:так как на форуме где средняя реакция равна 1 час на новое сказанное сообщения
оце скільки до суботи чекати...я хочу вже сьогодні...максимум завтра...і не просто зібратися...а мати своє ІМ'Я!veloDM писав:в субботу вечером
Загалом у середньому десь така, та і який сенс оце сидіти і мучити клавітуру, може я кави хочу випити смачної, так що гадаю ви мене підтримаєте в цій справі...jazzec писав:це ж не так...
О оце вже інша справа тоді давайте завтра зберемося.jazzec писав:оце скільки до суботи чекати...я хочу вже сьогодні...максимум завтра...і не просто зібратися...а мати своє ІМ'Я!
Це добра новина, розішли якщо можеш тоді тільки тому не повному списку, або хочаб новину на головну. Я гадаю усі кому не байдужа доля клубу и сайту завтра зберуться и ми оговоримо все і будемо знати що далі робити.jazzec писав:смс-розсилка на стадії завершення, на рахунку вже є перша тища смс, тре просто докумекать деякі технічні нюанси...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!