ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Велоподорожі рідним краєм
Кілька сирих хвоток, які видалю , коли відредактую поїздку, бо з ряду причин більшість хвоток технічно не прості однофайлові, а пано та ХДР. та ХДР-пано.тому раніше кінця тижня хвоток не буде.
Власне панорамко озера, найбільше на Житомирщині. Переконався шо справді озеро, а не став-пруд..., як деякі наші книжки приписують іншим гідрологгічним одиницям.( про то якось пізніше)

Погляд з озера на Лутівку

Без ком

чуть макро

сусіднє озеро. чуть менше

В отакій сауні крутив назад, крім останніх км під Житомиром.Хвотка від Олімпійського Ведмежатка

Моя щаслива фізія -поїздка вдалась

Тут кілька хвоток, наобум. Головних, найцінніших не можу зара прям скласти, а подивитись було на шо . на небі такі бої розгортались, і на землі в тому тож брали участь -дерева, ліс, та ін., створюючи сильні , ехвектні сюжети. Тому довелось багато Хадеерити ( це техніка така).
Quote (Avdotja)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">І правильно!!! Хадеерте і надалі на здоров"я!
Гм, цікаво як це розуміти -якийсь стьоб, чи шо ?
Прохання до адміна тему закрить !
Вобсчем по суті - хвоток не буде ! Тому шо поїздка була транзитною, написати потрібно-цікавого нема шо, а хвоти заливать на радікал, звідти копіпейстить оті лінки, а радікал шось глючить став...вобсчем геморойно. Як відредактую альбом - кину туди, де я ото всьо викладаю . А то виходить прям друга моя хвотогалерея -імхо немає часу та сенсу.
А от цікаву поїздку селами( на тому тижні. якшо...) -обов`язково опишу !
Товарісчі, підтягуємось. Злазимо з діванчигів, обтрушуємо кісточки та вперед по нашим цікавим загадковим невідомим землям !!!

пысы: І вод ісчо - прохання мене в подальшому не награждать ! Я ж не Брєжнєв. Мені з тими залізяками важко їздить на вєліку . А за добрі слова за хвотки -канєшна дяки. значть не зря )))
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!